20 Nisan 2024 Cumartesi

ŞENOL MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

ŞENOL MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Isparta

Ak Parti’de aylardır süren ilçe başkanlığı bilmecesinde en önemli gelişme bugün gerçekleşti.

Son başkan Hidayet Şenol, genel merkezden atamasının yapılacağı iddialarına karşın, başkanlık yarışından çekildiğini ve milletvekili aday adayı olmaya karar verdiğini  açıkladı.

Yaşanan sürecin bu şekilde uzamasının partileri açısından artık yıpratıcı olmaya başladığını belirten Şenol, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Genel merkezimizin karar almasının önünü açmak için başkanlıktan ayrılmıştım. Şimdi de hem genel merkezimizin hem milletvekillerimizin hem de il teşkilatımızın daha rahat hareket edebilmesini sağlamak ve hem de idealimdeki siyasi hedefimle ilgili çalışma yapmak üzere milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Partimiz için bu kararın daha hayırlı olduğunu düşünüyorum. Partim bana nerede görev verirse orada, o görevi yapmaya her zaman hazır olduğumu daha önce açıklamıştım. Şimdi milletvekilliği görevine talip oluyorum, görev verilirse sonuna kadar layıkıyla yapmanın mücadelesini vereceğim. Bu kararın ilçemize ve teşkilatımıza hayırlı olmasınıdiliyorum. Atanacak arkadaşımız kim olursa, ben ve ekibim ona sonuna kadar desteğimizi vereceğiz. Milletvekili aday adaylığı yarışı için de şimdiden diğer aday olacak arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Allah’ın hakkımızda hayırlısını nasip etmesi dileğiyle, bugüne kadarki çalışmalarımda her zaman destek veren genel merkezimiz, milletvekillerimiz Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel, il yönetimimiz, ilçe yönetimimiz, kadın ve gençlik kollarımız, tüm üyelerimiz ve Yalvaçlı hemşehrilerimize teşekkürü borç biliyorum.

 

Milletvekilliği aday adaylığı ile ilgili çalışmalarım hakkında ilerleyen günlerde daha ayrıntılı açıklamalar yaparak kamuoyunu bilgilendireceğiz. Bizlere görevimiz süresince iyi niyetle ve Yalvaç sevgisiyledestek olan sizlere de teşekkür ediyor, sizlerin aracılığıyla hemşehrilerime budurumu açıklıyor, saygılarımı sunuyorum.”

 

Biz de çıktığı bu yolda Ak Parti Milletvekili aday adayı Hidayet Şenol’a başarılar diliyoruz…

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR