29 Mart 2024 Cuma

SENİRKENT YÜKSELİŞ VAKFI'NDAN YURT PROJESİ

Senirkent Yükseliş Vakfı Başkanı Ziya Örmeci, Çünür Mahallesinde Senirkentli hayırsever Doğan Ay tarafından bağışlanan arazi üzerine yurt ve vakıf binası yapacaklarını ve konunun şuanda Isparta Belediye Meclisi İmar Komisyonunda görüşüldüğünü bildirdi.

Isparta

Senirkent Yükseliş Vakfının mali genel Kurulu, geçtiğimiz gün Isparta’daki vakıf bürosunda gerçekleştirildi. Genel Kurula, SenirkentBelediye Başkanı Erol Civelekoğlu, İl Genel Meclisi Üyesi M. Ceylan Erdön,vakıf önceki başkan ve yöneticileri, Isparta Türk Ocağı Başkanı Op. Dr. Ş.Levent Başyiğit, Av. Tahir Alan, Keçecioğlu ailesi üyeleri, Isparta BelediyeMeclisi Üyesi Şenel Karakaya, Senirkentli Gazeteci Nasuh Özkan, Isparta AmatörSpor Kulüpleri Federasyon Başkanı Erhan Oturak, Türk Üniversiteli KadınlarDerneği Isparta Şube Başkanı Ecz. Sema Örmeci ve çok sayıda Senirkent sevdalıları katıldı.     

63 ÖĞRENCİYE BURS VERİLİYOR

Senirkent Yükseliş Vakfının Divan Başkanlığını Av. NecatiŞahin yaparken katiplikleri ise eğitimciler Halil İbrahim Ayaz ile ZekeriyaEroğlu yaptı. Faaliyet raporu Vakıf Sekreteri Şaban İliksiz tarafından okundu.Faaliyet raporunda Yükseliş Vakfının 63 öğrenciye 8 ay boyunca 100’er lira bursdesteğinde bulunduğu belirtilerek, burs desteğinde bulunanlara teşekkür edildi.Ayrıca Senirkent Yükseliş Vakfı olarak Çünür’de yaklaşık 800 m2 lik bir alana yapımı planlanan yurt projesinin Belediye Meclisinin imar komisyonunda görüşülmekte olduğu ifade edilerek komisyon raporundan sonra inşaata başlanacağı ifade edildi.

Vakıf faaliyetleri ile ilgili dilek ve temennilerde konuşan Senirkent  Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu, Isparta Belediye Meclis Üyesi Şenel Karakaya, İl Genel Meclis üyesi M. Ceylan Erdön, Kamil Tortop, İbrahim Bardak, Hüseyin Çerçioğlu, Av.Tahir Alan, Gazeteci Nasuh Özkan, Mehmet Emin Yalçın, Ramazan Karanlık, EyupTurgut, M. Ceylan Erdön, Muharrem Bardak, Mehmet Bulgurcu, Vedat Okan, MehmetErem, Serdar Özbek, Ş. Levent Başyiğit, Ahmet Bayram, Sema Örmeci; Vakıf çalışmaları için yöneticilere teşekkür ederek, bundan sonraki çalışmalarında başarı dileklerini ilettiler.

Vakıf Başkanı Ecz. R. Ziya Örmeci gerekli açıklamalardabulunarak bundan sonraki süreçte yapılacaklarla ilgili ayrıntılı bilgiler  verdi. Örmeci, Çünür’deki yurt projesini enkısa sürede hayata geçirmek istediklerini ve bu konuda hemşehrilerinden dedestek talep etti.

ŞAHİN’DEN SENİRKENTLİ

BÜROKRATLARA ÇAĞRI

Senirkent eski belediye başkanlarından olan ve kongrenin divan başkanlığını yapan Avukat Necati Şahin’de Senirkent’in daha da büyüyüp gelişmesi noktasında her Senirkentliye büyük görev ve sorumluluklar düştüğünü belirterek özellikle şuanda kamuda önemli görevlerde bulunan Senirkentli bürokratların da ilçenin sorunlarıyla daha çok ilgilenmeleri gerektiğini ifade etti.

Senirkent Yükseliş Vakfı Yönetim Kurulu şu isimlerdenoluşuyor:  Başkan Ecz. Ramazan ZiyaÖrmeci, 2. Başkan Mehmet Fidan, Muhasip Mehmet Ali Karcı, Sekreter Şabanİliksiz,  Üye Erdal Ulukan, Üye ErkanTürker ve Üye Müjdat Umutlu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

memleket sevdalısıyız biz..

19 Ocak 2015 Pazartesi 11:21

iç siyasetin kıyasıya GEçtiği Memleketimizde İnsanların belkide 5700 Nufustan bahsediyoruz İnanın Bu kadar Bile Yokuz...Biz Memleket sevdalıları Buradaki Siyasetin Kurbanı olmaktan Bıktık usandık Kaç Dönemdir Aynı Partiyle Siyaset Yapan Senirkentte Biz Gençlerimizi Dışarıya Göndermek İStemiyoruz..Böyle Siyaseti Bir yana bırakalım...Lütfen...a Parti B Parti Değil Gaye Memleketi Nakış Nakış işliyecek Liderler İStiyoruz Biz...Geçmişteki Senirkenti YAŞAMAK iSTİYORUZ...Duyun Feryadımızı İşitin Artık

sengetli

19 Ocak 2015 Pazartesi 08:37

sn.şahin yıllardır iş adamlarına yatırım çağrısı yapılıyo.ama sonuç sıfır.milletin yatırım filan yaptığı yok işte.sen çağrı yapmaya devam et.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR