29 Mart 2024 Cuma

SENİRKENT VE ULUBORLU'YA 5 YILDIZLI HASTANE

ISPARTA'da başlayan bölge hastanesi ve Yalvaç'a yapılan yeni hizmet binasının ardından sağlıkta en büyük yatırım Uluborlu ve Senirkent'e geldi.

Isparta

Uluborlu ve Senirkent'e yapımı devam eden 5 yıldızlı hastaneler 15 Mayıs tarihinde hizmete girecek. Sağlıkta devrim yapan hükümet merkez ve ilçelerde hastane standartlarını en üst düzeye çıkarıyor. Isparta'da yapımı devam eden bölge hastanesi ile birlikte Uluborlu ve Senirkent'e yapılacak olan hastanelerin yapımı tamamlanıyor. 










YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

senget

03 Mayıs 2015 Pazar 18:31

Arkadaşlar yapılanı eleştirmek için daha iyi hizmetleri yapmanız lazım.akp ilçe teşkilatının yaptığı bu siz daha iyisini yapın sonra eleştirin tamammi.mhp li senirkent belediyesinin yaptiklarıda ortada kocaman bi sıfır.köye döndü memleket köye haberiniz yok akp yi eleştirirken utanır insan ya.

metin

25 Nisan 2015 Cumartesi 20:02

Hastane zaten var konuyu hala daha anlamadınızmı içerde bişey yok gardaş hastalanınca yeni binaya bakıp şifamı dilecez lokantamı burası hoşuna gidicek güzel olunca etmen dr bulun sistem düzenlenen ali babanın çitliğinden rahat herkes düzen galmamış

okendinibiliyo

25 Nisan 2015 Cumartesi 12:37

hastane yapılan yer yanlış.bu yanlışta imzası olanları kutluyorum!.birçok ağaç kesildi kesenleri ve sebeb olanları kutluyorum!.iki adet lojman,otopark,yeni döşenmiş bordürler,tüp ve jeneratör odası,kamelya ve çocuk parkı gidenler arasında gelen ne koca bir beton yığını.yinede hayırlı olsun

mustafa taşkın

24 Nisan 2015 Cuma 17:56

hastahane yeni ama içi boş millet doktorsuz hataneyi ne yapacak barınak mı?

Objektif

24 Nisan 2015 Cuma 14:48

Uluborlu ve Senirkentte zaten hastane vardı, bu yenileri için teşekkür ederiz, Artık dev sağlık kompleksleri oldu ama içinde doktor yok, zaten var olan hastanelere doktor göndermek dahamı zor. Uluborluda ameliyathaneyi söküp ****ürdünüz o zaman mazeret vilayete uzağız burda ameliyathanemi olur dediniz şimdi hastane yapıyorsunuz. Kalıcı doktorlar gönderin hastanelerimize doktor istyoruz.

Osman ARSLANLI

24 Nisan 2015 Cuma 14:27

İhalesi üzerinden ay bie geçmeden iki ilçeye iki modern hastane inşaatını bitirip neredeyse hizmete hazır hale gelmesi ANCAK VE ANCAK AYAKTA ALKIŞLANIR.Emegi geçenlere binlerle teşekkür.Durmak yohhizmetede,****retede,yatırımlarada ve dahi sebat etmeye devaaaammm.

ömer

24 Nisan 2015 Cuma 14:21

daha inşaat ya ****ar..dışı bitmez 15 ine kadar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR