25 Nisan 2024 Perşembe

SENDİKACILIKTAN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINA

SENDİKACILIKTAN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINA

Isparta

Yerel Hizmet – Sen Isparta Şube Başkanlığı görevini uzun yıllar sürdüren Suat Tanyeri, memleketi Gelendost’a İyi Parti’den Belediye Başkan aday aylığını açıkladı.

Isparta Belediyesinde çalışan ve bir süre Başkan Yusuf Ziya Günaydın’ın Danışmanı olan Suat Tanyeri, siyasete soyunuyor.

Uzun yıllar sendikacılık yapan ve Yerel Hizmet – Sen Isparta Şubesi Başkanlığı görevinde bulunan Suat Tanyeri şimdi ise memleketi olan Gelendost’tan İyi Parti’den Belediye Başkan aday adaylığı başvurusu yaptı.

TANYERİ; “MEMLEKETİME HİZMET BENİM İÇİN ONURDUR”

İyi Parti kulislerinde ‘sürpriz’ olarak algılanan Tanyeri’nin aday adaylığı konusuna kesin gözüyle bakıldığı ve İyi Parti’nin Gelendost’ta Suat Tanyeri’yi aday göstereceği ileri sürüldü. Memleketine hizmet etmekten büyük onur duyacağını ifade eden Suat Tanyeri, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ise, “Bilindiği gibi ben bir hizmet adamıyım. Yıllardır Isparta Belediyesinde çalışarak Isparta halkına hizmet ettim ve halen de etmekteyim. Yine yıllardır sendikada yani Yerel Hizmet – Sen Isparta Şubesi Başkanlığı yaparak memur vatandaşlarımıza hizmet ettim. Şimdi ise, hizmetlerimi memleketim olan Gelendost’ta sürdürmek istiyorum. Bu nedenle İyi Parti’den aday adaylığımı koydum. Allah nasip ederse 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde ilçemizi yönetmeye talibim” dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

nihat ünlü

21 Kasım 2018 Çarşamba 17:56

hayırlı olsun kardeşim

ali dede

21 Kasım 2018 Çarşamba 15:12

kufurbyok hakaret yok ben aday olan suat abinin kalitesini aktardim benim oyle bir olaya girme gibi bir dusuncem ne olur nede olmustur

ali dede hayranı savlı

21 Kasım 2018 Çarşamba 12:16

Ali dede, seni severim. Lakin seni kasabamızda BAŞKAN olarak görmek isteriz. Siyasetçi dediğin biraz kibar, biraz da beyefendi olur. Ama yorumların hiç öyle değil. Gel delikanlılığını aday olarak göster ve ispatla.

Savlı Oduncu

21 Kasım 2018 Çarşamba 08:35

ali sende sav kasabasından belediye başkan adayı ol.partinizden aday yok hem aday çıkarmamış olursunuz hemde partinizin ölçüsünü alırsınız.

ali dede

21 Kasım 2018 Çarşamba 03:01

isim vermekten avrat kilikli arkadsas yuregin yetiuorsa acik yazsrsin tetmiyorsada boyun yettigi islere bak bosver yorum yapmmayi hamur isi yap suat tanyer=adam teferruata gerek yok

Klavye delikanlisina cvp

20 Kasım 2018 Salı 22:29

Ülkücü irade nede olsa burda ismin yazilmiyor kim oldugun belli degil yüz yüze soylemeye bi tarafin yemedi de burdan mi yaziyon sonra birde erkegim diye gezersin

ali dede

20 Kasım 2018 Salı 21:41

ben delikanliyim adiminsen gibi ayse fatma yazmiyorum suat abi kalite insandir diyorum

ÜLKÜCÜ İRADE.

20 Kasım 2018 Salı 21:38

Hele beliydi oturduğun yerden mhp,liyim diye haybeden maaşları ****ürdün Çalışmadan. öbür tarafda hesabını verirsin. rahmetlik balaban seni boşuna ÇÖPE Yollamamış Senden başkan olmaz hayırlı işler suat.

At havluyu

20 Kasım 2018 Salı 20:58

Ali dede sen tabağını tencereni sat sanane siyasetten senin yaşın yetmez bu işlere

ali dede

20 Kasım 2018 Salı 19:18

suat abim isparta belediyesine layiktir aslinda vefali bir abimiz kiymetini bilmeyen ler utansin anlayan anlamistir okuduysa butun imkanlariyla gece gunduz calisip karsilik beklemeden secim calismasi yapmistir ama malesef karsiliginda mukafatlanacagi yerde sahipmenmemistir vafali abim insallah hersey gonlunce llur

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR