24 Nisan 2024 Çarşamba

SENDİKA ÜYELERİ TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE

ISPARTA'DA uzun yıllardır bekleyen İl Özel İdaresi Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı. Bem-Bir Sen Sendikası yetkilileri ise Ankara'ya giderek Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde AK Parti Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel'e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Isparta

Özel İdarede görev yapmakta olan memur personele  Sosyal Denge Ödemesi  yapılmasına dayanak teşkileden 4688 sayılıKamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanununun Mahalli İdarelerde Sözleşme İmzalanması başlıklı 32.maddesi  04.04.2012 tarihinde yürürlüğegirmiştir. Aynı kanun maddesinin son fıkrasına göre, idarenin gerçekleşen enson yıl  bütçe gelirlerinin yüzde yirmibeşini aşması hallerinde uygulanmayacağına dair   hükmün yer alması ve geçmiş yıllarda gerçekleşen enson yıl bütçesinin%25’ini  aşması nedeniyle bu güne kadarİdaremizde Sosyal denge sözleşmesi yapılamamıştır. 2014yılı sonunda sayınvalimiz Vahdettin ÖZKAN’ın gayretleri ve sayın milletvekillerimiz Süreyya Sadi BİLGİÇ ile Recep ÖZEL desteklerisonucunda  İdaremize sağlanan 31milyonluk ödenekler sonucunda Sosyal Denge Sözleşmesi  İdaremizde bu sözleşmeden faydalanacakyaklaşık 170 memur personele  yaklaşıkbir milyon lira Sosyal Denge Tazminatı ödemesi yapılacaktır.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

AYRIMCILIK

19 Şubat 2015 Perşembe 08:25

BU AYRIMCILIK DEĞİL Mİ ÖZEL İDAREDE Kİ MEMURLAR 1000 TL FAZLA ALACAK DİĞER KAMUDA ÇALIŞANLAR HANİ EŞİTLİK GELMİŞTİ 666 BUNU YAPAN DA MİLLETVEKİLLERİ HERHALDE YAZIK

hakkı taran

18 Şubat 2015 Çarşamba 21:50

seçime kalmış 3 ay amanda aman gözlerim yaşardı. milletle kafa mı buluyorsunuz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR