28 Mart 2024 Perşembe

SENDİKA SEÇİMLERİNDE ÖZEL AYIP

SENDİKA SEÇİMLERİNDE ÖZEL AYIP

Isparta

Ak Parti Milletvekili Recep Özel, çok büyük bir gafa imza attı.Sendika seçimlerinin en büyük destekcisi ve bu tür seçimlerde tek boy gösteren milletvekil olan Özel,herkes işini yapsın derken, kendisi tüm sendika seçimlerinde açıkca taraf olduğu kamuoyunca bilinmektedir.Özel'in kendi onayıyla genel sekreter olan Zadeoğlunu hedef alması şaşırttı.

BİZ UNUTKAN BİR TOPLUMUZ, SİYASETi KULLANARAK GÖREVE GETİRDİĞİ GENEL SEKRETERE BUGÜN NE OLDUDA BÖYLE İTHAMLARDA BULUNUYOR?

DÜN DÜNDÜR BUGÜN BUGÜNMÜDÜR? TAKTİR KAMUOYUNUN

İŞTE ÖZEL'İN HÜKÜMETE YAKIN O SENDİKA SEÇİMLERİNDEKİ AÇIKLAMALARI

Isparta’da bazı sendika yöneticilerinin ve kurum müdürlerinin adeta bir siyasetçi gibi davrandığını belirtti. Milletvekili Özel, “Mesela, Özel İdare Genel Sekreteri eğitime ve milletvekilinin işine karışamaz” dedi. Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, önceki gün Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen Eğitim Bir – Sen Isparta 1 Nolu Şubesi’nin olağan genel kurul toplantısına katıldı. Kongrede bir konuşma yapan Milletvekili Özel, herkesin kendi işini adam gibi yapması gerektiğini vurguladı.

MİLLETVEKİLİ ÖZEL; “HER ŞEY MAAŞ VE ÜCET DEĞİLDİR, ÇALIŞMALARDA GÖNÜLLÜLÜK ESASTIR”

Milletvekili Özel, yaptığı konuşmada; “Öncelikle kongrenin eğitim camiasına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu kongre sanıyorum Memur – Sen’e bağlı sendikaların sonuncusu oluyor. Alında, sendikacılık ve sivil toplum kuruluşları topluma hizmet eden gönüllü kuruluşlardır. Evet, buralarda bir miktar maaş da alınabilmektedir. Ancak, her şey maaş ve ücret değildir. Burada esas olan gönüllü hizmettir. Sendikacılık ve sivil toplum kuruluşu temsilciliği veya üyeliği yapmak bu şekilde olursa toplama daha fazla katma değer sağlar.

“EN İYİ MÜFREDAT ÖĞRETMENİN KENDİSİDİR”

Bilindiği gibi, Eğitim Bir – Sen sendikamızın üyelerini okul yöneticileri ve öğretmenler oluşturmaktadır. Kısacası, eğitim camiası oluşturmaktadır. Hepinizin malumları olduğu üzere son zamanlarda Bakanlığımız eğitim sisteminde ve okullardaki müfredat konusunda köklü reformlar ve değişikliklere gitmeye hazırlanmaktadır. Evet, bunlar güzel şeylerdir. Ancak, bir çocuk için bir öğrenci için en güzel, en iyi müfredat o derse öğretmenin kendisidir. Bu nedenle öğretmenlerimiz ders vermekten öte öğrencilerine rol model olmalıdırlar. İşte en güzel müfredat budur.

“ÖĞRENCİLERİNİZE ROL MODEL OLMALISINIZ”

Bizim zamanımızdaki öğretmenlerimiz bizi yetiştirdiler bugünlere getirdiler. Siz değerli öğretmenlerimiz de gelecek nesiller olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirip gelecekte vatana millete hayırlı birer evlat olmalarını sağlamak için gayret edeceksiniz. Çünkü, anne ve babalar çocuklarını okul çağına kadar ailede yetiştirip daha sonra sizlere teslim ettiler. Onları ne kadar iyi yetiştirirseniz o kadar iyi nesil ortaya çıkar. Manevi değerleri yüksek, ahlaklı nesiller şimdiden yapılan eğitimlerle mümkün olacaktır.

“HERKES İŞİNİ DOĞRU YAPMALIDIR”

Bir de son zamanlarda başka bazı gelişmeler yaşanıyor. Birilerinin işini bırakıp başkasının işine karışıyor. Herkes ne iş yapıyorsa sadece kendi işini yapmalı ve en iyi şekilde yapmanın gayreti içinde olmalıdır. Eğer, herkes kendi işini layıkıyla yaparsa işte o zaman şehrimiz kalkınır, ülkemiz kalkınır. Öğretmen işini yapacak. Okul Müdürü işini yapacak, Daire Müdürü işini yapacak. Özel İdaresi Genel Sekreter işini yapacak. Milletvekili de işini yapacak. Kimse kimsenin işine karışamaz, karışmamalıdır. Örneğin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri işini yapacak, eğitime ve Milletvekilinin işine karışmayacak. Karışırsa yanlış olur. Kendi işini yapamaz duruma gelir.

“KİMSENİN ADAMI OLMAYIN, HALKIN ADAMI OLUN”

Bir diğer önemli konu da, onun bunun adamı olayı. Kimse kimsenin adamı olmayacak ve herkes halkın adamı olacak. Halka hizmet için olacak. Ben buradan açık ve net söylüyorum ki, makam ve mevkisi ne olursa olsun kişi çalışmıyorsa, işini adam gibi yapmıyorsa bizim adamamız değildir. Kim işini layıkıyla yapıyorsa o bizim adamımızdır, dostumuzdur. Bunun böyle bilinmesini istiyorum. Zira, siyaseti siyasetçi yapar. Eğitimci eğitim alanında çalışır” dedi

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VEli

14 Kasım 2018 Çarşamba 18:59

SIYASETCI SIYASET YAPAR. ??????????????

ERTUĞRUL GAZİ

14 Kasım 2018 Çarşamba 16:01

Şimdiye kadar hiç liyakat diye derdiniz oldu mu?Ayarını bozduğunuz kantar ün gelir sizi de tartar.

levent çarıkçı

14 Kasım 2018 Çarşamba 15:34

ÖZEL idare mahmut zadeoğlu ve ekibiyle büyük başarılara imza attılar. hepsini tebrik ederim. kesinlikle bu eleştirileri hak etmiyorlar.sayın milletvekilinin dediği gibi başka işlere müdahil olsaydılar SÜREYYA SADİ bey gereğini yapardı zaten

ispartalı

14 Kasım 2018 Çarşamba 14:54

biz özeli istemiyorduk zaten bidahada oy yok

karağaçlı

14 Kasım 2018 Çarşamba 14:45

Bir aydır Hacı İbrahim Berkil izin alıp ilçelerde Süreyya Sadi bizim arkamızda, bizim arkamız güçlü diye dolanırken, özellikle ilçe delegelerine şarkikarağaç vekilin adı kullanarak baskı yapılırken neredeydiniz, recep özeli haber yapıp baskın çıkmaya çalışılmasın, sendika seçimlerinde özellikle hüseyin aslan grubunda ilçelerde Hep Süreyya beyin adı ile oy toplandı Bundan haberimiz yok sanılmasın. Delegeler en iyi cevabı yönetimde vermiştir

Her kes işini yapsın

14 Kasım 2018 Çarşamba 14:22

Vekil haklı. Daire müdürünün başka bir kurumun işleyişine ve siyaset işlerine karışmaması gerekir. Düşünün bir daire müdürü kendisi bir tarafa eşi bile okul idarecilerinin atanmasına.mudahale.edebiliyor örneğin.

Isparta sevdası

14 Kasım 2018 Çarşamba 13:28

Önce Hak'kı,sonra halkı üstün tutana helal olsun.

Küçük Hacılar' lı

14 Kasım 2018 Çarşamba 13:19

Gülistane

Uğurrr

14 Kasım 2018 Çarşamba 13:00

Ne var bu açıklamada? Vekil doğru söylüyor

hayirdir

14 Kasım 2018 Çarşamba 12:38

Düne kadar Recep özel iyiydi simdi ne oldu...

Ali

14 Kasım 2018 Çarşamba 11:28

Başka işleri var ne zaman devlet işlerine siyaset karıştı bu memleket 100 yılda geçse adam olmaz

VATANDAŞ

14 Kasım 2018 Çarşamba 11:19

GELDE GÜLME

Vatamdaş

14 Kasım 2018 Çarşamba 11:00

Recep ÖZEL adamdır, kendisi dengeleyici ve birleştiricidir ,vatandaşın hak hukukunu gözetmesi birlerini rahatsız edecektir illa ki , başarılar dilerim iyi ki var Recep bey,

milletin vekili

14 Kasım 2018 Çarşamba 10:22

Recep vekilimin hangi söylediği gaf... Başlığı düzeltin bence Ispartanın Vekili Yapın Başlığı.

ahmet

14 Kasım 2018 Çarşamba 10:21

Mahmut Zadeoğlu ile Ahmet Yıldırım'da Hüseyin özçelik için çalıştılar.

MUHAMMED ÖZEL

14 Kasım 2018 Çarşamba 10:03

her zaman ki Recep ÖZEL MUHALEFET İLE KAVGA EDEMİYOR DA DAİRE MÜDÜRLERİNE SARMIŞ. ISPARTANIN EVLADI TACETTİN YILMAZ A DA NELER YAPTIĞINI BU MİLLET UNUTMADI

fert

14 Kasım 2018 Çarşamba 09:24

ıspartadaki siyasetin hali. reis ıspartada yeni isimler bulmalı.

İHSAN ARICI

14 Kasım 2018 Çarşamba 09:14

Haberde hala Öğretmenevi diyorsunuz, halbuki seçim Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü'nde yapıldı

Atam izindeyiz

14 Kasım 2018 Çarşamba 09:11

Bu zamana kadar hiç güzel bir haberini yaptığınızı görmedim recep özelin, yazdığınız haberde normaldir, çünkü diğer siyasetçiler gibi size para yedirmiyor, arkandayız sayın özel, bunlara ekmek yedirme, millete yedir.

Ispartalı

14 Kasım 2018 Çarşamba 09:08

Sayın ÖZEL; doğru söylemiş, burada bir gaf veya hata göremedim, konu sadece muhalefet olmaksa her söylediği gaf olarak algılanabilir.

Siyah Sancak

14 Kasım 2018 Çarşamba 09:02

Gazeteciliğin bir ilkesi olan tarafsız ve objektif haber anlayışı siz de yok.Seçimlerin başından beri Aslan ve ekibini destekleyip yanlı şekilde haber yaptınız. Sayın Zadeoğlu öğretmenlikten pat diye Genel Sekreter yapıldığında neden sesinizi çıkarmadınız. Sayın Vekilimiz doğru söylemiş herkes görevini liyakat içinde vatan aşkıyla yapacak.

Isparta sakini

14 Kasım 2018 Çarşamba 08:55

Sayın vekil seçildiğin her dönemde sen hep kendi işini mi yaptın gerçekten. Böyle konuşarak ancak insanları kendine güldürürsün. Çünkü sen halkın gerçek durumunu bilmesen de Isparta halkı olarak seni çok iyi biliriz. Allah seni bildiği gibi yapsın.

halk

14 Kasım 2018 Çarşamba 08:53

Gelde gülme habere --Birileri vekil tarafında haber yapıyor--Birileri atanan tarafında--Aynı sudan içmisiz biz diyenler irlandalıyı koruyor... (Cepheler belli) Anlaşılan birileri rahat uyuyamıyacak. Atanan herkesin üzerinde evet diyebileceği biri olmalı liyakat sahibi olmalı ki kimsenin adamı olmasın...

menfaat

14 Kasım 2018 Çarşamba 08:46

boş boş zamanın da fetö çülerlede secim yapardın şimdi aynı terane sendikanın arkasında hangi cemat var yazık yazıkkkkkk sizlerin aldığı maaş yazıkkkkkk

sen halkı bilirmisin

14 Kasım 2018 Çarşamba 08:40

kendin halkın adamımısın daha da ileri adam mısın sen ??

M.ÇETİNTÜRK

14 Kasım 2018 Çarşamba 08:32

SAYIN VEKİLİMİN SÖYLEMLERİ BİRE BİR DOĞRUDUR.DOĞRU SÖZE DAHA NE EKLEMELİ AT İZİ İT İZİNE KARIŞMAMALI

ibo

14 Kasım 2018 Çarşamba 08:10

Demedim ibram yaptığın hesap tutmaz diye. Ne oldu 2 attn 5 yedin

özturk

14 Kasım 2018 Çarşamba 08:03

Hayırlı olsun remzi bey. Yönetim 5 lenmis

Kura

14 Kasım 2018 Çarşamba 08:02

kura sonucu h.ozcelik hocalar mi aldı. Yönetimi tamamen almislar. Secim sonuçları çok ilginç. Başkan farklı Yönetim Farklı.H.arslan geldiğinde yönetime giremeyenler o.ustu secimi dillendirmeye başlamışlar. Bu sonuçlara bakıldığında zaten kaybetmişler. Ama beraber diyorsanız bunu yapmayınDelege Seçim heveslisi olanları sandığa gömer.Aeada fark 2 çok değil. Geçimsiz olursanız şimdiki gibi dışlanirsiniz

Fotigraf

14 Kasım 2018 Çarşamba 07:56

Bu haber dünün acısı mi? R.özdemir de yönetime girerek aslandık kadro dışı kaldi. Eli kolu bağlı kaldı. Vitrin başkanının. Olayları çarpıtmaya gerek yok. Delegenin istedgini siz neden istemiyorsunuz. O.ustu seçim yapında tamamen çıkın bu sendikadan. Yönetim 5-2 Denetim 3-2 Disiplin 3-2 hadiyin bakalim.

Kazanan

14 Kasım 2018 Çarşamba 07:33

Yapilan haberimin başlığı ile içeriği tamamen birbirine zıt.Burada art niyet var. H.özcelik yönetimde 5 denetimde 3 disiplinde 3 kişi olup fazlaliktadir. Seçimin Kazananı h.ozcelik grubudur. Ondan dolayı bu haberi yapıyorsunuz. o salonda bulunanlar sn vekili dinledi ve bi tarafligini belli etmedi. Ki kaldı ki h.arslan grubu ankarada diğer vekilimizle foto verdi. H.arslan grubu rahatsizki sonuçtan bu haberi yaptırıyor. Birlik ve beraberlik istemiyorlar

zxy

14 Kasım 2018 Çarşamba 07:28

Recep ozel'i neden kotuleme haberi yapıyorsunuz? Resmen taraf tutan sizsiniz..! Sahsi olarak tanimiyorum ama ****et iyi ,düzgün biri olduğunu da biliyorum

Sezen

14 Kasım 2018 Çarşamba 07:09

Kimsenin adamı olmayın mı? Oradaki idareciler onları oraya getirenlerin adamı

Mahoni

14 Kasım 2018 Çarşamba 07:08

Sayın Recep bey Isparta'da birinci partiyiz ama ne hikmetse belediyeyi alamadık acaba neden bunun cevabını vallahi billahi de tallahide bu millet biliyor sen bilmiyorsan milletin vekili değilsin seni sevdiğimiz için değil reis dedi diye sectik

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR