19 Nisan 2024 Cuma

SENDİKA BAŞKAN YARDIMCISININ ACI GÜNÜ

SENDİKA BAŞKAN YARDIMCISININ ACI GÜNÜ

Isparta

Isparta İl Özel İdaresi personeli ve Bem Bir – Sen Isparta Şubesi Başkan Yardımcısı Ramazan Asan’ın Konya'nın Beyşehir ilçesinde yaşayan amcası Mustafa Asan, Yengesi Ayşe ve Ablası evde çıkan yangında hayatlarını kaybettiler.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde tek katlı kerpiç evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler itfaiye ekiplerince söndürülürken, Mustafa Asan (89), eşi Ayşe Asan (81) ve kızı Fatma Asan (63) yaşamını yitirdi.

Beyşehir'in Gölkaya Mahallesi'nde Mustafa Asan'a ait tek katlı kerpiç evde saat 03.00 sıralarında yangın çıktı. Alevleri fark eden mahalle halkı, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbarla gelen itfaiye görevlileri, tüm evi saran alevleri sabaha karşı güçlükle kontrol altına alıp, söndürdü.

Soğutma çalışması başlatılırken, içeri giren itfaiye ekipleri, Mustafa Asan ve eşi Ayşe Asan'ın aynı odada, kızı Fatma Asan'ın da diğer odada cansız bedeniyle karşılaştı.

3 kişinin cansız bedenleri, otopsi için Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yangının Asan ailesi fertleri uyurken sobadan çıktığı ihtimali üzerinde durulurken nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

köyden ayşe

27 Ocak 2020 Pazartesi 20:38

beyşehir de gölkaya diye bir yer yok gölyaka orası araştırmadan yazmayın lütfen. hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet acılı ailelerine ve köy sakinlerine sabır diliyorum

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR