25 Nisan 2024 Perşembe

SEKTÖRE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK

SEKTÖRE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK

Isparta

Yaklaşık 6 ay önce Süleyman Demirel Üniversitesi’nin talebi üzerine Yüksek öğretim Kurulu kararıyla Isparta’ya kazandırılan 4 yıllık Sivil Havacılık Yüksekokulu’nun nerede eğitim ve öğretime başlayacağı merak konusuydu.

Merak edilen bu soru dün yanıt buldu. Süleyman Demirel Üniversitesi yönetimi Sivil Havacılık Yüksekokulu’nun Keçiborlu’da açılmasına karar verdi.

Bu kapsamda Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.İlker Hüseyin Çarıkçı ve beraberindeki heyet, Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak ile bir araya geldi. Rektör Prof. Dr. Çarıkçı ile Başkan Parlak,2017-2018 akademik yılda eğitime başlaması beklenen sivil havacılık yüksekokuluyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Sivil havacılık yüksek okulunun, Sivil havacılığın üssü olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Isparta’ya büyük katkı sağlaması bekleniyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

.

14 Temmuz 2016 Perşembe 22:26

başkan göze görünür bir eserin var oda pazar yeri fakat onuda kullanamadan eskiyecek sözde kent ormanı, ayazmanadan, gökçaydan, tarlapınarından güzel olacaktı fakat 3 kamalya açık olmayan wcler olmayan çeşmelerden ibaret. enerji bakanı taner yıldız degişti bizim dogalgaz hala gelmedi. devam edeyim tayyip burdur mitingine geldi keçiborlu havaalanına indi 5 dk da belediyede olurdu oda ugramadı. sözde hayvan bınakları yapılacaktı sokaklarda caddelerde itten köpekden rahat yok. evetdurmakyokyolade.

Mahmut

14 Temmuz 2016 Perşembe 20:52

Maşşalah partide kadın kolları çok iyi çalışıyor . İlgili ve alakalı çalışmaları ve insanlarla olan ilişkileri çok iyi . Başkan'ın biraz örnek alması şart ama tabi eskiden oda öleydi nedense Başkan olunca bi bıkma yorulma söz kanunsuz sanırım ben olmasam olmazlar kendini her kurumun Müdürü sanmalar bunlar daha da örneklendirile bilir ..

hilal

14 Temmuz 2016 Perşembe 17:11

başkan sana oy vermedim. ama pişman mıyım evet. ama senden bi isteğim var şu parti yönetimi değiştirmez isenpişman olsamda yine oy vermeyiz. ailecek seni seviyoruz ama parti yönetimini gördükçe, senin sevgin bir işe yaramıyor. toplumla barışık insanlar partiyi ve sizi temsil etmesi gerekir. tşk

ruhsatsız iş yerleri

14 Temmuz 2016 Perşembe 15:15

keçiborlu da açılan ne sattığı tam belli olmayan yerlere neden ruhsat sorulmuyor? 1 yıl vadeli mal satıp her yıl gelip ne var yok topluyorlar böle ticarete neden izin veriyorsunuz . dondurma dolabını çıkarmak için ille meclis üyesimi olmak lazım.neden ona bişey denmiyor? uyutmayın milleti.

ahmet incekum

14 Temmuz 2016 Perşembe 15:08

söyle para gelecek böyle para gelecek noldu hiç ses çıkmıyor sizin tedes ten okul işi de buna döner demedi demeyin

emlakçı

14 Temmuz 2016 Perşembe 13:13

keçiborlu uçacak desenize bu başkan geldi geleli ne yaptı diyenlere en iyi cevabı vermiş helal sana başkan ... başkan birazda halka yakın olsa insanlara tepeden bakmasan olur senin iş...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR