26 Nisan 2024 Cuma

ŞEHİTLİKTE EĞİTİM KAVGASI

ŞEHİTLİKTE EĞİTİM KAVGASI

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Günaydın’ın dün akşam programdayaptığı bu açıklamalara TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya SadiBilgiç tepki gösterdi. 15 Temmuz etkinliğinde bir araya gelen iki isim arasındasözlü tartışma çıktı.



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Konyali

13 Temmuz 2017 Perşembe 23:45

Bir konyali olarak konya buyuksehir başkanın dan sonra en iyi baskana sahipsiniz bence kıymetini bilin taktir edilmesi gereken birisi

vatandas

13 Temmuz 2017 Perşembe 15:20

koskoca iktidar partisinden 3 dönem vekil yaptik kendisini, hizli tren ispartadan gecti, tesvikte basari olup isparta fabrkalarla doldu, yollarimiz daha ilk döneminde otoyollarla cevreledi ispartayi da o yüzdenmi vekil sectik kendisini. Sirf Receb tayyib Erdogana destek vermek icin oy verdik. yani vekilken ispartaya dise dokunur faidesi olmiyan birini sizce isparta baskanligi verirmi. Haa ak parti ancak yzg veya altan rasit civan gibi ispartaya hizmet sevdalilarini aday yapabilirse neala!

DENİZHAN GÜRORDU

13 Temmuz 2017 Perşembe 12:16

alenen rengini belli etti artık, bilgiç belediye başkanlığına resmen oynuyor, yerini kuruluyor,

Ali

12 Temmuz 2017 Çarşamba 21:53

sen kendini öyle avut, secimde ziyayi e taha mi secti, bütün oylarida o verdi!

hılmı

12 Temmuz 2017 Çarşamba 16:01

abıcım sen yazma bak yorumlara barı arkadasların falan yazsın hep aynı yorum hep aynı yazım hataları yapma cocugum yapma cok bellı oluyor ha bıde yazdıklarına bakılırsa beledıyenınde butun bılgısayarlarında gırıp begenıde attırma personel bır ıspartaya anlatıyor bunu yapma cocugum yapma canım evladım

helal olsun.

12 Temmuz 2017 Çarşamba 15:39

Iste tamda bu sefer sasirmamis yusuf ziya günaydin, bulundugu yere saygisindan edebini muhafaza edip bozmamis nezaketini! Hatta gecen sefer hastane icin arkasinda durmayacaklari vaatler göz önüne alininca, bu günde okul diye alinip baska amacla birilerine peskes cekilmesinin önünü kapatmis yusuf ziya günaydin! eger isin altinda bir capanoglu olacaksa simdiden tedbir almakta faide var, 3 yilda yapmak kaydiyla tabiki ücreti mukabilinde veriyor araziyi.

OKTAY

12 Temmuz 2017 Çarşamba 14:17

ZİYA ADAMI TV DE KONUŞTUGUN GBİ KONUŞTURMUYORLAR DEMİ ??? ŞAŞIRMAAAA KONUŞSANA NE GAK GUK YAPIYORSUNN DİLİNMİ KACTII DİLEK DEN AL OKUYACAKLARINI O OLMAYINCA NE DİYCENİ SAPITTIRIRLAR ADAMII HAHAHHAHAAAA

vatandas

12 Temmuz 2017 Çarşamba 13:39

BELEDIYE HARAC DEGIL HAKKINI ISTIYOR; ZIRA BELEDIYE HAZINEYE VERGI VERIOR; BU DURUMDA HAZINE BELEDIYEDE BIR KAMU KURUMUDUR DEYIP VERGIDEN MUAFMI EDIYOR!!!!

Durmak yok yola devam

12 Temmuz 2017 Çarşamba 13:16

Belediye başkanı bir gün önce canlı yayında yalan söyleyip atıp tutacak ve buna cevap verilmeyecek öylemi?Isparta'ya 15 yıldır yapılanlar ortada iken bunları göremeyecek kadar bakar kör olanlara selam olsun ne diyelim.Isparta yapılanları gördüğü için kurulduğundan buyana AK Partiye destek veriyor sağolsun var olsun. Çoğu yorumlar aynı kalemden çıkmış gibi yazık.

HAMİD

12 Temmuz 2017 Çarşamba 12:29

ziya şehir hastahanesi inşaatınında yapımında her türlü zorluğu çıkarmadınmı . adamın işi gücü **** tatminciliği. ziya baban rahmetli oldu , ölüm bir ders .alana,hesap var ,

vatandas

12 Temmuz 2017 Çarşamba 13:42

ayni ders sana gecerli degilmi, belediye hazineye vergi verecek ama mülkünüde bedava hazineye devredip baska sehirlere akmasinami sebep olacak sayin vekil gibi1

arif

12 Temmuz 2017 Çarşamba 11:46

bence bu hareket belediye başkanına kasti ve bilinçli yapılan bir hareket.birisi çekmiş vekil beyde artisliğini yapmış ama bu halk yemez.

3232

12 Temmuz 2017 Çarşamba 11:42

metal yorgunluğu var vekilde

secmen

12 Temmuz 2017 Çarşamba 11:41

VATANDAS SORMUS ACABA O OKUL KIME PESKES CEKILECEK! COK HAKLI! DOGRU DÜRÜST VERGI ÖDEMEYEN SEHIRLERIN VEKILLERI MEMLEKETLERINE OLUK OLUK HAZINEDEN PAY KAPIP HIZMET GÖTÜRÜRKEN MEMLEKETLERINE; BIZIM VEKIL ISPARANIN YOLLARINI BILE YAPTIRAMAMISTIR! HEM ISPARTA HALKI HEM BELEDIYESI BU KADAR CALISIP VERGI ÖDESIN AMA HIZMET GETIREMESIN VEKIL! BIR SEHRIN HALKINA DEVLET BEDAVA CILEK FIDANI DAGITMIS, TEMBEL OLAN HALK YA CÜRÜTMÜS YA KURUTMUS CILEK FIDANLARINI, NASIL OLSA CALISAN SEHIRLER BESLIYOR BUNLARI!!

ISPARTA KAMUOYU!

12 Temmuz 2017 Çarşamba 11:21

Bizden az vergi ödeyen SEHIRLERIN VEKILLERI MEMLEKETLERINE HAZINEDEN OLUK OLUK HIZMET AKITIRKEN; EN IYI VERGI VEREN ILLER ARASINDA OLAN ISPARTA MILLETIMIZE HAZINEDEN HAKKIMIZ OLAN PAYI ALAMAYAN; DEVLETTEN YETERLI HIZMET GETIREMEYEN VEKIL! BAKIN ERZURUM VEKILLERI ERZURUMA 1200 YATAKLI DEVLET HASTANESI KAZANDIRIRKEN, BIZIM SECTIGIMIZ VEKIL 3 DEVLET HASTANESINI ve ATATÜRKÜN KURDUGU SÜMER HALIYI KAYBETTIRIP; BIR ÖZEL YAP ISLET 25 YIL SONRA HURDASINI DEVRET SISTEMI HASTANEYE SEBEB OLMUSTUR !!!

DEVLETE VERGI ÖDÜYORUZ!

12 Temmuz 2017 Çarşamba 10:45

KOSKOCA DEVLET BIR OKUL YERININ ÜCRETINI ALIP OKUL YAPMAKTAN ACIZMI SAYIN VEKIL; VEKILLERIN MAASLARINI , AMORTI EMEKLILIKLERINI, KONAKLAMALARI, VE BENZINLERINI, TELEFON GIDERLERINI ÖDEMEKTEN ACIZ OLMAYAN DEVLETIMIZ, BIR MAHALLEYE OKUL YERI ALIP YAPMAKTAMI ACIZ KALACAK! YAPMAYIN SAYIN VEKIL BASKA SEHIRLERIN AK PARTILI VEKILLERI CHP´LI BELEDIYELERLE BILE BERABER OLUP SEHIRLERINE HAZINEDEN HIZMET VE PAY KAPMAKTA KOSARKEN SIZ O VEKILLERLE DEGILDE YUSUF ZIYA GÜNAYDINLA UGRASMANIZA SASIYORUZ!!!!

Esnaf

12 Temmuz 2017 Çarşamba 10:39

Ego patlaması var.Süreyya Bilgiç showu bırak Isparta'ya be kazandırdın.Kaç dönem siyaset yapıyorsun.İstihdamdan,ekonomiden,sanayiden,ticaretten bahset.Esnaf kan ağlıyor.

Kamera Showu

12 Temmuz 2017 Çarşamba 10:36

Kameralar var diye siyasetin dibine vurmak 15 Temmuz anısına önemli katkı sağladı sayın Vekil.Bir düşünün bakalım yeri mi zamanı mı diye ?

Mezarlıkta siyaset olmaz

12 Temmuz 2017 Çarşamba 10:33

Sadi Bilgiç astığım astık,kestiğim kestik tarzda emrivaki konuşuyor.Başkan Günaydın milletvekilinin emir eri değil.Bu meselenin konuşma yeri de şehitlik değil

GÜRORDU DENİZHAN

12 Temmuz 2017 Çarşamba 10:31

bilgiçe bak şart var mı diye soruyor başkan var diyor, bilgiç önünü açtık şart yok var mı diyor, başkan evet var 2 yıl şartı var diyor, dinleyen var mı yok, haksız olan çok konuşur atış üstünlüğü sağlar kameralarda kayıtta oh ne ala, başkanı takan yok ne de olsa vekil 2 yıl 2 yıl şartı var diyor, itiraz eden yok.

çorbacı

12 Temmuz 2017 Çarşamba 10:29

sayın vekil artistce bir hareke yapmış.yakışmamış.o mevkiler kalıcı değildir.

ZEYTİN DALI

12 Temmuz 2017 Çarşamba 10:12

YUSUF BAŞKANIM BİR TANE ADAMI SEVİYORUZ VE DESTEKLİYORUZ.ISPARTA İÇİN NE HAYIRLIYSA ONU YAPIYOR.PARAYI CEBİNE ATACAK DEĞİLYA GİNE ISPARTA İÇİN KULLANACAK.BAŞKANIM BU KONUDA HAKLI.

halıkent

12 Temmuz 2017 Çarşamba 09:52

okul yapılacak olan yere belediye para nasıl ister

ISPARTALI

12 Temmuz 2017 Çarşamba 09:45

ISPARTA ISPARTALI GÖR DUY AÇIK VE NET ..İŞTE BU BAŞKAN VE BELEDİYE YUZUNDEN ISPARTA BU HALE GELDİ BEN BİR VATANDAŞ OLARAK HİZMET ALAMIYORSAM KONUT FİYATLARI TAVAN YAPMIŞSSA ISPARTA %10 BİLE BÜYÜYEMEMİŞSSE YAKLAŞIK 8 SENEDİR MAHKUM EDİLEN BU BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI YUZUNDENDİR HERŞEYE ŞART HERŞEYE PARA İSTEYEN BAŞKAN ISPARTALI UMRUNDA DEĞİL HERKESİN VEBALİ VAR ÜSTÜNDE ...ASGARİ ÜCRETLİ KİRASINI ÖDEYEMİYOR BİLESİNİZ...

yazık yazık

12 Temmuz 2017 Çarşamba 09:44

sayın vekil sen önce git şarkıkarağacın o konya yolunu 6 kilometre toprak yolu asvalt et rezalet bitmek bilmeyen eğirdir yolu ama ona gücün yetmez neden o yolun ihalesi ak partili birilerinde gelmişsin mezarlık ta ahkam kesiyosun açaba o okul kime peşkeş çekilecekte başkana bu kadar baskı yapıyorunuz yazık mezarlık orası tabi ölüm sizleri bulmucak herhal

vekil

12 Temmuz 2017 Çarşamba 09:39

vekilin şehitlere saygısı olsaydı ıspartadaki paralelciler bukadar rahat gezemez icraatlarını dahada kendilerine güvenerek devam ettirmezlerdi.

tarafsız vatandaş

12 Temmuz 2017 Çarşamba 09:37

sayın vekilin yaptığı iktidar gücünden dolayı baskın cıkmak ama YZG. Başkan yine ****et terbiyeli bir şekilde konuyu büyütmeden ISPARTA menfaatlerini korumak maksadıyla doğru olanı yapmıştır.

millet

12 Temmuz 2017 Çarşamba 09:33

Ispartaya verilmeyen tesvik nedeniyle bu kadar yarissaydiniz baskasehirlerin vekilleriyle sayin vekil, Ispartaya fabrikalar gelmesi icin kosturunuz mesala sayin vekil !! kendinizin bile tesvik konusunda ispartaya haksizlik yapildi diye aciklama yapmaniz sonradan basarisizligin itirafidir sayin vekil. simdide gene günaydinla ugrasmmayi birakinizda baskasehirlerde istenmeyen kurumlari degilde, dogru dürüst fabrikalar getirin, hele ulasimda bir kayda deger basari yapin artik !

millet

12 Temmuz 2017 Çarşamba 09:22

bu tartismalari milletin önünde yapan , sehitlikte, cenaze vb törenlerde ve insanlarin toplandiklari her alanda ve her kamara gördügünüzde günaydinla ugrasmaniz kimin nasil siyaset yaptigini gösteriyor.

secmen

12 Temmuz 2017 Çarşamba 09:13

gözü kamarada ve trübünlerde, zira sov yapan acikca görülüyor! günaydinin uzatmak istememesi ve nezaketini koruma cabasi takdire sayan!!!

Barış

12 Temmuz 2017 Çarşamba 09:11

Sayın vekil belediye başkanlığına oynuyor düşüncesindeyim.Zira,gelecek seçimde üç dönem kuralına takılabilecek.Ama,kötü okul dağılımları ile başta Halıkentlileri ve Isparta eğitimini ve okulları perişan eden kendileri.Şimdi de adres zorlaması ile günü kurtarmaya çalışıyorlar.Halıkent referandumda hesabını bildi zaten.

secmen

12 Temmuz 2017 Çarşamba 09:07

olaki sayin bilgici ilerde belediye baskani falan secersek ispartanin neyi var neyi yok ücretsiz hazineye devredecek gibi görülüyor maalesef. zaten bir dönem belediyenin satilan arac gerec ve fabrikalarini isparta belediyesine geri alabilmek icin yzg büyük emek vermistide , birileride sürekli yusuf ziya günaydina engel olmaya calisiyorlardi. bu durumlar bize ancak o günleri hatirlatiyor.

Tipik

12 Temmuz 2017 Çarşamba 08:53

Halkın önünde iş yapıyormuş gibi görünmek, tipik akp siyaset anlayışı, daha ne bekleyebilirsiniz ki? Kamera önünde şow yapmak en iyi bildikleri iş

Ahmet

12 Temmuz 2017 Çarşamba 07:47

Arkadaşlar bahsedilen arsa okul alanı ve üzerinde okul var üzerinde okul olan alanların atsa parasını istemek ne demek eğitime destek belediye sorunluluğundadır yazıklar olsun böyle belediyeciliğe

ziyaaaa

12 Temmuz 2017 Çarşamba 02:19

ya ne hizmeti biri para istiyor digeri verdik fazla yok diyor siz neyin kafasindasiniz muze yerini pesges cekdim diyor burayi cekemem ne guzel isparta be

anticahil

12 Temmuz 2017 Çarşamba 01:31

bilgiç iyice abartmaya başladı. dağları ben yarattım havalarında. çevresindekilerden bir basamak üstte durma peşinde. bu tutum yanlış. biri buna haddini bildirsin, yani uyarsın.

Kemal Kurt

12 Temmuz 2017 Çarşamba 01:15

Sart mart yok vereceksin ne demek? Babasının tapulu tarlası değil bu! Bence belediyecilik konusunda biraz yusuf ziya başkanı dinleyin. Kaybetmezsiniz emin olun.. adamın dediğine geliyorsunuz sonunda.. en önemlisi bu konunun tartışılacağı yer burası mi?

ISPARTA KAMUOYU!

12 Temmuz 2017 Çarşamba 00:39

SAYIN YZG ISPARTAYA GETIRMEYE CALISIYOR; VEKIL BEDAVA VERSIN DIYOR !!! SAYIN VEKIL ISPARTA DEVLETTEN ZENGINMI ???? SIZI MILLET ISPARTANIN KAZANIMLARINI HAZINEYE DEVRETMENIZ ICIN DEGIL; ISPARTANIN PAYINI HAZINEDEN DEVRALMANIZ ICIN SECIYOR !!! BU KONUDA BELEDIYE BASKANINA DESTEK VERMENIZ GEREKIYOR !!! ONUNLA DEGIL DIGER SEHIR VEKILLERIYLE YARISMANIZ GEREKIYOR; SEHRIMIZE MERKEZI SISTEMDEN PAY ALMAK VE SEHRIMIZE GETIRMEK KONUSUNDA!!! BIZ SIZI SEHRIMIZIN MENFEATLARINI KORUMANIZ ICIN VEKIL SECTIK !!!

High mountain

12 Temmuz 2017 Çarşamba 00:33

Çok ayıp, kameralar var diye, tartışmanın ne yeri, ne zamanı. Sayın Bilgiç'e hiç yakışmadı. Güç zehirlenmesine uğradı herhalde.

Semih yalçın

12 Temmuz 2017 Çarşamba 00:13

Başkanım televizyonda ****et net anladı halk kafana takma hizmete devam......

Salim Gül

12 Temmuz 2017 Çarşamba 00:10

BENCE 15 TEMMUZ RUHU DEVAÖ ETMELİ. HALIKENTLİ HESAP SORMAZ, YAPILAN HİZMETE DESTEK VERİR. DEVAM ÇALIŞMAYA BAŞKANIM, BELEDİYE BİNASINIDA ŞEHİR DIŞINA ÇIKAR ALLAH AŞKINA RAHATLASIN ÇARŞIMIZ.

vatandas

12 Temmuz 2017 Çarşamba 00:09

YUSUF ZIYA GÜNAYDIN BEYEFENDININ NEZAKETINI KORUMAYA CALISMASI COK SAYGIA DEGER BULUYORUZ. BUNU HEM SEHITLERIMIZE HEMDE ISPARTAMIZIN SECILMIS BELEDIYE BASKANINA YAPILMIS OLARAK GÖRÜYORUZ!!!

Fatih

11 Temmuz 2017 Salı 23:53

Sayın vekil tribüne oynadınız ama tutmadı, bi kere orası yeri mi ha günaydın çokmu iyi diyeceksin......?

Yavuz VARSAK

11 Temmuz 2017 Salı 23:51

Aslında çok tartışmamışlar ama vekilimin konuyu kapatmamış uzamış biraz gerek yok, üzücü.

abdullah s.

11 Temmuz 2017 Salı 23:13

kamerayı ilk defa görmüş sanki. Şehitlere bu adamların mı saygısı var? yazıklar olsun be. bomba32 arada bu ulu zatları kameraya çek de kamera görsünler. Görsünler de şehitlikte böyle boş muhabbet etmesinler. Taban neyse tavan da o zaten

Murat

11 Temmuz 2017 Salı 23:03

Sadi bilgiç şehitlikte olacak işmi bu ıspartalı hesabını soracaktır sana merak etme senin bu tepeden bakmaların çok irite ediyor seçilmiş başkanla böyle konuşulmaz

İlker İbrahim KÖSE

11 Temmuz 2017 Salı 22:46

Bende bugün bir şehit yakını olarak oradaydım. Orası onun hiç yeri değildi. Sanırım şehitlikte olduklarını unuttular. YAKIŞMADI.

Mehmet Tekin

11 Temmuz 2017 Salı 22:39

Sayın vekilim keşke mezarlıkta böyle bişey yapmasaydınız. Halk sorar demek siyasete başlıyoruz demektir. Şuan vatan millet kurtarıyorsunuz gerek yok.

Halıkent sakini

11 Temmuz 2017 Salı 22:35

Hesabını sorarsak biz sorarız da şehitlikte edilecek muhabbet değil o sayın vekil. Şehide saygı nerde kaldı. Başkan tartışmak istemiyor siz kameralar çekiyor diye şekil derdindesiniz.

Ispartalı

11 Temmuz 2017 Salı 22:31

İkinizin de cemaziyevvelini biliyor ısparta kafanızı yormayın. İkisi de kendi partilerinden diskalifiye olacaklar onun gerginliği bu,

Civan

11 Temmuz 2017 Salı 22:31

Şehitlerin bari kemiklerini sızlatmayın uc kurusluk dunya hesabina.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR