28 Mart 2024 Perşembe

ŞEHİT YUNUS EMRE EK HİZMET BİNASINA MESCİT YAPILDI

ŞEHİT YUNUS EMRE EK HİZMET BİNASINA MESCİT YAPILDI

Sağlık

KANUN Hükmünde Kararname ile Sağlık Bakanlığı'na geçenIsparta Asker Hastanesi, Isparta Devlet Hastanesi Şehit Yunus Emre Ek HizmetBinası olarak hizmete başladı. Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekterliği tarafındanhastanenin 3’ncü katına mescit yapıldı. İl Müftülüğü’nden alınan onay ilehazırlanan mescitte ilk Cuma Namazı kılındı.

Isparta Devlet Hastanesi Şehit Yunus Emre Ek Hizmet Binası’naKamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından bodrum katında bulunan mescitkapatıldı. Daha ferah bir ortamda restore edilerek hastanenin 3’ncü katınayapıldı. Isparta Müftülüğü’nden alınan onay ile yapımı tamamlanan mescitte GenelSekreter Uzm. Dr. Hüseyin yavuz ve yönetimi, personeller ve hastalar ilk Cuma namazıkıldı. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yusuf

02 Aralık 2016 Cuma 10:41

Koskoca diş hastanesi yapılmış yapanlardan Allah razı olsun ama en alt katında 2 kişilik karanlık bir odayı mescit diye ayırmışlar 2 kişi kılarken on kişi arkada bekliyor. sıra gelmiyor bimere yazdım ama saçma sapan cevap yazmış sağlık bilmem ne müdürlüğü.

Ne mutlu bize.

02 Aralık 2016 Cuma 08:55

Bu sayede Genel Sekreter namaza başlamış oldu. Her işte bir hayır vardır. Taa ki sekreterlik görevi sona erinceye kadar cumalarda görebiliriz.

Şef

01 Aralık 2016 Perşembe 21:56

Mescidin yapılmasında emegi geçen başta genel sekreter Hüseyin yavuza hastane müdürü Turgut bey ve şükrü kaplana ve ekibine cok teşekkür ederiz. Bodrum katta olan mescid daha iyi ferah bir yere taşınmış. Fiziki konumu ve halkın daha rahat ibadet etme imkanı sağlanmış. Bazı kişiler neden ibadetten rahatsız oluyor anlamak imkansız. Kadınlarımızda ve çalışanlar da mı o camilere gitsin. Durmak yok hizmet aşkına devam

Personel

01 Aralık 2016 Perşembe 21:37

Hizmet aşkı

adam

01 Aralık 2016 Perşembe 17:42

Hastaneye 200 metre mesafede TEİAŞ Camii ve 300 metre mesafede DSİ Camii var. Herkesin giremediği Hastane binasındaki mescide Cuma ruhsatı verenler islami kurallara göre mi verdiler? Bir zamanlar FETÖ'cüler de bu şekilde yalakalıklarla devleti ele geçirdiler. Dinimizde samimiyet esastır. Yakında cami varken, uygun olmayan yerde cuma namazı kıldırılması riyakarlıktan başka bir şey değildir.

İcat çıkarmayı ya

02 Aralık 2016 Cuma 08:57

Benim bildiğim kadarıyla, cuma namazı merkezi camilerde kılınır. Gösteriş olsun, haber olsun, bakın biz de namaz kılıyoruz densin diye yapılmış bir iş. Ne de olsa baştakilere göstermek lazım.

mehmet

01 Aralık 2016 Perşembe 11:37

her şey tamam olmuş şimdi : )))

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR