19 Nisan 2024 Cuma

ŞEHİT CAN MEMLEKETİNE UĞURLANDI!

ŞIRNAK'ta PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan 27 yaşındaki Uzman Çavuş Cihangir Can için Şırnak'ta uğurlama töreni düzenlendi.

Isparta
Şırnak merkezde 14 Mart'tan bu yana devam eden sokağa çıkma yasağı ve operasyonlar devam ederken, dün teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı Şırnak Asker Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit olan Uzman Çavuş Cihangir Can için cenaze töreni düzenlendi.

Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığında düzenlenen törene, Vali Ali İhsan Su, 7'nci Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Sami Özturhan, Çakırsöğüt 1'inci Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan, Emniyet Müdürü Celal Sel, şehidin silah arkadaşları ve geçici köy korucuları katıldı.

Uğurlama töreni, şehit Uzman Çavuş Cihangir Can'ın Türk bayrağına sarılı cenazesi, katafalka konulmasının ardından, şehidin özgeçmişi okunarak, dua edildi. Şehit Uzman Çavuş Cihangir Can'ın cenazesi yapılan törenin ardından memleketi Mersin'e gönderilmek üzere helikopter ile Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'na gönderildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İbrahim

13 Nisan 2016 Çarşamba 14:08

Allah'ım Sen Şehidimizin Ailesine güç ve sabır ver :( Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR