29 Mart 2024 Cuma

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİMİZE DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Isparta’da 6 şehit ailesi ve 3 gazimize Devlet Övünç Madalyası verildi. Kahramanlarımızın Devlet Övünç Madalyaları, Vali Şehmus Günaydın tarafından takdim edildi.

Isparta

Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için kahramanca şehit olan yiğitlerimizin aileleri ile vatan savunması için gözünü bile kırpmadan canını siper eden gazilerimize Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Devlet Övünç Madalyası verildi. Isparta’da 6 şehit ailesi ve 3 gazimize verilen Devlet Övünç Madalyası için Valilik Göl Toplantı Salonu’nda tören düzenlendi. Törene Vali Şehmus Günaydın, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, askeri erkan, şehit aileleri ve gaziler ile aileleri katıldı.

SİZLER BİZİM BAŞIMIZIN TACISINIZ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesiyle başlayan törende Vali Şehmus Günaydın konuşma yaptı. Şehit aileleri ve gazilerin kendileri için çok değerli olduğunu vurgulayan Vali Günaydın, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sizler bizim başımızın tacısınız. Çünkü sizlerin bu büyük millet, bu aziz vatan için yaptıklarınızın, göstermiş olduğunuz fedakarlığın hiçbir karşılığı olmadığını çok iyi biliyoruz. Bu nedenle de sizleri her zaman başımızın üstünde tutmak ve sizlere yakın olmak için elimizden gelen gayreti hep beraber gösteriyoruz. Gerek askeri gerekse mülki erkan olarak her zaman yanınızda olmayı, sizlerle birlikte olmayı amaç ediyoruz. Bu nedenle de evlere ziyaretinize geliyoruz. Sizleri de zaman zaman yanımızda görmek istiyoruz. Sizler de zaman buldukça geliyorsunuz, dertleşiyoruz. Sıkıntılarınızı, acılarınızı bizimle paylaşma fırsatı verdiğiniz için de sizlere tekrar teşekkür ediyoruz.

ŞEHADET MERTEBESİNE VE GAZİLİK UNVANINA KAVUŞMAK

İÇİN BEKLEYEN MİLYONLARCA VATAN EVLADI VAR

Bu cennet vatanın üzerinde hesabı olanlara, bu büyük milletin kahraman ve fedakar evlatları tarih boyunca gereken dersi vermiştir. Ama bu saldırılar, bu ihanetler bundan sonra da devam edecektir. Bu hesabı olanlar şunu çok iyi bilmelidirler ki; şehadet mertebesine ve gazilik unvanına kavuşmak için bekleyen milyonlarca vatan evladı var. Bu aziz vatanı korumak ve hainlere fırsat vermemek için, bu milletin tüm fertleri yeri geldiği zaman her türlü fedakarlığı göstererek şehitlik ve gazilik mertebesine ulaşmak için heyecanla bekliyorlar. Niçin? Sadece ve sadece bu büyük milletin geleceği için, bu aziz vatanımız için hepimiz her türlü fedakarlığı göstermek için sırada bekliyoruz. Biz devlet olarak yapmış olduğumuz düzenlemelerle sürekli sizlerin yanında olmayı, sizlerle birlikte olmayı kendimize amaç edindik. Değişik şartlar ve gelişen şartlar nedeniyle de bu yapılan çalışmaları sürekli gözden geçiriyoruz. Hem eşimle yaptığım ev ziyaretlerinde hem de bir araya geldiğimde hep ifade ediyorum; bir derdiniz olduğu zaman çekinmeden bizi arayabilirsiniz. Tüm kurumlarımız, tüm arkadaşlarımızla sizin her zaman yanınızdayız. Bir el tutmak istiyorsanız o el biz olalım. Sizin yanınızda olmamız için bize bu fırsatı verirseniz biz çok mutlu oluruz. Gece gündüz ne zaman arzu ediyorsanız bizler sizlerin yanınızda olmaya hazırız. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum, 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum, vefat eden gazilerimize cenabı Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize sağlık ve huzur diliyorum.”

Vali Günaydın’ın konuşmasının ardından şehitlerimizin ve gazilerimizin özgeçmişleri okunarak Devlet Övünç Madalyaları takdim edildi. Devlet Övünç Madalyaları Vali Şehmus Günaydın tarafından verildi.

DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI VERİLEN KAHRAMANLARIMIZ

 

Gazi Burak Kocabaş

Şehit Akif Altay

Şehit Sezgin Uludağ

Gazi Zeynep Özçelik

Şehit Abdullah Şimşek

Şehit Ahmet Hilmi Yiğit

Şehit Hasan Hüseyin Gül

Şehit Cihangir Can

Gazi Utku Boyacı

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Engelli hizmetli

19 Ocak 2018 Cuma 10:24

Sayın bomba 32 yöneticileri.Okullarda çalışan engelli hizmetlilerin sorunlarıyla ilgili yazdığımız yorumları yayımşlamadığınız için çok teşekkür ederim.Sizde bizleri yok sayın.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR