29 Mart 2024 Cuma

ŞEHİR TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK BİR YOL DAHA AÇILIYOR

ŞEHİR TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK BİR YOL DAHA AÇILIYOR

Isparta

Isparta Belediyesi şehir içi trafiği rahatlatmak adına çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bir yandan kavşak çalışmaları gerçekleştiren Isparta Belediyesi, diğer taraftan da alternatif yollar açarak belli caddelerdeki trafik yükünü hafifletiyor.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesiyle birlikte daha önce alternatif yollar açan belediye son olarak da Isparta Tren Garı ile Süleyman Demirel Eğitim Kompleksi arasında kalan ara yolu trafiğe kazandırıyor.

Bu kapsamda daha önce dar olan bu yol 20 metre genişliğinde bulvar olarak yeniden düzenleniyor. Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yeni açılacak yolla Davraz ve Karaağaç Mahallesinden gelen araçların daha rahat bir şekilde Şehir Hastanesine ulaşabileceğini söyledi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen çalışmaları yerinde incelerken yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Devlet Demiryolları Tren Garının arkasındaki yolda çalışma yapıyoruz. Tren Garı ile Süleyman Demirel Eğitim Kompleksi arasındaki ara yolu Devlet Demiryollarımızdan aldığımız muvafakatname ile 20 metrelik ana arter halinde açıyoruz. Bu yol Şehir Hastanesine Davraz, Karaağaç Mahallesi bölgesinden gelen araç trafiğini rahatlatacak ve buradan daha rahat Eğirdir yolu ve Şehir Hastanesine ulaşabilecekleri bir yol haline getiriyoruz. Bu konuda bizlere yardımcı olan Devlet Demir Yolları yetkililerimize, Isparta Gar Müdürümüze ve diğer personelimize teşekkür ediyorum”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VATANDAŞIN BİRİ

14 Aralık 2019 Cumartesi 20:39

agaç kıyımı yapmayın diyoruz 10 kişi olumsuz yorum yazıyor pes....

sadık

14 Aralık 2019 Cumartesi 11:38

hastaneye acilin ordan da giriş çıkış olsun inde otogaz ilerisine

Hülya

14 Aralık 2019 Cumartesi 09:50

Migros döber kavşağını 3 şeritli yapın. Sabah ve akşam trafik sıkışıyor

Hak

13 Aralık 2019 Cuma 17:45

3 aydır halife sultan mh de asvalt i kazdılar ama hala asvaltlanmadi 3412 şok.bu iş olmaz yapamayacak bu işi hava cıva

VATANDAŞIN BİRİ

13 Aralık 2019 Cuma 16:21

agaç kıyımı yapmayında ne yaparsanız yapın ****ar hep agaç

suskun

13 Aralık 2019 Cuma 15:46

bozulan asvaltları kazım sonrası yama yapılmayan asvaltları görün araclar zarar görüyor... ayıp ya biraz görevinizi yerine getirin sorumlulara söylüyorum. para yoksa beton dök o kazılan yeri öyle bırakma yağmur ile içindeki kum toprak gidiyor az düşünün ya.

vatandaş

13 Aralık 2019 Cuma 14:33

bu açılan yola dikey olarak milli eğitimin önünden gelen yolun eğirdir istikametine doğru çevre yoluna kadar uzatılması gerekir.saygılarımla

mustafa

13 Aralık 2019 Cuma 14:15

Sayın başkanım Tren garını şu an bulunduğu yerden kaldırıp rayların devam ettiği çünür kısmına garın taşınmasını sağlayarak otogar, köy garajı ve tren garı gibi ulaşım merkezlerini tek noktada toplayarak otobüsle gelip trene binecek, trenle gelip köyüne gidecek vatandaşların tek noktadan dağılmalarını sağlayabilirsiniz.Bunun yanında şehir merkezine kadar devam eden raylarıda tramvay seferleri sunarak başka illerden yada köylerden gelen vatandaşların çarşıya ulaşımı sağlanabilir.

osman

13 Aralık 2019 Cuma 11:29

Kavşakların kaldırılmasıyla beraber trafik kazalarında artış olduğunu görüyoruz, kavşaklar trafiği dengeleyen önemli yapılardır.

Ali veli

13 Aralık 2019 Cuma 11:09

Yapılacak olan yolun şehir hastanesine yakın olan tarafları bir kaç gün sonra eğidire gelip giden memurların otoparkı ve şenerlerin traktörlerine bedava park yeri olacaktır. Buna önlem alınması lazım.

Vatan

13 Aralık 2019 Cuma 10:41

Bize böyle haberlerle gelin..petek sanayi çünür arasında yol da açın lütfen

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR