26 Nisan 2024 Cuma

ŞEHİR HASTANESİ’NE DOKTORUNA ÖZEL ÖDÜL

ŞEHİR HASTANESİ’NE DOKTORUNA ÖZEL ÖDÜL

Isparta

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında düzenlenen programda 81 ilden gelen 162 sağlık çalışanıyla buluşarak alanında başarılı hekimlere teşekkür belgelerini takdim etti. Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan 14 Mart Tıp Bayramı programı kapsamında düzenlenen programda 81 ilden gelen sağlık çalışanlarıyla buluştu.

Bakan Demircan, programda yaptığı konuşmada, mukaddes ve bir o kadar çileli bir mesleğin temsilcileri olarak sağlık çalışanlarını, Tıp Bayramı vesilesi ile ağırlamaktan ve birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, bütün sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

 Türkiye’nin dört bir yanında, en ücra yerlerde ve en zor koşullarda insanlara hizmet ürettiklerine işaret eden Demircan, “Bununla yetinmiyor, insanların yardım çığlığına kulak vererek, dünyanın dört bir yanında mazluma umut oluyoruz. Her şeyden önce insanlığımızın ve vicdanımızın gereği olarak gece gündüz insanlara hizmet veriyoruz” dedi.

Sağlıkta son 15 yılda Türkiye’nin büyük mesafeler kat ettiğini dile getiren Demircan, “Vatandaşımızın memnuniyeti yüzde 75’lere yükselmiş durumda. Gelinen nokta sizlerin eseridir. Başarılı yatırımların, başarılı projelerin yanında bu başarıda, çalışanlarımızın fedakarlıklarının payı büyüktür. Birlikte başarıldı, birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı. Demircan, sağlık memnuniyetini yüzde 100’lere çıkarmak için, sağlık çalışanlarının şartlarını iyileştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

“Bu kadar fedakarlığa rağmen, bazı kendini ve haddini bilmezler çıkıyor, sağlık çalışanlarımıza karşı şiddete tevessül edebiliyor” diyen Demircan, “Bu durum bizi derinden üzmektedir. Yapılan saldırıları kendimize yapılmış sayıyoruz. Sebebi ne olursa olsun şiddeti lanetliyoruz. Daha etkin tedbirleri almak ve sağlık çalışanlarımızın can güvenliğini sağlamak da bizlerin sorumluluğudur” diye konuştu..

Öte yandan Isparta'dan Isparta Şehir Hastanesi Nefroloji Uzmanı  Uz.Dr. Mehmet Sert'e  ödül verildi. Programda Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya da hazır bulundu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

fatma yılmaz

19 Mart 2018 Pazartesi 16:01

tebrikler hocam emeğine sağlk.

fatma

19 Mart 2018 Pazartesi 09:11

hastanemizin Nefroloji uzmanları bilgi ve deneyim olarak iyi bir kaliteye sahipGERÇEKTEN şanslıyız.tebrikler

Ömer

18 Mart 2018 Pazar 23:16

Dr. Mehmet Sert beyi tebrik eder, varlıği Ispartalılar icin buyuk bir şans oldugunu belirtmek isterim.

Şaşkın

18 Mart 2018 Pazar 22:06

Hastane fiziki yapisi itibariyle 10 numara ancak hizmet kalitesi beni memnun etmedi. Gecen cocuk gastroya gittim. Doktor kaka tahlili istedi ve tahlilin sdu tipta yapilabilecegini söyledi. Hayda bu ne dedim. Bu kadar devasa bir hastane her ihtiyaci karsilamali. Yanlış mıyım ?

Gerçekçi Olalım

18 Mart 2018 Pazar 21:24

Daha önceden randevu alındığı halde 3 saatte ultrason sırası geliyor,doktora giriyorsun doğru dürüst bir açıklama yapmadan kadın-doğum mesela tıp fakültesine gidin demekte.Tıp fakültesine gidince de bu sebepten buraya mı yönlerdiriyorlar bu kaç oldu demekteler.Gerçekten çok memnunuz..

sedef

18 Mart 2018 Pazar 21:06

Şehir hastanesimi güldürmeyin beni birgün rahatsızlandım sıra numaramı alıp doktorun muayenesinin önünde acı içinde sıramı beklemeye başladım eli telsizli hastane sorumlularındanbiri olan beyefendi yanındabir yakınını muayene ettirmek için doktorun odasına daldı bu torpil değilde neeee????sorarım baş hekimbeye

sedef

18 Mart 2018 Pazar 20:47

Sedef. Hastaneye annemi ****ürdüm doktora rica ettim annemi hastaneye yatırmasını rica ettim bana ne dedi biliyormusunuz lspartalılar hastaneye yatmaya ne kadar meraklı dedi hastaneye almadı annemi annem bir ay sonra öldüüü

Kenan ısparta

18 Mart 2018 Pazar 19:57

Varandaşın memnuniyeti mi:) güldürmeyin insanı:))) resmen körler sağırlar, hastaneye sabah giriyoz, akşama kadar anca sırA geliyor...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR