29 Mart 2024 Cuma

ŞEHİR HASTANESİ'NDE PSİKİYATRİ BÖLÜMÜ AÇILDI

Bölge halkına hizmet eden hastanede Psikiyatri Bölümü açıldı

Isparta

Isparta’nın en önemli sağlık yatırımı olan Isparta Şehir Hastanesi’nde, bölge halkına hizmet verecek önemli bir birim daha faaliyete geçti. Bu kapsamda Psikiyatri Servisi düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

15 Ocak 2018 Pazartesi 17:30

Isparta Şehir Hastanesinden çarşıya gitmek için bile yarım saat belediye otobüsü bekliyoruz. Gelmesi çile, gitmesi çile. Herkesin özel arabası yok ki. Örneğin Halıkente gitmek için saatlerce bekliyoruz. Ağız ve Diş Hastanesinin giriş kapısının yanında otobüs durağı var ama burada otobüs beklemek ayrı bir çile. Otobüs seferlerinin artırılmasını ve vatandaşların daha fazla mağdur olmaması için seferlerin düzenli hale getirilmesini yetkililerden arz ediyorum.

Ali

15 Ocak 2018 Pazartesi 14:51

Deli arkadaş sen sadece deli değil birde yalancısın birincisi şehir hastanesinde Seyans üçreti yok ikinci olarak o doktor sana işmi bulacak nasıl bir çözüm bekliyorsun

deli

14 Ocak 2018 Pazar 10:04

yok be yalan bunlar. bir yıldır psikolojim bozuk sürekli 2 ilaç var ye bakalım yut bakalım zaten verdiğiniz uyku ilacı kafamı kaldıramıyorum işsizim param pulum yok hadi bana dr çare buldunda görelim. iş mi verecek bana ha ha ha güleyimde boşa gitmesin. psikologa işsizim diyorum bana seansımız 150 tl diyor bana boş boş konuşuyr

Özlem

14 Ocak 2018 Pazar 01:34

Hayırlı olsun.Birde ramatoloji bölümü açılırsa çok daha güzel olur inşallah

Ceyhun

13 Ocak 2018 Cumartesi 21:26

Öncelikle çocuk psikiyatri servisine doktor ataması yapılması gerekiyor.Çünkü yaklaşık 5-6 aydır doktor yok ve ilimizde Şehir Hastanesi olmasına rağmen insanlar farklı illere gidiyor.

Alim

13 Ocak 2018 Cumartesi 20:59

Çok gec kaldınız ama olsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR