27 Nisan 2024 Cumartesi

ŞEHİR HASTANESİ'NDE İLK KEZ UYGULANDI

ŞEHİR HASTANESİ'NDE İLK KEZ UYGULANDI

Isparta

Isparta Şehir Hastanesi'nde yüksek tansiyon hastası olan bir hastaya ilk kez uygulanan işlem başarıyla sonuçlandırıldı. Konuyla ilgili şu bilgi verildi: "Yüksek tansiyon şikayeti ile hastanemize başvuran hastamızın yapılan tetkikler sonucunda böbrek damarlarının tıkalı olduğu teşhis edilmiş ve Kardiyoloji Uzmanımız Fatih AKKAYA tarafından başarı ile gerçekleştirilen renal anjiyografi ile renal arter stenti ( böbrek damarındaki darlıga stent islemi) uygulanmıştır.

Bunun sonucunda hastamız kronik olarak yıllardır mücadele ettiği tansiyon şikayetlerinden kurtulmuştur. Bu işlem hastanemizde ilk kez gerçekleştirilmiş olup; Isparta Devlet Hastanesinde yapılmamakta idi."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Akkamış

10 Nisan 2018 Salı 21:11

Cok sukur sehir hastanesi var universite hastanesi rezalet durumda 3 ay sonraya sira veriyolar sehir hastanesinde bekleme derdi de yok

ISPARTALI VATANDAŞ

10 Nisan 2018 Salı 20:40

TAMAM BAZI İYİ DOKTORLAR VAR AMA HİÇ ÖVMEYİN DOKTORLARI 20 YAŞINDAYIM SENDE KİREÇLENME VARDIR DEDİ SPOR HAREKETLERİ VERDİ. YA 20 YAŞINDA BİR İNSANDA NASIL KİREÇLENME OLUR ANANEMDE BİLE YOK KİREÇLENME BENDEMİ OLACAK. 1 AY SONRA MR ÇEKİLDİM BAŞKA DOKTORA GİDİP MENİSKÜSDE 3. DERECE YIRTIK + KİST ÇIKTI ÇOĞU DOKTORLARA ARTIK GÜVENCİM KALMADI ÖZELLİKLE DEVLET HASTANESİ

Milletin haber alma özgürlüğü???

10 Nisan 2018 Salı 19:23

Hastane ile ilgili olumlu haberler yayımlandığı gibi, çalışanların ve hastaların şikayet ve sıkıntılarıda yayımlanabiliyormu? Basın ve yayım özgürlüğü fiilen mevcutmu??? Millet olumlu olumsuz sesizi duyurabiliyormu????

Durmuş

10 Nisan 2018 Salı 19:03

Fatih hocam tebrikler.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR