30 Nisan 2024 Salı

TKB 100. Yılını kutluyor

TKB 100. Yılını kutluyor

Isparta

Türk Kadınlar Birliği Isparta Şubesi Yönetim Kurulu Semiramis Zehra Karataş başkanlığında Ankara’ya giderek etkinliklere katılacak.

Adeta asırlık çınar olan Türk Kadınlar Birliği kuruluşunun 100. Yıldönümünü kutlamaya hazırlanıyor.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Türk Kadınlar Birliği Isparta Şube Başkanı Semiramis Zehra Karataş, Türk Kadınlar Birliği’nin 100. Yıldönümü kutlamalarının Ankara’da 19-20 Nisan tarihlerinde gerçekleştirileceğini belirterek, yönetim olarak bu etkinliklere katılacaklarını kaydetti.

Karataş, “Türk Kadınlar Birliğimizin 100. Yıldönümünü kutlama programı 19 Nisan Cuma günü saat 11.00 de Anıtkabir ziyareti ile başlayacak. Burada 100. Yıl resmi töreni icra edilecek. Ardından aynı gün saat 14.00 de Türk Kadınlar Birliğimizin Genel Merkez binasında Sinan Meydan-Sema Kendirci Uğurman’ın konuşmacı olarak katılacakları panel gerçekleştirilecek. Daha sonra aynı gün saat 18.30 da 100. Yıl kutlama yemeği ile ilk günkü kutlama programı sona erecek.

Kutlama etkinliklerinin ikinci günü olan 20 Nisan Cumartesi günü  ise saat 08.30 da Şüküfe Nihal ilkokulunda ana sınıfları, drama sınıfı ve yemekhane açılışları gerçekleştirilecek. Aynı gün saat 10.30 da  Birliğimizin 38. Olağan genel kurulu gerçekleştirilecek. Böylece Türk Kadınlar Birliğinin Ankara’daki 100. Yıl kutlama etkinlikleri Genel Kurulla sona erecek. Türk Kadınlar Birliği olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yardım faaliyetlerimize aralıksız devam edeceğiz. Isparta Şubesi olarak geride bıraktığımız Ramazan Ayı boyunca çok sayıda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ayni ve nakdi yardımda bulunduk, belirlediğimiz öğrencilere zaten burs vermeye devam ediyoruz. Ayrıca zaman zaman düzenlediğimiz etkinliklerden elde edilen gelirleri sosyal yardımlar için kullanıyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR