25 Nisan 2024 Perşembe

Seçim Şarkısı Eşliğinde Kutlama

Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının belli olmasının ardından Isparta Kaymakkapı meydanında kutlamalar yapılıyor.

Isparta
Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının belli olmasının ardından Isparta Kaymakkapı meydanında kutlamalar yapılıyor.


 

 

 

 

 

 

 

Kaymakkapı meydanında toplanan çok sayıda vatandaş Recep Tayip Erdoğan’ın seçim şarkısı eşliğinde kutlama yapıyor. Ayrıca toplanan vatandaşlar konvoy yapmak için hazırlık yapıyor.





YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

TEBRİKLER İL YÖNETİMİ

11 Ağustos 2014 Pazartesi 10:45

TEBRİKLER İL YÖNETİMİ. eğer yüzde 50 inin altında oy çıksaydı ıspartada İL YÖNETİMİ İSTİFA DİYE BAĞIRACAKTIK. AMA TÜRKİYE ortalamasının üstünde YÜZDE 55.5 ÇIKINCA tek şey söylenebilir. ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN TEBRİKLER OSMAN ZABUN VE YÖNETİMİ. ALKIŞLIYORUZ. doğruya doğru.

denge32

11 Ağustos 2014 Pazartesi 09:32

Isparta'damızda olduğu gibi Tüm Türkiye'de Millet gerçek Başkanına oy vermiştir. Millet hizmet erbabına oy vermiştir. Yoksa kuru lafla, iftira ile çamur atma ile bu işler olmuyor. Daha düne kadar Okyanus ötesi, perlivanya diyenler bugün onlarla kolkola ama baktılar bunlardan bir cacık olmuyor,tekrar eski konumlarına dönebilirler.

tebrikler

11 Ağustos 2014 Pazartesi 02:25

Burada adaya sahip çıkan AKP liler seçimi kazandılar. Tam kadro sandığa gittiler. Mensubu olduğum camia ise sandığa gitmedi ve kendiliğinden rakiplerin elini güçlendirdi ve şikayet edecek hakkı kalmadı. yıllar önce rahmetli Muhsin Başkan için de aynısını yapmışlardı. Konuşurken alkışladılar ama sandığa ya gitmediler ya da zamanın iktidar partisine oy vererek samimiyetsiz olduklarını ispatladılar.

ak partili

10 Ağustos 2014 Pazar 21:33

Haydar vekilim hayırlısı olsun emekleriniz boşa çıkmadı.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR