25 Nisan 2024 Perşembe

SEÇİM MESAİSİ

10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle merkez ve ilçe nüfus müdürlükleri haftasonu mesaisi yapacak.

Isparta
İl ve ilçe Nüfus Müdürlükleri Seçmenlerin nüfus kayıt örneği taleplerini yerine getirmek için Cumartesi ve Pazar günü çalışacak.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Yüksek seçim kurulu başkanlığının 06.08.2014 tarihli kararı gereği;
Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle, ilimiz merkez ve ilçe nüfus müdürlükleri, 09-10 ağustos 2014 (cumartesi ve pazar) günleri ve ilk oylamada salt çoğunluk sağlanamadığı takdirde 23-24 ağustos 2014 (cumartesi ve pazar) günleri, seçmenlerin nüfus kayıt örneği talepleri yerine getirmek üzere açık bulundurulacaktır” denildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ülüye yer lazım

10 Ağustos 2014 Pazar 11:10

Herhalde ülkü ilkokulu için bu defa ulu camiiyi kapatacaklar. bunlardan her şey beklenir. valiliğin yanında ziraat bankası iş bankası, askeri lojmanlar, garnizon komutanlığı ve kültür müdürlüğünü de hatta köşedeki milli eğitim müdürlüğü, valilik ne varsa hepsini ülkü ilkokuluna verin. okul aile birliği komutanlığı Valiye ve Eğitim Müdürüne talimat veriyormuş.

ülkü okuluna kayıt için adres değiştirmişler

09 Ağustos 2014 Cumartesi 11:42

ülkü okulunun önünde 30 kadar servis görüyorum. hazır taşımalı iken okulun yerini kenar bir mahalleye taşırsanız servisler oraya da gider. afiyet olsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR