25 Nisan 2024 Perşembe

SEBZECİLER VE MANAVCILAR ODASINDAN GÜNAYDIN'A TAM DESTEK

SEBZECİLER VE MANAVCILAR ODASINDAN GÜNAYDIN'A TAM DESTEK

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Yusuf ziya Günaydın, Sebzeciler ve Manavlar Odası’nı ziyaret etti.

Başkan Günaydın ziyarete ilişkin açıklamasında; ‘Zaman zaman bir araya geldiğimiz esnaf temsilcilerimizle görüşmelerimiz sürüyor. Sebzeciler ve Manavlar Odası Başkanı Hasan Demir ve yönetimi ile görüşerek pazar esnafımızın istek ve dileklerini dinledim. 2009 yılında indirime gittiğimiz pazar tezgahı ücretlerine 9 yıldır hiç bir zam da yapmadık. Bundan sonra da yapmayacağımızı müjdelemek istiyorum’ dedi.

Ziyaret sonrası Başkan Günaydın ve Sebzeciler ve Manavlar Odası üyeleri hatıra fotoğrafı çektirerek ülkücü işareti ile poz verdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Akkurt

17 Aralık 2018 Pazartesi 12:32

Ülkücüler dik durur.Dün başka bugün başka konuşmaz.Kendisine hakaret edenle birlik olmaz.Önce şu valilik otoparkındaki ıspartalının heder olan parasını geri alın sonra bozkurt işareti yapın beyler

Bilinçli Seçmen

16 Aralık 2018 Pazar 22:00

Ispartalı; bilinçli seçmen olmak böyle bir şey. Hepsinin de çalışmalarını izliyorum ama sen o kalabalığa aldanma. Gece gündüz akp üyelerine mesaj göndererek ancak toplanabildi o kalabalık. Bende bir akp liyim ama Başdeğirmen akpli olmadığı için yaşanan süreç bana samimi gelmiyor.

Ispartalı

16 Aralık 2018 Pazar 17:41

Bilinçli seçmen seçimün sonucunu önceden görmek üçün mi karşılama töreninde oradaydın merak ettim :) kaçınılmaz son sonuç belli... belediye şirketlerindeki yöneticiler başkanda dahil olmak üzere ne kadar maaş aşıyor açıkmasın madem şirket belediyenin belediyede halkındır ?

Alemdaroğlu

16 Aralık 2018 Pazar 14:50

Küçük yerlerde başkanlık seçimi çocukların sidik yarışına benzer. 2 Dönemdir sayın Yusuf Ziya'nın seçilme şartlarını Genel başkanı Bahçeli ortadan kaldırdı. Yarış Gökmenoğlu ile Başdeğirmen arasında geçer.

Bilinçli seçmen

16 Aralık 2018 Pazar 02:33

Yıllardır memlekete hatrı sayılır bi yatırımcı kazandıramayan Başdeğirmen mi? Yoksa memlekete gelir kaynağı sağlayan tesisler kazandıran Günaydın mı? Oy verirken memleketi düşünün, yiğidin hakkını verin yiğide. Karşılama töreninde gözümle gördüm, kodamanlar şimdiden örümcek ağı gibi sarmış, yedirmeyin memleketimizi,saygılar.

Ali

15 Aralık 2018 Cumartesi 21:14

Tabi pazar yerinde katışan yok pazar kalktımı ortalık pislilten geçilmiyor isyediğin gibi ortalığı batır.vergi verme bunların hesabı sorulacak

Acaba yzg kaç eser yaptı, siz kaç?...

15 Aralık 2018 Cumartesi 17:24

Millete dünya borç bırakarak Yaptıkları tek eser alt geçit, oda her yağmurda gölete dönüyordu, onuda Yusuf Ziya düzeltti !!! Haaa birde milletin başına bela ettikleri ITKM kayyum bile yıllardır işin içinden çıkıp inşeati bitirip teslim edemedi Belediye! Birde Ruhsatsız Aquapark çocuklarım bir kere yüzmeye gittiklerinde yüzme suyundan zehirlenip hastanelik olmuşlardı!

Firildak

15 Aralık 2018 Cumartesi 15:21

Bir çay sıcak çorbami veriyorsun pazarcılara

Ispartalı realist

15 Aralık 2018 Cumartesi 14:51

Balamana arkasından biraz dua etsin iyiki altgeçiti yapmış yoksa o belediyenin parasıyla yapılan dev seçim çalışmalarını nereye asacaktı yzg ? Bari parasını cebinden vermiş olsa ;)

Reiss

15 Aralık 2018 Cumartesi 14:50

Aauuuauuu kurtçuklar sizi :)

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR