25 Nisan 2024 Perşembe

SDÜ’YE GERİ DÖNÜYORLAR…

SDÜ’YE GERİ DÖNÜYORLAR…

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Koşar ilk kez Kanal 32 Haber’e konuştu, çarpıcı açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz’un Süleyman Demirel Üniversitesinde ciddi bir travma yarattığını belirten Prof. Dr. Koşar, bu travmadan en fazla Tıp Fakültesinin zarar gördüğünü açıkladı.



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

SDU

04 Şubat 2017 Cumartesi 20:48

Kim dönüyor abi? dönen mönen yok

Arif

04 Şubat 2017 Cumartesi 18:37

Feto her yere sizmis Ak Parti haric. Bravo Ak Parti ye

Amin

04 Şubat 2017 Cumartesi 16:21

Kamuda veya başka yerde türlü kılıklarla saklanıp halkı ve devleti aptal yerine koymaya kalkan bütün fetöcüleri Allah kahretsin, lanet olsun o beyinlerini şeytana kiraya veren fetöcülere, özellikle dindar taklidi yapan o münafıkları Allah kahretsin, Allah kahretsin, Allah kahretsin, onların tuzaklarını paçavra gibi yüzlerinde parçalasın.

dümbek

04 Şubat 2017 Cumartesi 09:48

Geri dönecek Fetöcülerle nasıl bir araya gelinecek? Onlara nasıl güvenilecek? Artık herkes biliyor ki onlar her türlü şekle giriyorlar! Onlara asla güvenilmez ki! Bu konuda dekanlığınızdaki çalışma psikolojisi ne olacak? Nasıl onlarla (Fetöcü olduğu bilinen ama polis tarafından ispatlanamışlar) bir araya gelinip çaluşma yapılacak? Suçsuz olanları Allah kurtarsın.

Vatansever

03 Şubat 2017 Cuma 21:06

Açığa almayıp da palazlayalım mı, sonra bir darbe daha mı yapsınlar? Hem 200'ün üzerinde insanı katleden eli kanlı fetönün doktorlarına neden güvenelim? Şu anda hastanede fetöcü doktor olmadığı ne malum? Bu Tıp fakültesi dekanı, fetöden açığa alınanlar hakkında nasıl "hocamız" diyebiliyor? Bu saygının sebebi nedir? Alim Koşar, şifayı alan da veren de Allah'tır ve bu asil milletin açığa alınan ve açığa alınacak fetöcülere de ihtiyacı yoktur!

SDÜ

03 Şubat 2017 Cuma 20:16

Sayın rektör hoca desin ki "Allah şahittir ve Kuran'a da el basarım. Ben üniversitede bildiğim ve tanıdığım, hatta rektörlük seçimlerinde bile bana oy veren FETÖ cüleri açığa aldım yada ihraç ettim. Bildiğim bir tane bile FETÖ cü kalmadı. Altını çizerek söylüyorum "BİLDİĞİM". Ben FETÖ'cüleri korumuyorum kollamıyorum diyecek ve yemin edecek". Bunları desin inanacağım. Ama yemin edecek.

Abdullah Abdullayew

03 Şubat 2017 Cuma 17:39

Adamlar memleketi soydu, insanlara da FETO diye oyalanacak bir oyuncak birakti, arkadaslar millet olarak SOYULUYORUZ, memleketin butun kaynaklari soyuluyor, ne oldugugu mechul kararlara imza atiliyor, issizlik had safhada, baskanlik gelince teror bitecek deniyor, iktidarin elinde teroru bitirebilecek her turlu guc var, ama adamlar mutahit gibi calisiyor, akillari fikirleri nerede bir arsa, nerede bir arazi, nerede bir rant onun pesinde hepsi, sistem bunu yapmaya da musait, calan calana.

hocaaa

03 Şubat 2017 Cuma 14:31

TIP FAKÜLTESİNE BİR BAK. FETO VE YANDAŞ UYUYANLAR CİRİT ATIYOR YETER SDÜ YE ETTİKLERİNİZ. GARAZİNİZ ISPARTAYAMI. BU SÖYLEMLERİNİZ DOGRU BULUNMUYOR. VALLAHİ BU ÜNİVERSİTEYİ KAPATTIRIRSINIZ SİZİN BU AÇIKLAMALARINIZ BUNA DALALETTİR . BURASI YUVASI ÇIKTI . ŞİMDİDE BURAYA ŞEREFSİZLER. GERİMİ YUVASINAMI DÖNECEKLER. ISPARTAM MECBURMU BUNLARA. ALLAH KAHRETSİN. ALDIKLARI ZEHİR ZIKKIM OLSUN. EVLATLARIN HAKKINI YİYENLER ŞEREFSİZLER.BU DÜNYADADA ÇEKSİNLER ÖBÜR DÜNYALARIDA CEHENNEM OLSUN. ÜLKEME YAZIK OLDU .

Vatandaş

03 Şubat 2017 Cuma 10:12

Milli Savunma Bakanı Işık: “Hain Fetö artıklarının kurumlarımız ve ordumuzdan ayıklanması kararlılıkla sürdürülecek, bu bünye BU MİKROPLARDAN tamamen temizlenecektir.”

SAYIN KOŞAR

03 Şubat 2017 Cuma 08:59

KONUŞULANLARA BİR BAK HALA SİZ PARADAN PULDAN BAHSEDİYOR GİBİSİNİZ. BÜLKE EN BÜYÜK TIRAMVAYI YAŞİATANLAR GERİ DÖNECEK HA. DÖNSÜNLER DÖNDÜRENLERDE GÖRSÜNLER. GÖRSÜNLER. HALA UYUYANLARI BİLE BARINDIRANLAR. NE TRAMVASI ESAS MAGDURLAR TRAMVA YAŞIYOR. VALLAHİ ÇOK ACI OLUR. BENİM ÜLKEM SÖZKONUSU SENDE DURMUŞSUN TRAMVADAN BAHSEDİYORSUN GEÇ BUNLARI GEÇÇÇÇ.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR