26 Nisan 2024 Cuma

SDÜ’NÜN ACI KAYBI

SDÜ’NÜN ACI KAYBI

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi kurucularından Prof. Dr. Mehmet Başbuğ geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdi.

1994-1999 yılları arasında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin kuruluş çalışmasında görev alarak Dekan yardımcılığı ve Resim Bölümü Başkanlığı yapan ve şuan Kırgızistan Türkiye Manas Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı olarak görev yapan Prof. Dr. Mehmet Başbuğ geçirdiği beyin kanaması sonucu yaklaşık 3 gündür hayatta kalma mücadelesi veriyordu. Başbuğ bugün tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Isparta SDÜ’ye büyük katkı sağlayan ve tanınan bir isim olan Başbuğ’a Allah’tan rahmet yakın dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz.  

MEHMET BAŞBUĞ CAMİAYA ve SEVENLERİNE DUYURULUR

MEHMET BAŞBUĞ Hocanın cenazesi 9 Temmuz Pazar günü saat 12.10'da Bişkek'ten Ankara Esenboğa Havalimanına getirilecektir. Cenaze namazı aynı gün (9 Temmuz Pazar) ikindi namazını müteakiben Karşıyaka Mezarlığı Camisinde kılınarak Karşıyaka Mezarlığına defnedilecektir. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

aldemir

09 Temmuz 2017 Pazar 13:56

Milli mücadelenin ressamı, Mehmet hocam Allah rahmet eylesin, cennet mekanın olsun. kederli ailesine başsağlığı dilerim.

Slm 32

08 Temmuz 2017 Cumartesi 19:56

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah Allah geride kalan sevenlerine sabırlar versin Adam gibi adamı üzerimizde çok hakkı var hocamizin

Abdülkadir ÇEŞMEBAŞI

08 Temmuz 2017 Cumartesi 11:01

Hocamızın vefatına çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, bizler 70 li yıllarda sizin yazdığınız,çizdiğiniz pankartlarla yürüdük, seçimlere katıldık, sizi hiç unutmayacağız..

Sukru1532

08 Temmuz 2017 Cumartesi 00:19

Ispartaya ,Üniversite yapısına Güzel Sanatlar Fakültesini kazandıran ve bir çok öğrencisinin üzerinde emeği olan değerli bir hocamızda.Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR