19 Nisan 2024 Cuma

SDÜ’LÜ AKADEMİSYEN AYNI GÜN 5 AKRABASINI BİRDEN KAYBETTİ

SDÜ’LÜ AKADEMİSYEN AYNI GÜN 5 AKRABASINI BİRDEN KAYBETTİ

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Öğretim Üyesi Yrd. Doç.Dr. Erdal Eke’nin amcasının oğlu Adil Eke, gelinleri Emine Eke ve onlarınçocukları Nuran Eke, Afyonkarahisar’da meydana gelen trafik kazasındahayatlarını kaybettiler. Aynı kazada yakın akrabası Fatma Kiraz da yaşamınıyitirdi. Kazada Eke ailesinin diğer çocuğu ile yakın akrabası da yaralandı.Yrd. Doç. Dr. Erdal Eke’nin aynı gün teyzesi de yaşlılığa bağlı olarak hayatagözlerini kapadı. 

SDÜ’LÜ AKADEMİSYEN AYNI GÜN 5 AKRABASINI BİRDEN KAYBETTİ

 SüleymanDemirel Üniversitesi (SDÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İBBF) SağlıkYönetim Bölüm Başkanlığı Öğretim Üyesi ve Kurumsal İletişim Merkezi (KİMER)Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Erdal Eke’nin derin acısı: Aynı gün 4 akrabasınıtrafik kazasında kaybetti. Aynı gün teyzesi de yaşlılığa bağlı etkenler sonucuHak’a yürüdü. Yrd. Doç. Dr. Eke’nin bir yeğeni ve bir akrabası da yaralandı.Bir aileyi yok eden trafik kazası 29 Haziran Perşembe günü gecenin ilerleyensaatlerinde Afyonkarahisar'ın Çay İlçesi’nde meydana geldi. Akdeniz HaberMerkezi’nin edindiği bilgilere göre, Afyonkarahisar- Konya Karayolu’nun 44’üncükilometresinde; Çay İlçesi girişindeki kavşakta, Mehmet Çağlar'ın kullandığı 03KP 111 plakalı minibüs ile Adil Eke'nin kullandığı 07 V 2780 plakalı otomobilçarpıştı. Kazada Adil Eke, Emine Eke ile çocukları Nuran Eke ile Ayşe Kirazhayatını kaybederken Mehmet Çağlar, Ramazan ve Fatma Kiraz yaralandı. YaralılarÇay ve Afyonkarahisar devlet hastanelerinde tedavi altına alındı. Hayatınıkaybedenlerin cenazeleri ise Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından ÇayDevlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Çay Kaymakamı Turan Erdoğan da olay yerinegelerek kaza hakkında bilgi aldı. 

GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİLER

 Elim birkaza sonucu Hak’a yürüyen Eke ailesinin tüm üyeleri, dün Afyonkarahisar’dadüzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandılar. Öte yandan aynı gün SüleymanDemirel Üniversitesi (SDÜ) Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Erdal Eke’nin teyzesiyaşlılığa bağlı etkenler sonucu Hak’a yürüdü.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Osman

10 Temmuz 2017 Pazartesi 15:29

Allah rahmet eylesin...Başın saolsun Erdal.hocam

iibf

01 Temmuz 2017 Cumartesi 22:15

allah rahmet eylesin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR