28 Mart 2024 Perşembe

SDÜ’DEN FLAŞ AÇIKLAMA

SDÜ’DEN FLAŞ AÇIKLAMA

Isparta

YÖK, tüm üniversitelerdeki dekanların istifalarını istemişti. Bu kapsamda SDÜ'deki 19 fakültenin dekanı da istifa etmişti. SDÜ Yönetiminden yapılan yazılı açıklamada "Milli İrade ve Demokrasiye destek çerçevesinde YÖK (Yükseköğretim Kurulu) Türkiye'deki üniversitelerde görev yapan tüm dekanların istifasını istemiştir. 
İstifa eden dekanlar, FETÖ ile bağlantıları bulunup bulunmadığı husunda değerlendirilecek olup herhangi bir bağlantısı olmayanlar görevlerine devam etmek üzere tekrar atanacaklardır. 
Süleyman Demirel Üniversitesinde görev yapan tüm dekanlar, gönüllü olarak ve herhangi bir makam beklentisi içerisinde olmadan, hızlı bir şekilde istifa dilekçelerini vererek Milli İrade ve Demokrasinin yanında olduklarını açıkça göstermişlerdir. 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

s s

25 Ağustos 2016 Perşembe 18:32

mimarlık fakültesinde eski başhekim baş fetöcülerden mehmet tuğrul sezer in kızı ayşebetül gökaslan akademisyen kadrosunda halen görevine devam ediyor, bu kişi bu terör örgüt sayesinde sdü kadrosuna girdi, halen nasıl devam ediyor, ilker hoca madem bu örgütle mücadele ediyor bu kişi nasıl göreve devam edebiliyor, açıkçası bana samimi gelmiyor.

Rus

21 Temmuz 2016 Perşembe 03:00

Rus uçağını kim düşürdü? Dün dile getirilmişti. Bu gün tutuklandılar. Bu uçağı düşürenlerin bir ucu SDÜ ye uzanıyormu? Kimin akrabası? Bu akrabanın SDÜ deki görevi ne idi ve SDÜ rektörlüğü ile bir ilişkisi varmı? Kimin eli kimin cebinde. SDÜ hem ergenekonun, hem Fetö nün yuvasımı? kim kimdir?

&&&&

20 Temmuz 2016 Çarşamba 13:39

Eyyy Azizin kardeşi Atila sen hic Alladan korkmaz kuldan utanmazssın inşallah bu attıgın iftiraların altında kalírsın...

gültekin dereli

20 Temmuz 2016 Çarşamba 11:38

Ayşe suclu suçsuz kimi iceriye attırmiş hoca ya sen nerede yaşíyorsun hiçmi dúnyadan haberin yok bu adam hakimmi savcimi polismi konuşuyorken õlc biç ondan sonra yorum yap yarim akilli sey.

Hoca

20 Temmuz 2016 Çarşamba 10:12

Arkadaşlar Üniversiteyle ilgisi olmasa bile Isparta'da yaşayan herkes Sayın Rektörün paralel ihanet çetesiyle samimi olarak mücadele ettiğini çok iyi biliyor. Arada menfaati zarar görenlerin başka yorumlar yapması gerçeği değiştirmez. Lakin bu süreçte Rektör hoca ve ekibi daha da dikkatli olmalı, çünkü bu çetenin dini-imanı-kuralı yok, ve en önemli özellikleri zeytinyağı gibi üste çıkarak başka insanlara iftira atarak kendilerini temize çıkarmaya çalışmaları.

...

20 Temmuz 2016 Çarşamba 09:52

Ayşe sen saf filanmısın yoksa kafanmı çalışmıyor kim içeri attırmış onları rektörmü onları emniyet içeri aldı 1 yıl adamları takip etti inceledi sonra içeri aldı

ayşe

20 Temmuz 2016 Çarşamba 08:08

suçlu ve suçsuz hekezi içeriye attıran sayın rektör tümden araştırılmalısınız bence

Dil Kurumu

20 Temmuz 2016 Çarşamba 12:23

Ayşe, Cümle büyük harfle başlar. "Suçlu ve suçsuz" diye bir tabir yoktur Türkçe'de, suçlu suçsuz şeklinde bir ikileme vardır. Rektör büyük "r" ile yazılır. "Tümden" kelimesiyle neyi kastettiğin de anlaşılmıyor ayrıca. En önemlisi de "herkez" değil herkes.

32

20 Temmuz 2016 Çarşamba 01:41

Atila ne kadar komik bir adamsın sen ya

Atila BAYRAK

20 Temmuz 2016 Çarşamba 00:34

Şimdi paralelci rektör iyice sıkışacak istifasini aldigi dekanlara paralelci dese kendine dokunacak demese paralelciligi iyice açiga cikacak.Bence rektörün paralelciligi kesin ve net olmamış olsaydı veya rektör ithamımdan rahatsız olsaydı itiraz edip hakkimda dava acmaliydi.sizce neden hakkimda dava açamiyor rektör ben soyliyeyim paralelci oldugu icin cunku boylesine hassas bir ortamda hakkinda boyle ithamlarda bulunan birine rektör paralelci olmasaydi dava açardı...!!!

Ortalama Zeka

23 Temmuz 2016 Cumartesi 23:28

Ben ortalama zekaya sahip bir vatandaş olarak SDÜ Rektörü İlker Çarıkçı'ya husumeti olan Aziz Bayrak'ın kardeşinin söylediklerine itibar edilemeyeceğini düşünebiliyorum. Ya siz?

ali

20 Temmuz 2016 Çarşamba 00:26

Ne kadar lacka laubali ciddiyetsiz korkakca bir iş. Orası Fenerbahçe kulübümü, Kanarya sevenler derneği mi? Kanunlara uygun olarak atandığınız akademik bir şerefi olması gereken bir yeri birinin keyfine göre terkediyorsunuz? Bu istifa edenlerden üniversite yöneticisi ve hocası olmaz, öğrencilere bisey veremezler, öğrencilerinide korkak yetiştirirler. Bunlar bir daha dekan olmamalı, Rektörde hemen istifa etmeli. Siz çocuk musunuz?

Uçağı düşürenin

20 Temmuz 2016 Çarşamba 00:04

Rus uçağını düşüren pilotun akrabalarında var deniyor? Doğrumu ? Doğruysa kim?

retorik

19 Temmuz 2016 Salı 23:35

hala paralelci dekan, rektör yadımccısı, yüksekokul, enstitü müdrü daire başkanı , bölüm başkanı yok de de göreyim .abisi kozmik odaya girenimi ararsın yoksa cemaatin epoka üniversitesinde yöneticilik yapanımı ararsın hepsi sdünün yönetimkadrosunda değilmi..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR