25 Nisan 2024 Perşembe

SDÜKonsey Fetönün Kucağında beğeni rekoru kırıyor

SDÜKonsey Fetönün Kucağında beğeni rekoru kırıyor

Isparta

Dünyanın en büyük sosyal medya platformu olan Twitter’da SDÜ Öğrenci Konseyi seçimleri birinci sıraya oturdu. Konsey Başkanlığına aday olan Ferdi Alakuş’a FETÖ lideri Fetullah Gülen için kendi ailesini reddedip soyismini değiştiren Enes (Kanter) Gülen’in yaptığı paylaşımı beğenmesi üzerine tepki yağdı.

“SDÜKonsey Fetönün Kucağında” tweete en çok beğenilen oldu.

Isparta Ülkü Ocaklarının da önderlik ettiği öğrenilen mesaj trafiğinde SDÜ Öğrenci Konseyinin FETÖ uzantılarından temizlenmesi istendi. Biranda Türkiye genelinden arka arkaya mesajlar geldi. Sabah saatlerinde “SDÜÖğrenci Konseyi Fetö’nün Kucağında” başlığıyla yapılan paylaşımlar twitter arama motorunda birinci sırada görüldü.

ALAKUŞ’UN BEĞENİSİNE TEPKİ YAĞDI

SDÜ Öğrenci Konseyine geçen yıl Başkanlık yapıp bu sene de adaylığını koyan Ferdi Alakuş’un twitter hesabı üzerinden Enes Kanter Gülen’in yaptığı bir paylaşımı beğendiğinin fotoğraflarını yayınladılar.

ENES KANTER GÜLEN KİMDİR?

Enes Kanter Gülen, FETÖ lideri Fetullah Gülen’in soyadını taşıyor ve hikayesi tamamen açık. Ailesinin evlatlıktan reddederek soyadını değiştirmesini istediği Enes Kanter ilk konuşmasında skandal sözler sarf etmişti. Anne ve babasını FETÖ'nün elebaşı Gülen'e tercih eden Enes Gülen,"Hizmet yolunda cennetim feda olsun, cehennemlere güler geçerim" dedi. Enes açıklamasında, 'Gülen' soyadını kullandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hasan

20 Ekim 2016 Perşembe 15:55

Ferdi ve avanelerinin açıklarını arıyorsanız bir iki sene öncelerine bakın kimler sponsor olmuştur yaptığı projelere. Projelerden aldıkları destekler nerelerde kullanılmıştır. Ferdiyi yenmek çok basit. geçmişine bakın. Bulamazsanız cemaat ile alakalı dönemlerinin belgelerini ben yollarım

hasan

20 Ekim 2016 Perşembe 15:50

Ferdi dönemin adamıdır. her yöne dönebilir. Ferdi İlk önce Cemaatin derneği olan Isiad yönetim kurulu toplantılarına katılıp katılmadığını onlardan maddi destek alıp almadığını ve özcan pınarcı ile olan ilişkilerini açıklasın. Bu bahsettiğim maddi yardımların hepsi belgelidir.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR