24 Nisan 2024 Çarşamba

SDÜ YÖNETİMİNİN DEĞİŞMESİ İÇİN MÜCADELE ETTİK

SDÜ YÖNETİMİNİN DEĞİŞMESİ İÇİN MÜCADELE ETTİK

Isparta

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta gündemini değerlendirdi. Bilgiç, Afrin'e yönelik düzenlenen operasyonun dünyaya örnek olduğunu belirterek Türk milletinin düşmanlara gereken cevabı verdiğini söyledi.

İşte Bilgiç'in açıklamalarından satır başları

SDÜ, ben milletvekili olduğumda 28 bin öğrencisi vardı. 90 bin öğrenciye çıktı. Üniversiteye desteğimiz sürecek. Talihsiz yönetim döneminde yapılan yanlışlıklar ve o yönetimin değişmesi noktasında verdiğimiz mücadele haklılığımızı ortaya koydu. Göreve geldiklerinden sonra FETÖ ile mücadele eden başta rektör ve yönetimine teşekkür ederim.

TOPLANTIDAN DETAYLAR GELİYOR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MAĞDUR

09 Mayıs 2018 Çarşamba 15:51

SDÜ Personel Daire Başkanı Ferhat DALDAL ile Kurumlar arası geçiş için görüşme yaptım. Fakat kurumlar arası geçiş için gelen memurları rencide etmekte ve kişilere tepeden bakmaktadır. Bu anlayışa sahip kişilere lütfen üst düzey görevler vermeyin...

yurttaş adem

21 Mart 2018 Çarşamba 15:37

anlaşıldığına göre belediye tekrar ak partiye geçene kadar açtırmayacaksınız orayı. lafı gevelemeyin oyalıyoruz , günaydın'a yedirmeyeceğiz diyin.

Gülcü

21 Mart 2018 Çarşamba 13:11

Yukarıda ALLAH var. Hangi siyasi, hangi gazeteci hangi parti temsilcisi cemaate kafatutup yönetimden şikayetçi olmuş... Ne akp ne chp nede mhp hiçbirinizin gıkı çıkmadı eşinizi dostunuzu işw almazlar diye. Yalan konuşmayın. Reis #nasıl mücadele ettiğinizi# öğrenince görürüm bensizi.

dua

21 Mart 2018 Çarşamba 12:42

ısparta yatsın kalksın baydara dua etsin baydarın onda biri kadar faydanız olsaydı

ali yücel

21 Mart 2018 Çarşamba 11:49

ALİ SAKİN OL,MERAK ETME BEN BİR TÜRK MİLLİYETCİSİYİM TÜRKCÜYÜM KAMU İLE İLE İLİŞKİM DE YOK GALİBA SEN YÖNETİMİN ŞAKŞKACISIN ANLAŞILDI GI KADARIYLA SELAMLAR DOGRU YÖNETİM ŞEFAF YÖNETİM OLSUN

ulaşımda mücadele istiyoruz

21 Mart 2018 Çarşamba 10:23

Şu ulaşım ücretlerinin değişmesi en azından aktarmalı binişin gelmesi içinde mücadele edin. İstanbul da 6-7 vasıtayla binip 100 km te yakın yol yaptım. Gün boyu harcadığım tam 4.99 TL tuttu. Isparta da bir üniye (özellikle doğu kampüsüne) gidip gelmek için hem saatlerce bekliyorum hem de 4-5 lira ücret veriyorum. Bu bir soygun değil de nedir?

Sade vatandaş

21 Mart 2018 Çarşamba 09:14

Yönetim üzerine düşeni yaptı sıra üniversitenin kurtulduğu kamburlardan sonra ykaelişe geçmesi. Aklı fikri üniversitesine şehre ülkeye hizmet olmayan dedikoducu ayak kaydırmaya çalışan tayfanın üniversitede yeri yok. Her şey güzel olacak inşallah.

ali sakin ol

20 Mart 2018 Salı 22:30

ali yücel muhtemelen sdü den açıga alınanlardan birisi....biraz gergin kendisi

Tik tak

20 Mart 2018 Salı 18:22

Fetö ile nasıl mücadele etmişler. Yavuz kaplsanı sdü ye hocayapıp sonra ametikaya yollayarakmı, burç ünicersitesinde epokada ders verenleri yönetici yaparakmı hıı.

ali yücel

20 Mart 2018 Salı 17:42

sdü yönetim varmı yokmu belirsiz nasıl bir önetim sistemi anlmak zor bilim yerini fırıldak almış yerini a. cematı gitmiş şimdi şalvarcılar dolmuş ne yazık ne yazık bir gün bu yönetimde yüce adaletin önünde hesap vercek merak etmeyin şafak yakın

ali imran

20 Mart 2018 Salı 15:10

Çok kaliteli hocalarımız var özellikle inş fakültesinde herkez ya bab peşinde yada dışardan danışmanlık hizmeti peşinde öğrenci ile ilgilenen yok bölüm başkanına gitsen seni selçuk hocaya gönderir selçuk hocayı anlatmaya gerek yok bu fakülte inş müh yetiştiriyor ıspartadan hangi buyuk firma sdu mezunu inş muh alıyor araştırın kalite düşüklüğünü cok iyi biliyorlar

Vatandaş

20 Mart 2018 Salı 12:38

SDÜ de şimdi de sol cemaatların cirit attığı söyleniyor, duymadınızmı yine ?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR