26 Nisan 2024 Cuma

SDÜ Rotasını Halka Çiziyor

SDÜ Rotasını Halka Çiziyor

Isparta

SDÜ’nün stratejik yönelimleri ve 5 yıllık gelecek planı oluşturuluyor...

Stratejik Plan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat AliDulupçu, Prof. Dr. Hüseyin Gül, Doç. Dr. Erkan Polat ve Yrd. Doç. Dr. Hakan Mehmet Kiriş’in önderliğindeki ekip tarafından hazırlanıyor. Ekip, Süleyman Demirel Üniversitesinin iç ve dış paydaşlarının, 5 yıllık süreçte üniversiteden beklentilerini saptamak amacıyla bir anket hazırladı. Anket üzerinden elde edilecek veriler doğrultusunda hazırlayacakları plan, SDÜ’nün sağlıklı temeller üzerine gelişmesine hizmet edecek. Önümüzdeki haftalarda paydaşlarla iletişime geçmeye hazırlanan ekip, çalışmalarını Eylül ayının sonuna kadar tamamlamayı hedefliyor.

 

SDÜ’nün - Küresel, ulusal ve yerel düzeyde eğitim öğretim sunan; bilimsel araştırma yapan… - şeklindeki Misyonu’na teklif edilebilecek değerler şöyle: » Çevresel değerlere saygılı » Çözüm üreten » Değişime açık »İnsani değerlere saygılı » Yenilikçi gibi maddeler eklenebilecek

 

Rota ne olmalı?

2016- 2020 Strateji Planı’nın halka açılan en önemli yüzü ise eksende. (‘- Kurumsallaşma- Yenileşme- Uluslarasılaşma –‘) maddeleri değişsin mi? (‘- Evet –‘) yanıtı veriyorsanız, » Yenilikçilik » Sosyal ve Çevresel Sürdürülebilirlik » Hareketlilik ve İşbirliği’ni seçebileceksiniz. Yada özgün bir metin kaleme alacaksınız

 

40. YIL DEVRİMİ

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) 6. Dönem; 5’inci RektörüProf. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, devrim gibi bir projeye imza atıyor. SDÜ,40’ncı yılında rotasını halk ile birlikte çiziyor.

 

Isparta, yükseköğretim ile 21 Şubat 1976 yılında tanışmıştı.Zira anılan tarihte Devlet Mimarlık Mühendislik Akademisi kurulmuştu.

Bu eşsiz bilim yuvası 17 Temmuz 1992’de Süleyman Demirel Üniversitesi’nin de nüvesini oluşturmuştu.

 

Şimdi Süleyman Demirel Üniversitesi 2016- 2020 Strateji Planı’nı halk ile birlikte çiziyor.

 

Herkesin katılımına açık anket düzenlendi.

 

» İşte bilginiz, fikriniz ile dâhil

olabileceğiniz Strateji Planı adresi

http://stratejikplan.sdu.edu.tr

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) 2016- 2020 için 5 yıllık Eylem Planı’nı oluşturdu.

 

Stratejik Plan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat AliDulupçu, Prof. Dr. Hüseyin Gül, Doç. Dr. Erkan Polat ve Yrd. Doç. Dr. HakanMehmet Kiriş’in önderliğindeki ekip tarafından hazırlanıyor.

 

Ekip, Süleyman Demirel Üniversitesi’nin iç ve dış paydaşlarının, 5 yıllık süreçte beklentilerini saptamak amacıyla bir anket hazırladı.

Anket üzerinden elde edilecek veriler doğrultusunda hazırlayacakları plan, SDÜ’nün sağlıklı temeller üzerine gelişmesine hizmet edecek. Önümüzdeki haftalarda paydaşlarla iletişime geçmeye hazırlanan ekip,çalışmalarını Eylül’de tamamlamayı planlıyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Insider Dentist-2

16 Eylül 2015 Çarşamba 13:39

SDÜ Diş Hek. Fakültesinde asistan tarafından k**** tedavisi yapılan bir seansta asistan aynen şöyle: Altında tekerlekli iskemle, elinde frez, oturduğu yerden hastaya mesafeli bir şekilde dişi habire oyuyor. Çürük, temiz ne varsa dişi kazan gibi açıyor, yan çeperler zayıf, dişe basıyor dolguyu, dolgu genişliyor, üç ay sonra diş ikiye ayrılıyor. İşte diş kaybı. Rektörüm sen babanı, anneni, hanımını, çoçuğunu bunlara emanet eder misin? SDÜ Dişteki bu uğursuzluğu kaldırmanız dileğiyle.

Insider Dentist-1

16 Eylül 2015 Çarşamba 13:38

Diş hekimliğinden biri olarak bu bilgiyi size aktarıyorum. Beyaz önlük giydirilmiş öğrenciler aralarında anlaşmışlar, birbirlerine "doktorum" diye hitap ediyorlar, ta ki saf anadolu insanı anlamasın öğrenci olduklarını. Asistanlar ise tam bir felaket. Hasta soru soramaz, tedavi aşamalarında bilgilendirme yok, otur koltuğa aç ağzını, kalk git.

Insider Dentist

16 Eylül 2015 Çarşamba 13:37

SDÜ Diş Hekimliği fakültesi gittikçe kalitesizleşiyor. Öğrenci ve asistanlar polikliniklerde hatalı işler yapıyorlar. Başlarında hoca yok, hocalar mı, odalarında oturuyor. Başında hocası olmayan asistanların yaptıkları işler diş kaybıyla sonuçlanıyor, 6 ay içerisinde aynı dişten diş hekimliğine gelindiğinde ücret alınıyor. Yani önce hatalı tedavi yapılıyor sonra hastanın kısa bir süre içerisinde hastaneye yeniden gelmesi sağlanarak döner sermayeyi güçlendirme politikası uygulanıyor.

kaldırım memuru

03 Eylül 2015 Perşembe 01:05

anlatayım :) sdü halka açılcak= devlet ünileri başından sepetlicek, haklıda; nereyekar. Halk vakıf aracılığı ile para kazanmak için parasıyla vakıf üyesi olacak. "atarım ama destekli atarım" :D iyide ıspartalı parasını sever, parayı gider antalya ya yatırır. Yani anlıcanız makam koltukları ile koridor yarışı yapma yakındır :D

sdü lü

02 Eylül 2015 Çarşamba 19:56

SDÜ UCURUMA GİDİYOR YAZIK ETTİNİZ MİLLETVEKİLLERİ YAZIK ANKARAYLA BAĞLANTISI OLMAYAN İŞİ BİLMEYEN ADAMLARI GETİRDİNİZ VE ŞİMDİ SİZİN İŞİNİZ VAR GÖRÜŞMÜYOSUNUZ BİLE YAZIK DEVLETİ MEŞGUL ETMEYİN

romantik gelincik

02 Eylül 2015 Çarşamba 12:00

size romantik gelinciği anlatacağım. ama çabuk solacağını şimdiden belirteyim.

duvar ustası

02 Eylül 2015 Çarşamba 11:58

her türlü pis işlerin altında bu duvar ustasıyla romantik gelincik var. gün ola harman ola...

duvar ustası

02 Eylül 2015 Çarşamba 11:56

duvar ustasına sorun bakalım, duvar ustalığını kimde öğrenmiş. ne kadar döner alıyormuş. duvar ustasının anlamını daha iyi kavramak için sözlüğe bi bakalım. üniversitede ki başka duvar ustalarıyla rektörü nasıl çevrelermişler.

gazzette

02 Eylül 2015 Çarşamba 11:49

duvar ustası yardımcı arkadan sufle yapar safdirik uygular. adalet lafını sadece kullanırlar. yaptıkları adaletsizliklerin haddi hesabı yok. y lisans doktora sınavlarındaki ilk sıralardaki adamları nasıl elediklerini herkes bilir.

anlayana

02 Eylül 2015 Çarşamba 11:46

hastanede organ nakli sistemini kim kurdu, eski rektör,doktorları eğitime kim gönderdi eski rektör (İBİCİOĞLU),organ nakli merkezi için sağlık bakanlığından izni kim aldı ibicioğlu. Yaw bunlarda hiç utanma yokmu. İbicinin kurduğu organ nakli merkezinde yapılan ameliyatı kendileri başarmışlar gibi kutlama yapıyorlar. bunlar anlaşılan dört yıl boyunca ibicinin başarılarını kendi başarıları gibi sunacaklar.

Faruk

02 Eylül 2015 Çarşamba 08:14

Döner sermayeden niye para alıyorlar demiyoruz. 1-Hastane döner sermayesinden kimler nekadar alıyor 2-Hastane ve Tıpla ilgisi olmayan başka kimler alıyor 3-Döner sermaye payları adil dağıtılıyormu? 4-Hocalar-hekimler aslan payını alırken diğer sağlıkçılara sadakamı veriyorsunuz 5-Mesela 1 Profa, doçente, uzmana, ve hemşireye geçen ay kaçar TL ôdendi?

Adem

02 Eylül 2015 Çarşamba 00:53

Döner sermaye devletin gönderdiği para değildir. Çalışanların verdiği hizmet karşılığı üniversiteye ve devlete kazandırdığı paradır. Yan gelip yatmayan ve Hizmet vererek bu parayı kazandıran kişiler bu paradan yasal olarak bir miktarını alır. Ama her hikmetse Faruk kardeş gibi yan gelip yatan açık göz canbazlar bunu ağzına sakız eder. Faruk kardeş iyi çiğnemeler

Yorumcu

01 Eylül 2015 Salı 23:04

bunlar hiç bişey yapamaz

Fatih

01 Eylül 2015 Salı 22:36

Allah rektör hocam ve ekibinden razı olsun üniversite de huzur var şükür. Ekip çok iyi çalışıyor.

yrd doc

01 Eylül 2015 Salı 20:13

Tebrik ederim gerçekten sdü de özlediğimiz ekip.

Memo

01 Eylül 2015 Salı 19:11

Hep döner sermaye den kim ne kadar alıyor tartışma konusu olmuştur. Abi sana ne. Alan alsın seni neden rahatsız ediyor. sende git kendin para kazan. Senin cüzdanından almıyor ya. Sen olsaydın almazmıydın? Almazdım dersen yalan olur.

faruk

01 Eylül 2015 Salı 13:34

ÜNİVERSİTE HASTANESİ ZARARDA DENİYORPEKİ BU ZARARLARIN SEBEPLERİ NELERDİR?HASTANE DÖNER SERMAYESİNDEN KİM NEKADAR PARA ALIYOR?HASTANE İLE, TIPLA İLGİSİ OLMAYAN DİĞER FAKÜLTELERİN ÖĞRETİM GÖREVLİLERİDE HASTANE DÖNER SERMAYESİNDEN PARA ALIYORMU? ALIYORSA NEKADAR VE HANGİ KANUNUA GÖRE PARA ALIYORLAR?DÖNER SERMAYEDEN PROFLAR, DOÇENTLER, HEKİMLER, HEŞİRELER AYRI AYRI NAKADAR ÜCRET ALIYOR? ADİL DAĞITIM SAĞLANIYORMU?ASTANE ZARADAYSA DÖNER SARMAYE ÖDEMELERİ NEDEN HİÇ AKSAMIYOR?

faruk faruk

02 Eylül 2015 Çarşamba 10:21

faruk sana yanlış bilgi vermişler,dersini iyi çalış

Ayla atabek

01 Eylül 2015 Salı 15:12

Merak etmişsin ya Faruk hastanenin döner sermayesinden tıpla ilgili olmayan fakültelerin öğretim üyeleri de pay alıyor mu diye, nerden aklına geldi bilmiyorum ama kesinlikle al-mı-yo-ruz!!!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR