25 Nisan 2024 Perşembe

SDÜ ÖĞRENCİSİ FECİ KAZADA YAŞAMINI YİTİRDİ

SDÜ ÖĞRENCİSİ FECİ KAZADA YAŞAMINI YİTİRDİ

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi Yarkın Kaya, geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. 

Nazilli-Aydın Karayolu İsabeyli mevkinde gece saat 01.30 sularında Aydın K. yönetimindeki 09 NY 785 plakalı özel otomobil önünde seyir eden Sefa Öncül (34), idaresindeki 20 D 1973 plakalı tıra arkadan çarptı.

Çarpma sonucu, otomobilde bulunan sürücü Aydın Kabak. ile Yarkın Kaya, Oğuzhan Uslu, İbrahim Göğebakan hayatını kaybetti. Kaza yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi.

Savaş alanına dönen Nazilli-Aydın Karayolu gidişi istikametine göre trafiğe kapatıldı. AFAD ve itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu hayatını kaybedenlerin cesetlerini araç içerisinden çıkardı.

SDÜ TAZİYE MESAJI YAYINLADI

Yapılan açıklamada: Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi Yarkın Kaya ise Aydın'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir. SDÜ ailesi olarak öğrencimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor; merhumlara, Allah’tan rahmet, kederli aileleri ve yakınlarına sabır diliyoruz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR