25 Nisan 2024 Perşembe

SDÜ İBİCİOĞLUNU HALA SİLEMEDİ....

SDÜ İBİCİOĞLUNU HALA SİLEMEDİ....

Isparta

FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik yapılan operasyon sonucunda 1 yılı aşkındır tutuklu bulunan SDÜ eski Rektör Hasan İbicioğlu’nun ismi SDÜ’nün resmi internet sitesinde halen daha ismi kullanılıyor. Öyleki terör örgütüne üyelikten tutuklu bulunan İbicioğlu’nun sitede haberi “Prof. Dr. Hasan İbicioğlu “Yılın En İyi Rektörü” olarak geçiyor. Daha öncede uyarmamıza rağmenbu haber halen daha sitede yer alıyor. Sitedeki haberde İbicioğlu’nun bir toplantıda olduğu ve yanında ise FETÖ’dan firari olan dönemin Rektör Yardımcısı Numan Tamer ile yine FETÖ’dan tutuklu dönemin Valisi Memduh Oğuz’un fotoğrafları da yer alıyor.

Bu fotoğrafların ve haberin SDÜ’nün resmi sitesinden neden halen daha kaldırılmadığını anlamış değiliz. Isparta Emniyet Müdürlüğü 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY terör örgütüne üyelikten tutuklanan emniyet müdürlerinin fotoğraflarını kaldırmıştı.

Tüm kurumlar bu konuda titiz davranırken SDÜ’nün halen daha sitesinden bu tür haberlerin kalmasını anlayamıyoruz.

“REKTÖRLERİMİZ”DE BİLE HALEN DAHA İBİCİOĞLU VAR

Ayrıca Türkiye’de FETÖ/PDY’den tutuklu olan rektörlerin isimleri ve fotoğrafları diğer üniversitelerde kaldırılmışken, SDÜ’de Hasan İbicioğlu’nun “REKTÖRLERİMİZ” tanıtımında yer almasıda düşündürücü.

İŞTE SDÜ SİTESİNDE HASAN İBİCİOĞLU SÜSLÜ LAFLARLA NASIL ÖVGÜYLE ANLATILIYOR 

İŞTE O LİNGLER

http://w3.sdu.edu.tr/sayfa/5527/rektorlerimiz

http://w3.sdu.edu.tr/haber/774/prof-dr-hasan-ibicioglu-yilin-en-iyi-rektoru

Türkiye genelinde Fetö davasından ihraç ve tutuklu hiçbir rektörün bağlı bulundukları Üniversitelerinde ne isimleri ne de resimleri var. 



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

25 Nisan 2017 Salı 07:33

Kripto rektörler hakimler savcılar vs artık gemisini yürütemeyecek çünkü 17 Nisandan itibaren fetönün hızla tükendiği bir süreç başladı, Halk bilinçlendi ve Devletin kararlı tutumundan kaçış yok.

bürokrat

25 Nisan 2017 Salı 16:26

kaçış yok çünkü kaçan falan yok. ****et rahatlar, çünkü kovalayan yok kollanıyorlar hala, belki savcısı, belki vekili belki rektörü kolluyor bilemeyiz.

bürokrat

24 Nisan 2017 Pazartesi 21:36

siz sdü yü bırakın savcılara bir sorun hakkında onca şikayet, soruşturma , delil ler bulunan sdü nün yeni yönetimine ait dosyaları neden mahkemeye sevk etmiyor neden dava açılmasına izin vermiyorlar. bu soruların cevabını veren ibicioğlu sevgisi meselesinide çözmüş olur....

Vatansever

25 Nisan 2017 Salı 11:45

Kim o ense yapıp fetöcüleri koruyan savcılar isimlerini yazar mısın?

Vatansever

24 Nisan 2017 Pazartesi 14:44

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Süleyman Demirel Üniversitesi’nde kapsamlı bir Fetö soruşturması başlatmasını bekliyoruz..

sadece sdü değilki

24 Nisan 2017 Pazartesi 12:05

itsonun tutuklu meclis bşk yrd ali ihsan altınoku ve yön.bşk.yrd. salih sarıkayayı ve tutuklu diğer meclis üyelerini pensilvanyadaki elebaşıları üzülmesin diye fetö ile mücadele kanunu kapsamında değil de meclise devamsızlıktan silmiş hem de 15 temmuzdan sonra gümrük ticaret bakanından tobbdaki toplantıda fırça yedikten sonra. ama bir süre daha websitelerinden silmediler, ekran görüntüleri alanlar bile olmuş, acaba bir umutla çıkarlar mı diyerek halen silmedikleri var mı o da bilinmiyor.

80486

24 Nisan 2017 Pazartesi 10:15

Aynı kişiye hem dost hem düşman olunamaz. Neden yeni yönetim Fetöden tutuklu önceki rektörü siteden hala silmemiş hatta ve hatta alkışlar gibi emekli etmiş olabilir bir düşünelim.. Araştırırsanız diğer fetö sanıklarına nasıl tavır takındıklarını öğrenirsiniz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR