19 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA'DA SDÜ GÜZEL SANATLAR BU KRİZLE ÇALKALANIYOR

ISPARTA'DA SDÜ GÜZEL SANATLAR BU KRİZLE ÇALKALANIYOR

Isparta

İŞTE HÜRRİYET'İ O HABERİ

ISPARTA’DA Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi, sınav tarihi kriziyle karıştı. Fakültede okumak isteyenöğrenciler kılavuzdaki baraj sınavı tarihini özel yetenek sınavı tarihiyle karıştırınca onlarca mağdur fakülte yönetimi ile karşı karşıya geldi.

SINAV YENİLENECEK

İki sınav arasındaki ayrımın açık bir dille yazılmadığını,tarihlerin net olarak belirtilmediğini söyleyen öğrenciler, mağdur edildiklerini iddia ederek, baraj sınavının yeniden yapılmasını istedi.

ALGILAMA HATASI

Sorunun algılama hatasından kaynaklandığını vurgulayan Fakülte Sekreteri Emine Dikmen, “Biz konuyu hukuk müşavirliğimizle görüşüp mağdur öğrenciler için yeniden sınav yapmaya karar verdik. Sorun çözüldü” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sevim mks

29 Ağustos 2016 Pazartesi 20:53

1-herkesin sinav kağıdında tarih yoktu. Bu tarih ve sinav saati üniversitenin sınav klavuzunda ****et açık ve netti. Sorun sehven yada bilgisayar hatasi degildi. Sorun; dikkatsizligıni fakulteye mal etmeye çalışan insanlardi.2- baraj sinavina 162 kişi katilmamisti. Eğer ortada gercekten bir hata düzeltme istegi varsa, sınavı kapida biriken 25-30 kisiye değil 162 kisiye tekrarlamalıydılar.

SDÜ

25 Ağustos 2016 Perşembe 15:22

Konuyla pek ilgisi yok fakat SDÜ personeli çok kaba. Özellikle ogrenci işlerine bir telefon açın bakalım bir fırça yemediginiz kalıyor.

hiç şaşırmadık

25 Ağustos 2016 Perşembe 12:28

KPSS NİN ERTESİ GÜNÜNE FİNAL SINAVI BAŞLATABİLEN Bİ ÜNİVERSİTEDEN BAHSEDİYOSUNUZ HİÇ ŞAŞIRMADIK ''AY PARDON'' DEMEYİ İLE EDİNDİLER RESMEN .

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR