25 Nisan 2024 Perşembe

SDÜ Eğitim Fabrikası

TSO Başkanı Şükrü Baş değirmen, iş dünyasının İstanbul buluşmasında SDÜ’ nün hizmet sektöründe öne çıktığını belirterek 13 ilin merkez nüfusuna yakın öğrencisi ile Isparta’nın eğitim fabrikası olduğunu ifade etti.

Isparta

 

İGSİAD ile Ticaret ve Sanayi Odasının müşterek organize ettikleri İş dünyası buluşmalarının beşincisi geçtiğimiz hafta sonu İstanbul’da yapıldı. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Isparta’dan çok sayıda işadamı,bürokrat ve STK temsilcisi ve konuklarının katıldığı toplantıda konuşan ITSO Başkanı Şükrü Baş değirmen, son yıllarda Isparta’da önemli gelişmelerin olduğunu vurgulayarak bir Tesbitini dile getirdi. Baş değirmen SDÜ’ nün bireğitim fabrikası olduğunu belirterek şunları söyledi.” Eleştiriyi seviyoruz amabu arada Isparta’da güzel gelişmelerin olduğunda ifade etmem gerekiyor. Örneğin Süleyman Demirel Üniversitesi kurulduğu günden itibaren hem öğrenci açısından,hem idari ve akademik kadrosu açısından hem de fiziki kapasite açısından sürekli büyüyen bir üniversite. Hizmet sektöründe öne çıkan Üniversitemiz ülkemizdeki 13 ilin merkez nüfusu kadar öğrencisi olan tam bir eğitim fabrikasıdır. Bugüne kadar 200 bin mezun vermiş Üniversitemizin sürekli gelişive büyümesi beraberinde barınma sorununda getirmiştir. Bu nedenle İstanbul’daki işadamlarımızın bir araya gelerek yapacakları özel öğrenci yurdu sorunun kısmende olsa çözümüne katkı sağlayacaktır” dedi.

 

Isparta’da son yıllarda ortaklıkların olmaya başladığınıdile getiren Baş değirmen konuşmasını şöyle tamamladı. “İş dünyasıbuluşmalarının önümüzdeki 5 yılda şehrimize katkı sağlayacağını düşünüyorum. Butoplantılar bizim yıllardır özlemini duyduğumuz birlikteliğin bir ürünü.Isparta içerde, küçük ama dışarı da büyük bir il,bu nedenle dışarı da ki işadamlarımız ile tanışmamız bizleri mutlu etmiştir, biz sizlerin fikir ve önerilerini dikkate alacağız” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

aklıselim

28 Ekim 2014 Salı 12:31

nihayet.bir kişi çıktı gerçeği gördü.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR