23 Nisan 2024 Salı

SDÜ DEN BÜYÜK BAŞARI

TÜBİTAK tarafından desteklenen Üniversitelerde Teknoloji Transfer Ofislerinin kurulmasını ilişkin sonuçlar açıklandı.TÜBİTAK,Türkiye'de sadece 7 üniversiteye destek verdi.Bunlardan biri de SDÜ oldu.

Isparta

Süleymen Demirel üniversitesi,Tübitak tarafından üniversitelerde Teknoloji Transfer Ofisi kurulmasına destek verilen 7 üniversiteden biri olarak seçildi.Tübitak resmi internet sayfasında haberi şu şekilde duyurdu:

Üniversitelerde Teknoloji Transfer Ofislerinin kurulmasını desteklemek amacıyla 1601 Destek Programı kapsamında açılan “Teknoloji Transfer Ofislerine Yönelik Hazırlık, Başlangıç ve Kapasite Artırımı Sağlanması ve Uygulanması 2015 Yılı Çağrısı” değerlendirmeleri tamamlanmış olup desteklenmesine karar verilen üniversitelerin isimleri (Alfabetik sıraya göre) aşağıda yer almaktadır.

  1. Atatürk Üniversitesi
  2. Çukurova Üniversitesi
  3. Düzce Üniversitesi
  4. İzmir Ekonomi Üniversitesi
  5. Kocaeli Üniversitesi
  6. Marmara Üniversitesi
  7. Süleyman Demirel Üniversitesi

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Baki yeşil

30 Mart 2016 Çarşamba 06:33

Ne yazıkki kuruluşundan bu yana sdü hep siyaset ve siyasilere içiçe olmuştur,birara Demirel ve tüm avansı,sonra paralel alanlari ahtapot gibi sardı sdü yü,kulusal kimlik ve kişiliğini kuramadı bilimsellikte kocaman birsıfır,her gelen rektör dışardan pompalayan havalarda yönetti sdü yü,bugüne kadar akan paraları ortaya koymadan ne yapılmış o zaman kıyas yapmak lazım,her konuda tam bir kör sağır ilişkisi,bu kadrolarla kimlik bulması da zor,gündelik çıkar ilişkileri bence lise bile olmadı sdü.

utanmazlar

29 Mart 2016 Salı 23:30

Bu ulkeyi rahat birakin. Amerikaya gidin siz. Dusun ulkenin yakasindan...olumlu haber bile isinize gelmiyor rahatsiz ediyor bazi yorumculari galiba

olumsuzluk

29 Mart 2016 Salı 16:48

takdir edin takdir.... etmeyeceksen de okula gölge yapma...bu okul zaten 4 yıl gölgede kaldı en az 30 yıl geriye gitti bari çalışana rahat verin vicdansızlar. Allah yolunu açık etsin hocam

32

29 Mart 2016 Salı 15:28

Hocam tebrikler.....Bu olumsuz yorum yapanların niyetinide herkez biliyor...

ALLAH BÜYÜKTÜR

29 Mart 2016 Salı 13:00

bazı yorum yapan arkadaşlar neyden rahatsız oluyor anlamadım. aslında biliyorum neyden rahatsız olduklarını da neyse...adam helal olsun yazısına takmış kafayı işiniz gücünüz iftira atmak **** atmak eleştirmek nasıl bir zihniyete tabiyseniz artık...kı onu da gördük neye tabi oldugunuzu

mehmet ali

29 Mart 2016 Salı 12:19

destek alan üniversiteler alfabetik sırayla yazılmış. ayrıca yüzlerce üniversite var artık günümüzde. üniversite için tekrar tebrikler.

derviş

29 Mart 2016 Salı 12:02

Sayın kadir alan, haberi dikkatle okursan SDÜ'nün 7. olmadığını alfabetik liste yapıldığını göreceksin. Burada ismi yazılan her üniversite eşit miktarda (1.000.000 TL) destek alacak. Ayrıca bu çağrıya başvuran onlarca üniversite arasından 7 üniversite seçildi. Bu durum da helal olsun lafının nereyle örtüştüğünü anlamışsındır umarım.

mehmet boyacı

29 Mart 2016 Salı 10:15

SAYIN REKTÖRUM DEVAMI NI ALLAH UTANDIRMASIN

Kadir Alan

29 Mart 2016 Salı 09:19

Burada bir yarışma veya iyinin seçimi falan yokki. sadece TÜBİTAK teknoloji yüklenimi, desteği için 7 üniversitemiz seçilmiş. yedinci SDÜ 'ye diğer 6'ya göre daha az teknolojik destek sağlanmış. Bu durumu "helal olsun "lafının nereyle örtüşüyor.

fırat

30 Mart 2016 Çarşamba 09:19

git kumda oyna Allasen.. senin neyine bilimsel destek falan bu kapasitenle.. bi de yorum yapıyor :)

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR