20 Nisan 2024 Cumartesi

SDÜ'ye Öğretim Üyeleri Alınacak

SDÜ'ye Öğretim Üyeleri Alınacak

Isparta

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN         

        

İlanımız SABAH Gazetesinde 16/11/2015 tarihinde yayımlanmıştır. İlan Tarihi: 16/11/2015 - Son Müracat Tarihi: 30/11/2015 

                

Üniversitemizin çeşitli birimlerine 2547 Sayılı Kanun,Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliği ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca onaylanan Üniversitemiz Öğretim Üyeliği kadrolarına Başvurma Atama ve Yükseltilme İle İlgili Değerlendirme Kriteri hükümlerine göre aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır.                   

Profesör kadroları daimi statüde olup, bu kadrolara başvuracak adaylar, Özgeçmiş, Noterden veya Resmi Kurumlarca onaylanmış Lisans,Yüksek Lisans, Doktora, Uzmanlık Belgesi veya Sanatta Yeterlik Belgesi, Doçentlik Belgesi, Adayın doçentlik unvanını aldığı dönemdeki YÖK’ün Doçentlik için belirlediği asgari yayın koşulları birkez daha sağladığına dair beyanname. Öğretim Üyeliğine Yükseltilme Atama Kriterinin Puanlanmış listesi ve yayın listesi ile birlikte Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını kapsayan eserlerden 6 (altı) takım dosyayı ekleyerek Personel Dairesi Başkanlığına; (Profesörler için başlıca araştırma eserini özgeçmiş veyayın listesinde belirteceklerdir.)                   

        

Doçent kadroları daimi statüde olup, bu kadrolara başvuracak adaylar, Özgeçmiş, Noterden veya Resmi Kurumlarca onaylanmış Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Uzmanlık Belgesi veya Sanatta Yeterlik Belgesi, Doçentlik Belgesi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme Atama Kriterinin Puanlanmış listesi ve yayın listesi ile birlikte Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını kapsayan eserlerden 4 (dört) takım dosyayı ekleyerek Personel Dairesi Başkanlığına;                   

 

İlanın yayınlandığı tarihi takip eden 15 (onbeş) güniçerisinde müracaat etmeleri gerekmektedir.            

      

- Nüfus cüzdan fotokopisi, Diplomalar ve Yabancı dil belgeleri noter veya çalıştığı kamu kurumundan aslı gibidir onaylı olacaktır. 

                

 GENELAÇIKLAMALAR      

            

- Herhangi bir kamu kurumunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılmış dahi olsalar) çalıştığı kurumundan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini müracaat belgelerine ekleyerek ibraz edeceklerdir.                   

- Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversiteler arası Kurul'ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.                                                                                                              

 -Profesör ve Doçentlerin Personel Daire Başkanlığına ve Yardımcı Doçentlerin kadrosunun ilan edildiği birime Başvuru Esnasında getirmeleri gereken belgeler: (Yarım kapak dosya içerisine) Dilekçelerine başvurdukları Birimi ve Anabilim Dalını belirterek; ekinde Özgeçmiş, Noterden veya Resmi Kurumlarca onaylanmış Lisans,Yüksek Lisans, Doktora, Uzmanlık Belgesi veya Sanatta Yeterlik Belgesi,Doçentlik Belgesi, Nüfüs Cüzdan Fotokopisi, 3 adet fotoğraf ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme Atama Kriterinin Puanlanmış listesi, yayın listesi ve Başvuru Formunu doldurarak başvurmaları gerekmektedir.         

 

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ      

            

Jeoloji Mühendisliği - Uygulamalı Jeoloji - Profesör - 1 -Hidrojeoloji, hidrojeokimya, çevre jeoloji, tıbbi jeoloji konularında çalışmayapmış olmak.

Maden Mühendisliği - Maden İşletmesi - Doçent - 1 - Kayakırılma tokluğu ve doğaltaş kesme verimi konularında çalışma yapmış olmak.

Jeofizik Mühendisliği - Uygulamalı Jeofizik - Doçent - 1 -Elektrik, elektromanyetik ve ters çözüm konularında çalışma yapmış olmak.

İnşaat Mühendisliği - Hidrolik - Profesör - 1 - Yeraltısuyuhidroliği ve su kaynaklarının modellemesi alanlarında çalışma yapmış olmak.

Bilgisayar Mühendisliği - Bilgisayar Yazılımı - Profesör - 1- Yapay zeka ve sezgisel algoritmalar konularında çalışma yapmış olmak.

Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği - Elektromanyetik Alanlar ve Mikrodalga Tekniği - Doçent - 1 - Sinir dokusu modeli analizinde dışsal manyetik alandan etkilenme mekanizması üzerine çalışmalar yapmış olmak.

 

EĞİRDİR SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ   

               

Su Ürünleri Yetiştiriciliği Hastalıklar - Doçent - 1 -Gökkuşağı alabalıklarında HPLC ile oksitetrasiklin rezidüsü ve tatlı suistakozlarında (Astacus leptodactylus) probiyotik bakterilerin aranması üzerineçalışmalar yapmış olmak.

Su Ürünleri Yetiştiriciliği Yetiştiricilik - Doçent - 1Tilapia yemlerinde kanola küspesine selülaz enzimi ve alabalık yemlerinde soyaküspesine mannaz ve galaktosidaz enzimi ilavesi üzerine çalışmalar yapmışolmak.

 

FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ     

            

Biyoloji - Hidrobiyoloji - Profesör - 1 - Balıklarda ağırmetal birikimi konusunda çalışmış olmak.

Fizik - Katıhal Fiziği - Profesör - 1 Polimer arayüzeyli vearayüzeysiz schottky diyotları üzerinde sıcaklık ve basınç etkileri konusundaçalışmaları olmak.

Matematik - Analiz ve Fonksiyonlar Teorisi - Doçent - 1 -Dual sayıların dizilerinin istatiksel yakınsaklığı konusunda çalışma yapmışolmak.

Arkeoloji - Klasik Arkeoloji - Doçent - 1 Arkaik dönemheykeltıraşlığı alanında çalışma yapmış olmak.

Arkeoloji - Klasik Arkeoloji - Doçent - 1 - Roma dönemiseramik alanında çalışma yapmış olmak.

Arkeoloji - Klasik Arkeoloji - Doçent - 1 - 1 - Attika siyahfigür seramiği alanında çalışma yapmış olmak.

 

TIP FAKÜLTESİ      

            

Cerrahi Tıp Bilimleri - Kadın Hastalıkları ve Doğum -Profesör - 1 - Jinekolojik Onkoloji yan dal uzmanı olmak, exoskopik kolposkopiile preinvaziv serviks hastalıkları ile ilgili çalışması olmak.

Dahili Tıp Bilimleri - Ruh Sağlığı ve Hastalıkları - Doçent- 1 Behçet hastalığında kişilik özelliklerinin hastalık aktivitesi üzerineetkileri ile ilgili çalışması olmak, intihar epidemiyolojisi üzerine çalışmasıolmak.

Dahili Tıp Bilimleri - Halk Sağlığı - Doçent - 1 Yaşlısağlığı ile ilgili çalışmaları olmak.

 

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ      

            

Turizm İşletmeciliği - Turizm İşletmeciliği - Doçent - 1Turizm bilim dalında doçent unvanı almış olmak ve turizmde tüketicidavranışları konusunda çalışmış olmak.

Maliye Mali Hukuk - Profesör - 1 Ulusal ve uluslararasıvergi uyuşmazlıkları, vergi bilinci-ahlaki ve verimlilik vergi sistemi vesorunları alanında çalışması bulunmak.

 

ZİRAAT FAKÜLTESİ  

                

Tarım Makinaları - Tarım Makinaları - Profesör - 1 Kompostteknolojisi konusunda çalışmalar yapmış olmak.

Tarımsal Yapılar ve Sulama - Tarımsal Yapılar ve Sulama -Profesör - 1 -Sulama sistemleri konusunda çalışmalar yapmış olmak.

Zootekni Yemler ve Hayvan Besleme - Doçent - 1 - KanatlıHayvan Besleme konusunda çalışmalar yapmış olmak.

 

ORMAN FAKÜLTESİ

                   

Orman Mühendisliği - Orman Entomolojisi ve Koruma - Doçent -1 - Orman entomolojisi alanında kabuk böceği türleri üzerine çalışmalar yapmışolmak.

 

TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ                   

 

Enerji Sistemleri Mühendisliği - Enerji SistemleriMühendisliği - Profesör - 1 - Transkritik soğutma çevrimleri ile ilgiliçalışmaları olmak.

 

İLETİŞİM FAKÜLTESİ     

              

Gazetecilik - Genel Gazetecilik - Doçent - 1 - Doktorasını ve Doçentliğini iletişimle ilgili alandan almış, siyasal iletişim, kurumsal iletişim ve sosyal medya konularında çalışmaları olmak.

 

SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ       

            

Spor Bilimleri - Spor Bilimleri - Profesör - 1 - Kombineantrenmanlar konusunda yurt içi ve yurt dışı çalışma yapmış olmak.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR