19 Nisan 2024 Cuma

SDÜ'LÜ HOCAYA ÜSTÜN BAŞARI ÖDÜLÜ

SDÜ'LÜ HOCAYA ÜSTÜN BAŞARI ÖDÜLÜ

Isparta

SDÜ öğretim üyesine YÖK'ten üstün başarı ödülü 

"YÖK 2019 Üstün Başarı Ödülleri" kapsamında Sağlık Bilimleri Kategorisinde; "Prostat Kanserinde Yeni Hücresel Bir Mekanizmanın Aydınlatılması" alanında yaptığı doktora teziyle Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi'nden Dr. Öğr. Üyesi Yalçın Erzurumlu ödül almaya hak kazandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Emek değil hakkını verenler

19 Eylül 2019 Perşembe 17:28

Başarıyı sahiplenmek kolay. Ama başarıyı getirecek ortamı kurmak öyle kolay değil. Bize birşey batmadı çok şükür. Ama SDÜ nün bugünkü durumunu bu tür haberler ile perdelemeyin. Sonuçta SDÜ iyi olursa hepimizin yararına. Böyle kıymetli arkadaş, SDÜ den bir ekip ile neden çalışmadı ve SDÜ hastanesinin durumu nedir? Bunları görmeden pembe hayaller ile kendimizi avutmayalım.

SURİYELİ

19 Eylül 2019 Perşembe 14:43

1. doktor,2.avukat,3.vekil,4 .belediye 4.savcı,5.hakim. OKUDUKTAN SONRA EĞER ĞÜVENLİK SORUŞTURMASI YAPILMADAN ĞÖREV VERİLİYORSA BEN DERİM Kİ: BÖYLE ADALET YERİN DİBİNE ĞİRSİN PARAMPARÇA OLSUN.OHHHHHHHHHH okuyacaksın SONRA DEVLETE HAİNLİK EDECEK SİN ADINA DOKUNULMAMAZLIK ÇIKARAKCAKSIN baro,veya başka kurum kimliğiyle DOKUNULMAZLIK ZIRHINI ÇIKARACAKSIN. benim soframda BÖYLELERİNE EKMEK VE YER YOKTUR.

sinan gümüşoğlu

19 Eylül 2019 Perşembe 13:41

sanane battı da danışman kım ege üni falan yoruma yaptın kı

Emek değil hakkını verenler

19 Eylül 2019 Perşembe 09:57

Danışman kim? Ege Üniversitesinden. SDÜ nün ne katkısı var?

selim kocak

19 Eylül 2019 Perşembe 07:32

sdu yönetimine ve bu pırlanta gibi arkadasa ısparta adına tesekkur edıyoruz. butun olumsuz durumlara ragmen hala ayakta duram gurur tablosu okulumuz.

E.K.A

18 Eylül 2019 Çarşamba 22:07

Yalçın hocayı canı gönülden tebrik ederim. Alanında oldukça başarılı, bilimsel ödülleri bulunan, son derece prestijli bilimsel dergilerde çalışmaları yer alan bir bilim insanı. SDÜ çok büyük bir hoca kazandı. Başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.

kezzap

18 Eylül 2019 Çarşamba 21:44

eyyy mehmet ali trişkadan gazetene bunlarıda yaz bunlarıda...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR