20 Nisan 2024 Cumartesi

SDÜ'DE SICAK SAATLER !

SDÜ'DE SICAK SAATLER !

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi'nde bugün çıkan olaylarda çok sayıda öğrenci yaralandı ve çok sayıda öğrenci gözaltına alındı. 2 güvenlikçi ve 1 MHP Grubundan  öğrenci yaralandı 

 

Peki olaylar nasıl başladı?

 

Bölücü terör örgütüne yakınlığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla net bir şekilde gözlemlenen ve paylaşımlarında TürkiyeCumhuriyeti'nin Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgesi'nden Kürdistan diye söz eden Dem Genç (Demokratik Gençlik Konfederasyonu) isimli örgüt bir süreönce Roboski'nin yıl dönümü nedniyle bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu.

 

HDP Isparta İl Örgütü'nün de resmi sosyal medya hesaplarından üyelerini davet ettiği etkinliğin duyurusunda "Roboski'de 34canı katleden devlet bu gün bütün Kürdistan'da katliamlarına devam ediyor.Teslimiyet ihanete direniş zafere götürür şiarıyla bütün arkadaşları dayanışmaya, vicdanı sorumluluğumuz Roboski anmasına bekliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

 

Bugün 12:00'de SDÜ Bilgi Merkezi önünde toplanan bir grup RoboskiAnması yaptığı sırada Ülkü Ocakları'na mensup olduğu ileri sürülen bir grupöğrenci ile karşı karşıya geldi.

 

Tartışma taşlı sopalı kavgaya dönüştü, soda şişeleri havadauçuştu.

 

Etkinliğin organizasyonunda adı geçen Dem Genç'in sosyalmedya hesabı ise ibretlik.

 

Paylaşımlarında sürekli bölücü örgüt propagandası yapan Dem Geç bir paylaşımında ise Doğuda görev yapan komandoların fotoğraflarını kullanarak "4 aylık evli, eşi 3 aylık hamile, 2 ay önce araba almış, 1aydır ailesini görmüyor ajitasyonlarını çekmeyi herkes bıraksın! HepsiKürdistan Gençliğinin Hedefinde!" ifadelerinin yer aldığı çirkin paylaşımlara imza atmıştı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Süleyman Çakır

28 Aralık 2015 Pazartesi 22:33

Bunlar öğrenci olacak vatana hizmet edecek öyle mi sayın rektör bunları okuldan at. Barındırma ilimizde

selim

28 Aralık 2015 Pazartesi 21:18

ulan it sürüleri kanı bozuk vatan hainleri,sanki sadece siz sadece silah kullanırsınız,sanki terör estirerek ortalığı karıştırırsınız öylemi burası S D Ü savaşı başlattınız hayırlı olsun kanı bozuk lar vatan millet hainleri

osman torlak

28 Aralık 2015 Pazartesi 16:03

kürdistan propagandası yapacaktınız, o zaman kendi memleketinizde neden okumadınız diye ?

+32

28 Aralık 2015 Pazartesi 15:33

GETİRMEYİN ORAYA,ADAMIN CANINI SIKMAYINADAM GİBİ OKUYUN OKUYACAKSANIZ.BURASI ISPARTA

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR