25 Nisan 2024 Perşembe

SDÜ'DÜN YENİ GENEL SEKRETERİ HİKMET ŞAHİN

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Genel Sekreterlik görevine Hikmet Şahin atandı.

Isparta

Bir süredir vekaleten sürdürülen SDÜ Genel Sekreterlikgörevine Yalvaç MYO sekreteri Hikmet Şahin atandı. Rektör İbicioğlu tarafındanYÖK’e sunulan teklifin ardından Şahin’in atama yazısı SDÜ’ye ulaştı.



İŞTE HİKMET ŞAHİN'İN ÖZGEÇİMİŞİ

02.05.1959 doğumlu Hikmet Şahin orta öğretimini İstanbulİmam Hatip Lisesinde tamamladı. Marmara İlahiyat Fakültesi mezunu olan HikmetŞahin İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Yönetim Organizasyonve İşletme Politikası Alanında Master yaptı. 1985’de 3 ay Fransa’da dil eğitimialdı. 1986-1987 yılında İngiltere’de 1 yıl Yönetim ve İnsan Kaynakları eğitimialdı.

 

1988’de Milli Eğitim Bakanlığı'nda 10,5 yıl öğretmenlik vedeğişik idari kademelerde çalıştı. 1998’de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep TayyipErdoğan beyefendinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı DönemindeBüyükşehir Belediye Başkanlığında çalışmaya başladı. Takriben 16 yıl İ.B.B yebağlı şirketlerde ve değişik birimlerde bürokrat ve üst düzey yönetici olarakgörev yaptı. 2015 Yılı Ocak ayında Süleyman Demirel Üniversitesine geçiş yaptı.

Hikmet Şahin Türkiye’nin Önde gelen STK’larında veVakıflarında kurucu üyelik ve yöneticilik yaptı. Bu Vakıflar ve STK larşunlardır; TİYEMDER, BİRLİK VAKFI, ERZURUM BEYOĞLU VAKFI, İSADER, ENSAR Vakfı,ÖNDER Vakfı, İLİM YAYMA CEMİYETİ, İNSO, İSPADER vb. Kamu ihaleleri, insankaynakları yönetimi, iletişim, ihracat, kişisel gelişim vb. Konulardauzmanlaştı.

Uzak doğu sporlarında Teakwandobranşında hocalık ve hakemlikyapan Hikmet Şahin Sualtı dalgıçlığı, kar kayağı vb. sporlarla ilgileniyor.Klasik Türk Müziği ve Klasik Müzik dinlemeyi ve de kitap okumayı seviyor.

Isparta’nın ve Akdeniz Bölgesinin yükselen bir Yıldızı olanSüleyman Demirel Üniversitesini daha yükseklere taşımak için elinden gelenbütün gayreti, bütün hakkaniyetiyle göstereceğini beyan ediyor.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Uğur P

24 Mart 2015 Salı 10:49

rektör genel sekreterini harcadı yoksa kendi ceza alacaktı. Yeni genel sekretere hayırlı olsun. Zorunluluk çerçevesinde geldiğini bizzat kendim biliyorum. Savcılık kararı ile ya kendileri cezaevi yolunu tutacaklardı yada değişim yapacaklardı. Şekil a değişim yapılmıştır ancak sonuna kadar gideceğim bu olayın.Adaletin kılıcı bi kesmeye başlarsa önünde kimse duramaz. seçim rantları olduğundan çoğu kamu görevlisi kendine verilen yetkiyi sonuna kadar kötü niyette kullanmaktadır...

aslı

05 Mart 2015 Perşembe 13:07

haziranda kellesini eline verirler bunun.3 ay otursun işte

öğretim görevlisi

05 Mart 2015 Perşembe 07:19

pensilvanyayı rektör yardomcısı yapsaymış ibicikli bu işler boşa,son çırpınışlar bunlar ibicikli

SDÜ KAZANANLAR KULUBÜ

04 Mart 2015 Çarşamba 21:31

Sayın Hikmet Şahin Eğirdirde dalarsın davrazda kayarsın ama sdü için bişey yapma sakın haaaaaa....sen sadece ibicioğlunun rektör olmasını sağla..

aziz

04 Mart 2015 Çarşamba 21:21

aziz kardeşe nasip olmadı böyle haberler yapmayın aziz bayrak çatlar maazallah :D

Bojuware 201

04 Mart 2015 Çarşamba 21:17

Bu yeni oluşan paralel SAİT nurun zırvasımı yoksa sözde alternatif sülümanların malımı. Herkes köşe kapma derdinde. yeni paralel adayları.....

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR