25 Nisan 2024 Perşembe

SAYIN SÜRÜCÜLER YORGUNSANIZ ÇAYA BEKLERİZ

SAYIN SÜRÜCÜLER YORGUNSANIZ ÇAYA BEKLERİZ

Isparta

ISPARTA-Konya yolu üzerinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Gelendost Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri, bir yandan trafik kontrolü yaparken, diğer yandan kendisini yorgun ve uykusuz hisseden sürücülere ise çay ikramında bulunuluyor.

Gelendost İlçesi girişinde bulunan Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği'nde kendisini yorgun ve uykusuz hisseden sürücüler için dinlenme imkanı sunuluyor. Yol üzerinde "Sayın Sürücüler Yorgunsanız Çaya Bekleriz" tabelasını gören sürücüler ise şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, ilçe gezileri sırasında Gelendost Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği'ni ziyaret ederek, kendisini karşılayan polisler ile uzun süre sohbet etti.Milletvekili Özel, bu uygulamanın çok anlamlı olduğunu vurguladı. Dinlenme yerinde uzun süre kalan Özel'e polisler tarafından çay servisi de yapıldı. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bojuware 201

16 Eylül 2014 Salı 11:24

Gönül ne kahve ister ne kahvehane kahve bahane dost ister. Güzel bir uygulama Lakin kimsenin aklından berkinler gaz fişekleri çıkmadıkça olmaz. Yani sizde kuyruk acısı bizde yürek sancısı varken zor dostluk zor.

meraklı

15 Eylül 2014 Pazartesi 00:34

recep beye bi sonun bakayım mensup olduğu partinin 12 yılda 12 defa polise namus sözü verilip verilmeyen özlük hakları ile ek gösterge 3600 "ü 2200 yılında verilmesi için hergangi bir planları varmı

Ali Bilen

13 Eylül 2014 Cumartesi 19:25

Oraya pek rağbet olacağını sanmıyorum. Bizim vatandaş polis ile pek iç içe olmak istemez.

ali öz

14 Eylül 2014 Pazar 08:12

Aslında polisimiz eski polis değil.Daha cana yakın.Denemeliyiz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR