26 Nisan 2024 Cuma

SAYENİZDE ISPARTA HEM ÇOK GELİŞTİ

SAYENİZDE ISPARTA HEM ÇOK GELİŞTİ

Isparta

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Başkan Günaydın’a üzerinde isminin yazdığı Beşiktaş forması hediye etti. Başkan Günaydın’da içerisinde gül ürünlerinden oluşan hediye takdiminde bulundu. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Değerli Başkanım bizi ağırladığınız için teşekkür ederiz zaten size gönül bağımız çok açık, sizi çok seviyoruz. Hem buradaki derneğimize verdiğiniz destekten hem de Beşiktaşlıların burada bugün açtığımız 1903 lokaline verdiğiniz destekten şahsım ve camiam adına teşekkür ediyorum. Arabada ‘başkanımız hangi takımı tutuyor’ diye konuştuk. Çok takım tutmaz bir defa daha gelirsek kesin Beşiktaşlı yapacağız, az kaldı dedim. Isparta’yı da, sizi de çok seviyoruz. Allah başarılarınızın devamını daim kılsın. Önümüzde seçim var başarılar diliyoruz. Sayenizde Isparta hem çok gelişti, hem çok güzel bir şehir oldu” dedi.  

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın, Isparta’ya her gelişinde kendisini ziyaret ettiğini ve bundan dolayı da memnun olduğunu belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, “Sayın başkan bizlere ziyaretlerini esirgemeyen değerli bir insan ve Türkiye’nin de sevdiği bir insan. Bu da Fikret Beyin özel, güzel bir karaktere sahip olmasından kaynaklanıyor. Bu özellik dostluk bağını kuruyor. Sayın Başkan değer veriyor, değer veriyoruz. Kendisini Beşiktaş Kulübümüzün de bir şansı olarak görüyorum” görüşlerinde bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kemal

12 Ocak 2019 Cumartesi 10:06

İsparta gelişmiş diyenler gidip diğer şehirleri bir gorsun

ıspartalıı

11 Ocak 2019 Cuma 20:02

YZG NI SEVIYORUZ O KADAR ADM CALISIYO KARDESIMMM GERISI YOK ISPARTALIDA BILIYO BUNU HER SECIM OLDUGUNDA KARA ATACAK BI SEYLER BULUYORLAR AMA BOS ADAM ISPARTAYI ISPARTA YAPTI HALA GORMEK ISTEMOYORSUNUZZ OYLARIMIZ SAYIN BASKANIMIZA YINE KAZANACAK VE ISPARTA KAZANACK

Vatancı

11 Ocak 2019 Cuma 18:54

GÖKMENOGLU DAVA ACIP AVUKAT OLDUGU İCİN ISPARTANIN HAKKINI SORACAKMI. ÇÜNÜR YENİŞEHİR AMMADA GELİŞTİ HAAAA. GELİŞMİŞ BİR İLÇE GİBİIII.

vatandaş

11 Ocak 2019 Cuma 16:04

çakma efendiler 8jk toplulugu

Restine rest

11 Ocak 2019 Cuma 14:25

Mahhale leş gibi temizlik yok esnaflar mi diyeceksiniz 1 se 3 e satıyorlar sırf ogrenci asker şehri diye lokanta mı diyeceksiniz birkac taneei haric hicbirinin ruhsatı ve hijyen belgesi yok yedigimiz yemeklerden kıl çıkıyor pislik çıkıyir taş çıkıyor çop vergisi veriyorum mahalle süpürülmüyor 30 mtkare apartlar ruhsatsiz apart kayitsiz kirasi 900 tl haram zıkkım olsun şu sehirde memur olmasam 1 dk durmam şu şehre güzel diyenlerinde aklindan şuphe ederim.

mhpli

11 Ocak 2019 Cuma 12:55

Kimler ki; imara açılacak yerlerden avanta aldı ve bu işi rant için yaptı ile bunlar ortaya çıkacak başkanım.TApuları isteyin ve bu isimleri açıklayın başkanım.SEni seviyoruz başkanım.Rant ve avanta alanlar varsa Allah belasını versin deyin bir açıklama yapın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR