29 Mart 2024 Cuma

Savcı Kiraz İçin Gıyabi Cenaze Namazı

Savcı Kiraz İçin Gıyabi Cenaze Namazı

Isparta

AK Parti Isparta Gençlik Kolları üyesi bir grup, İstanbul Adliyesindeki terör saldırısında şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için giyabi cenaze namazı kıldı.

Mimar Sinan Camisi önünde kılınan cenaze namazının ardından AK Parti Isparta Gençlik Kolları üyesi bir grup giyabi cenaze namazı kıldı. Namazın ardından grup adına basın açıklamasını okuyan Mehmet Yörük, Kiraz'ın alçakça bir terör saldırısı sonunda şehit edildiğini hatırlattı.

Gerçekleşen olayın bir eylem değil terör saldırısı olduğunu vurgulayan Yörük,"Bu terör saldırısının hiçbir meşru tarafı yoktur. Bu yapılan ihaneti meşrulaştırma gayretine düşmüş hainleri de ne bu millet ned de tarih unutacaktır" dedi. Yörük, adliyeye cübbeyle girip savcı vuranlara"eylemci" diyen medyayı da kınadıklarını sözlerine ekledi.Açıklamanın ardından bir süre slogan atan grup, daha sonra dağıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mehmet

02 Nisan 2015 Perşembe 13:31

millete öğretecek kimin terörist olup olmadığını. Ben size söyliyeyim PKK ve DHKP-C teröristtir. bunlarla pazarlık eden de teröristtir.

SECMENIN SORULARI!

02 Nisan 2015 Perşembe 01:02

OTOPSI YAPILDIMI? KURSUNLAR KIMIN SILAHINA AIT? KAC KURSUN 2mi? YOKSA 5mi? FUAT AVNININ IDDALARI DOGRUMU? ELVAN AILESI SAG YADA SOL KIMSEyi YANLARINDA ISTEMIYORLAR , SIRF EVLAT ACISI CEKENLERLE BERABER OLACAKLARINI, SIYASETE RANT OLMAK ISTEMEDIKLERINI BEYAN ETMISLER? GERCEKTEN BIRIERI SIYASETE KURBANMI EDILIYOR? TOPLUM BILEREKMI GERILIYOR? MAGDURIYETLERMI OLUSTURULUP ÜZERINDEN SIYASI RANTMI ELDE EDILIYOR?

vatandas

02 Nisan 2015 Perşembe 00:51

HUKUKCULAR DERNEGI BASKANI CAVIT TATLI" SAVCI KIRAZ BERKIN ELVANIN KATILINI BULMADIGI ICIN DEGIL , SONUCA YAKLASTIGI ICIN ÖLDÜRÜLDÜ DEDI !" HABERIN GERISI MILLI GAZETEDE!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR