02 Mayıs 2024 Perşembe

Sav kokusu için Bilgiç söz verdi

Sav Belediye Başkanı Mustafa Avşar, Sav’a girişteki kokudan herkesin çok rahatsızlık duyduğunu ifade ederek, “Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç’in yanına gittik. O da bize yardımcı olacağını söyledi" dedi.

Isparta

Sav yolundaki kötü koku sorununa değinen Sav Belediye Başkanı Mustafa Avşar, bu kokudan herkesin çok rahatsız olduğunu artık Isparta’ya gelenlerin gül kokularıyla karşılanmasını istediklerini söyledi.Avşar şöyle konuştu: “Bizim de seçim çalışmalarında aynı konu, seçimden sonra aynı konu. Koku meselesi bu programda son olmasını temenni ediyorum. Valimiz açıklama yaptı. Kapalı devre projesini yapıp bakanlığa göndereceğiz dedi. Sayın valimiz inşallah yapar, bu iş inşallah ona nasip olur. Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç’in yanına gittik. O da bize yardımcı olacağını söyledi. Bu suyu kapalı devre çalışma yapılacağını ve ilgili kurumlarla bir araya gelip yapılacağını söyledi. İnşallah bu konuyu konuştuğumuz son program olur.  Sav halkı kamulaştırmadan dolayı bir mağduriyet var. Isparta’daki pisliği o bölgeden geçir. Önceden yerleşim alanı yoktur. Şimdi bir yandan da imara açıyoruz oraları. Halin oradaki bölgede 7 şer katlı imar bölgeleri var. Isparta’ya gül kokularıyla girmek varken pis kokularla girmek yakışmıyor. Son olsun inşallah bu konuşma. Gül kokularıyla girilmesi lazım. Burası gül şehri. Bu benim görevim değil dememeli siyasilerimizin.Birlik olup bu sorunu kökten çözmek gerekiyor.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

09 Mart 2016 Çarşamba 22:25

sayın vekılimiz eskı sanayı ddy kenarı insanlar ****arın kalkması istıyoruz artık hastane bitince ne olacak yaya yurumeye cekınıyor

vatan

09 Mart 2016 Çarşamba 21:39

Vatan mahallesi olarakta çok etkileniyoruz.İnşallah en kısa sürede çözülür.

SÜLEYMAN YILDIZ

09 Mart 2016 Çarşamba 16:10

İnşallah gerçekleşir.Isparta'ya Gül Şehrine yakışmayan o kokunun mutlaka yok edilmesi gerekir.Hayırlı bir iş olur.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR