29 Mart 2024 Cuma

SAV KASABASINA OLAĞANÜSTÜ GÜVENLİK

SAV KASABASINA OLAĞANÜSTÜ GÜVENLİK

Isparta

Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, kasabayı güvenli bir yerleşim birimi haline getireceklerini belirterek; “Bu konuda kasabanın önemli noktalarına güvenlik kameraları yerleştireceğiz’ diyerek proje ile ilgili Vali Ömer Seymenoğlu’ndan destek istedi.

31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde belediye başkanlığı görevine seçilen merkez Sav Kasabası Belediye Başkanı Şakir İpekçi Vali Ömer Seymenoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarete, Belediye Meclis Üyeleri ile Kasabanın 3 Mahalle Muhtarı da katıldı.

VALİ SEYMENOĞLU; “GÖREVİNİZ HAYIRLI OLSUN, BAŞARILAR DİLERİM”

Önceki gün saat 16.30’da gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yapan Vali Ömer Seymenoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçiminde Belediye Başkanı seçilen Şakir İpekçi ve Belediye Meclis Üyelerinin görevlerinin hayırlı olmasını diledi.

“KASABAYI DAHA İYİ NOKTALARA GETİRECEĞİNİZE İNANIYORUM”

Yeni seçilen Belediye Başkanı ve Belediye Meclis Üyelerinin yapacakları hizmet ve katkılarla Sav Kasabasını bugün bulunduğu noktalardan daha ileri seviyelere taşıyacaklarına inandığını belirten Vali Seymenoğlu; “Yapılacak kaliteli çalışmalarla vatandaşlarımızın huzuru ve refahı daha ileri taşınacaktır. Bu vesileyle yeni seçilen Belediye Başkanını tebrik ediyor, Belediye Meclis Üyelerine ve muhtarlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

“KASABAMIZA GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ”

Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi de konuşmasında, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminin ilin mülki amiri olarak huzurlu bir şekilde gerçekleşmesini sağlayan Vali Ömer Seymenoğlu’na teşekkür etti. İpekçi konuşmasında; “Allah’ın izni ve Sav Kasabası halkımızın teveccühleriyle bu göreve seçildim. Halkımız da bizi bu göreve layık gördü. Bundan böyle kasabamıza güzel hizmetlerde bulunacağız” dedi.

“KASABAMIZI GÜVENLİKLİ BİR YERLEŞİM BİRİMİ HALİNE GETİRMEK İSTİYORUM”

Ziyarette kasabaya yapacağı projelerden de bahseden Belediye Başkanı İpekçi; “öncelikle kasabamızı doğalgaza kavuşturacağız. Kasabamızın yanı sıra şehrimizin de yıllardır sorunu haline gelen kötü koku sorununu da siz değerli valiliğimizin destekleriyle çözüme kavuşturacağız. Ayrıca, bunun yanı sıra hayata geçireceğimiz 41 ayrı projemiz var. Bunlardan birisi de kasabamızın güvenli bir şekilde hayatını idame ettirebilmesi için güvenlik kameraları sistemi koyacağız. Bu konuda sizlerden de destek bekliyoruz. Antalya yolu üzerinde olan Kasabamızın başta giriş ve çıkışları olmak üzere önemli noktalarına güvenlik kameraları koyarak bunları da belediyemizde oluşturacağımız güvenlik izleme merkezimizden takip edeceğiz. Böylece, başta uyuşturucu konusu olmak üzere tüm olumsuzlukların önüne geçebileceğimizi düşünüyorum” dedi.

“SİZİN ÇALIŞMALARINIZA DESTEK VERMEYE HAZIRIZ”

Vali Ömer Seymenoğlu’da Başkan İpekçi’nin bu talebi üzerine İl Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu’nu arayarak güvenlik kamere sistemi kurulması konusunda İl Özel İdaresi olarak ne kadar destek verilebileceğini sordu ve Başkan İpekçi’ye projelerinde destek vermeye hazır olduklarını bildirdi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

eğitim

13 Nisan 2019 Cumartesi 22:22

bence birinci derecede eğitim

dayi

13 Nisan 2019 Cumartesi 00:37

vali hangisi 3. sıradaki mavi takım elbiselimi

muro

12 Nisan 2019 Cuma 20:33

çok iyi fikir bütün ara caddelere mobessa döşenmeli böyle hırsızlık olylarının önüne geçilir

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR