19 Mart 2024 Salı

SAV'DAKİ KÖTÜ KOKU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

SAV'DAKİ KÖTÜ KOKU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Isparta

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Antalya Dereboğazı yolu Sav beldesi güzergahındaki kötü koku sorununun giderileceğini açıkladı.

Isparta'da uzun süredir çözüm bekleyen Antalya Darboğazıyolu Sav beldesi güzergahında Deri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) arıtmasından kaynaklanan koku sorunun çözümü için çalışma başlattıklarını söyledi.Isparta'da bir yerel televizyon kanalının konuğu olan Vali Günaydın,Isparta'nın yıllanmış sorunlarını öncelik olarak kabul ettiklerini söyledi.

Deri OSB arıtmasından kaynaklanan koku sorununu çözümü için talimat verdiğini kaydeden Vali Günaydın, "Deri OSB Başkanımız ve heyeti bize geldiler. Bir çalışmadan bahsettiler. Zaman zaman vatandaşlar bizi arayıp şikayette bulunuyorlardı. Arabaya atlayıp çok gittim. Oradaki arıtma tesisi,Deri OSB bölgesinde çok sık bulundum. Bu sorunları nasıl çözeceğiz? Dünyada ve ülkemizdeki örneklerini araştırmamız gerekiyor. Bize Uşak örneğinden bahsedildi. Uşak DOSB'de kokunun yüzde 95 giderildiği söylendi. Hemen ertesi gün arkadaşlarıma talimat verdim. O projenin incelenmesini istedim. Bu ötelenecek bir sorun değil. Ispartalı vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda yaşaması hepimizin boynunun borcu. Orada yaşayan çocuklarımız, ailelerimiz sağlıklı ortamda yaşamak zorunda. Bu nedenle olumsuz etki yapan bu durumları süratle gidermemiz lazım" dedi. 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

bravo

18 Ocak 2017 Çarşamba 20:30

yıllardır mhp bld başkanı günaydın efendiye şikayet gidiyor kılını kıpırtdatmıyordu.helal olsun sayın valim.birde otobüs duraklarına ve yaya geçitlerine park eden kural tanımaz şöfor olmayan sürücelere el atsanız iyi olacak sayın valimiz teşekkürler şimdiden.

yasin

18 Ocak 2017 Çarşamba 14:32

Laf kalabalığına gerek yok böyle çözüm adamı olmak lazım. Çoğu siyasetçi laf kalabalığı yapıyor, çözüm değil bahane üretiyor. Bahane çözüm değil sorundur. Tebrikler sayın Valim.

süleyman

18 Ocak 2017 Çarşamba 13:45

Sayın Valim İnşallah bu koku sorununu çözersiniz Belki Ispartaya yapacağınız en güzel hizmetlerden biri olacaktır

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR