19 Mart 2024 Salı

SATRANÇTA ROTA KOLEJİ FARKI

SATRANÇTA ROTA KOLEJİ FARKI

Isparta

Isparta Rota  Koleji, Okullararası Satranç Turnuvasında yarışarak çeşitli dereceler aldı.  90 okulun katıldığı satranç turnuvasında Yıldızlar Erkek Açık  kategorisinde birincilik, yıldız kızlar genelde üçüncülük, küçükler kızlar genel üçüncülük, derecelerini elde etti.

İl Birinciliğinde 3 kupa ve madalyalar kazanan Isparta Rota Koleji, sosyal ve sportif faaliyetlerdeki başarısıyla göz dolduruyor.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Cevap

21 Şubat 2020 Cuma 18:03

Gerçekten çok ayıp.Bu sene ve geçen sene il birinciliği santrançta erkekler Rota kolejidir. Kupası ve madalyaları federasyon kayıtları mevcut. 90 okul meselesi ki ilk ve orta okul tamamının katılımı ile gerçekleşti turnuva ve Isparta bu meyanda okul sayısını takdir edersiniz.Diğer bir konu kızlar il Birincisi diğer kolejimize , Liseler arası birincilerimize lafımız yok ayakta alkışlarız . Haksız bir rekabet söz konusu olamaz burs sınavlarına bizim yarışmalarımızda katılmıştır! Eleştirirken....

GÖNEN FEN ...

21 Şubat 2020 Cuma 09:16

Rota'yı da tebrik ederiz. Lakin o turnuvanın asıl yıldızı bence gençlerde 2 kupa ve kızlarla bir kupa toplamda 3 kupa alıp ödül törenin kapanış finalini yapan ilimizin eğitim çınarı Gönen Fen Lisesidir. emeği geçen herkese satranç federasyonu ve hakemlere, öğrencilerimize ve de elinden gelen desteği esirgemeyen Rehber Öğretmen Ozan İŞGÖR' e teşekkür ederiz.

olması gereken

21 Şubat 2020 Cuma 08:35

Son 2 senenin şampiyonu Ülkü ilkokulu, turnuva tarihlerinin 4. sınıfların özel okulların bursluluk sınavı olduğu tarih ile çakıştırılması nedeniyle katılamamıştır. Tüm okulların katılımı için hafta içi yapılması daha doğru olan bu tür turnuvalarda, şampiyonluğun güçlü adaylarını egale ederek, 1. oldum demek herşeyden önce emeğe saygısızlıktır.

millet

20 Şubat 2020 Perşembe 19:04

Tebrikler.yalnız ıspartada 90 tane ortaokul yok.okul sayısı çok abartılmış.bu okul ortaokul değilmi.

Başarılar

20 Şubat 2020 Perşembe 17:12

Emeği geçen herkesi kutluyorum, Tebrikler. Ayrıca ilimizi temsilen katılacakları Türkiye Şampiyonasında Şampiyonlara başarılar diliyorum.

Taha

20 Şubat 2020 Perşembe 16:51

Şehit Ali Yılmaz Borsa İstanbul İlkokulu da okullar arası satranç turnuvasinda minik kizlar A il birinciliği, minik kizlar B il üçüncülugu, minik erkekler B il birinciliği, minik erkekler A il üçüncülugu ile 4 kupa almışlardır. Başta İzzet Yavuz olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederiz

veli

20 Şubat 2020 Perşembe 16:18

HELAL, ÇAKMA KOLEJLERE İNAT, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM

Hakan

20 Şubat 2020 Perşembe 15:19

Rota kolejini ve öğrencilerini tebrik ederim .Aldıkları başarı çok değerli.

Vatandş

20 Şubat 2020 Perşembe 14:36

Arzu hanımı ve Özlem hanımı tebrik ediyorum okulun farkı kendilerinin emeği her alanda kendini gösteriyor.

Harika

20 Şubat 2020 Perşembe 12:31

Tebrik ederim , okulun özverili çalışması ve kalitesini mutlu öğrenci anlayışının sonucu taçlanmış bir kare Harika

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR