19 Mart 2024 Salı

ŞARKİKARAAĞAÇ YARDIM ELİNİ UZATTI İŞTE DETAYLAR

ŞARKİKARAAĞAÇ YARDIM ELİNİ UZATTI İŞTE DETAYLAR

Isparta

Geçtiğimiz günlerde Şarkikaraağaç'a dışarıdan gelen,geçimini hurda toplayarak sağlayan 3 çocuk babası vatandaşın 3 gündür sokakta yattığını gündemimize taşımıştık.

Şarkikaraağaç Yardım Elini Uzattı. Gerek Şarkikaraağaç İlçe Kaymakamlığı, gerekse Şarkikaraağaç ilçe halkı tarafından 3 gündür sokakta yaşayan Vatandaşımıza yardım elini uzatmak için çalışma başlatan yetkililer yaptıkları araştırma sonucu Şarkikaraağaç'ta 3 gün konaklayan Vatandaşın gezici olduğundan dolayı ilçeden ayrıldığı öğrenildi. Şarkikaraağaç Kaymakamlığı olayı duyulur duyulmaz yardım elini uzattı. 

Konu üzerine Şarkikaraağaç Kaymakamlığından yapılan açıklama ise şöyle;İlçemizde yaşayan, ilçemize dışarıdan gelen maddi yetersizlik içerisinde olan her "Vatandaşımıza Devletimizin, ilçemizin ve tüm resmi kurumlarımız sonuna kadar yardım elini uzatmaya hazırdır"denildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ıspartalı

22 Mart 2017 Çarşamba 10:35

Bence Kaymakam bey o mahallenin muhtarını görevden almalı

GENÇ SENİRKENTLİ

22 Mart 2017 Çarşamba 09:06

SURİYELİLER BENİM ÜLKEMDE BENİM VATANDAŞIMDAN DAHA İYİ SEVİYEDE KRALLAR GİBİ YAŞARKEN BENİM VATANDAŞIM SEL SEFİL YAŞIYOR VE HABERLERE ÇIKMASA HALA YARDIM ELİ UZATAN YOK.. ÜLKESİNDEN KAÇAN PLAJLARDA GEYF ÇATAN SURİYELİ ERKEKLERE BU PARALARI VERECEĞİNİZE KENDİ YURTTAŞLARINIZA YARDIM EDİN OLAY BU

Tutkun

22 Mart 2017 Çarşamba 01:10

İllaki medyaninmi haber yapması lazım yardım elinin uzanması için

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR