23 Nisan 2024 Salı

ŞANTİYEDE İNCELEMEDE BULUNDULAR!

Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Burdur Valisi Hasan Kürklü, Isparta Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Reşat Petek ve beraberindeki ekip Isparta’nın Sütçüler İlçesini Antalya Dereboğazı yoluna bağlayacak olan 380 metre uzunluğundaki Melikler Köprüsü’nde incelemelerde bulundu.

Isparta

Sütçüler'in cennet köşesi Yazılı Kanyon bölgesindeki Çandır, Melihler, Şehler ve çevresindeki yerleşim merkezlerinin Karacaören Göleti'ni köprü ile geçip kısa yoldan Dereboğazı Yoluna ulaşma hayalleri 30 yıl sonra gerçeğe dönüşüyor.

İNCELEMEDE BULUNDULAR

Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Burdur Valisi Hasan Kürklü, Isparta Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Reşat Petek ve beraberindeki ekip, yüzde 75’nin tamamlandığı köprüde incelemelerde bulundu.

YÜZDE 75’İ TAMAMLANDI

Isparta’nın Sütçüler İlçesini Antalya Dereboğazı yoluna bağlayacak olan 380 metre uzunluğundaki Melikler Köprüsünün yüzde 75’i tamamlandı. Köprü, bölgedeki birçok yerleşim yerini Karacaören Barajı üzerinden Isparta-Antalya karayoluna çıkaracak. Böylelikle 2 saat süren Antalya ulaşımı 45 dakikaya, 1 saat süren Isparta yolculuğu ise 30 dakika mesafeye düşecek.







YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Tatar ramazan

27 Nisan 2016 Çarşamba 16:07

Konya-Antalyanın yeni yolu Gembosa uygun bir yerden ISPARTAYAnın yakınilçelerine bağlantı verilmesi yerinde olur. Aksu ve Sütçülerin bir çok köyü için böyle bir bağlantı şart. Kesmedeki bir adamın Sütçüleri Eğirdiri dolanması.Beyşehir gölünün altından Kurucu ova istikametinden bozuk yolu düzelterek Kesmeye oradan sütçülere bir bağlantı lazım. Ayrıca Isparta-konya arası höyük yolu uzun zamandır.bozuk.

Mustafa Yunt

19 Mart 2016 Cumartesi 11:46

Şimdiki Proplem Sütcüleri Melikler Köprüsüne Bağlayacak bir iki viyadük yani iki dağ arasını bir köprü ile aşmak İstanbulda çevre yollarında bu mevcut.Yapımı kolay,Çevre Orman Bakanlığı ve Karayolları ve diğer ilgilililerle bu başarılır

mahmut aksu

14 Mart 2016 Pazartesi 09:08

Sayın Isparta vali hazretlerine ve orada bulunan tüm ilgilere soruyorum. sütçüler ilçesi bu köprü ile nasıl ısparta ya 30 dk Antalyaya 45 dk olacak.Zaten şu anda sütçülerden çıkan bir araç yaklaşık 50 km sonra köprünün çıkış ayağına ersazı köyüne ulaşıyor. bu köprü ile yine 45 km sonra aynı noktaya ulaşıyor.bu köprünün sadece ve sadece mermer ocaklarına peşkeş olduğunu ilerleyen yıllarda içimiz sızlayarak göreceğiz. Çandır halkının hakkı olan bu köprü onların felaketi olacak.

spartans

12 Mart 2016 Cumartesi 23:53

bana zaten 42 dakika :D

Ahmet Dalkıran

12 Mart 2016 Cumartesi 22:58

Sayın milletvekilim son Eğirdir ziyaretinizde Eğirdir ada yolunun uzatılarak mahmatlar beldesine ulaşması , sikülasyonu sağlamak için iki büyük köprü yapılması projenizi söylemiştiniz.Umarız bu projeye gerekli maddi desteği Ankaradan alırız.Bu sayede Isparta konya yolu 30 kilometre kısalacak binlerce arabanın gölün etrafını dolaşmak için yaktığı akaryakıtı düşünürsek ne kadar faydalı olacağını düşünürsek bu yoldan belediyeye kaynak sağlanacaktır.

VATANDAŞ.

12 Mart 2016 Cumartesi 22:41

Isparta Antalya demiyor haberde iyi oku kardeş sütçüler Antalya diyor anlatabilmişizdir inşallah sana

-

23 Mart 2016 Çarşamba 09:01

sütçüler-antalya sınırından bahsediyosan o da manavgat taraflarına çıkar. o zaman haklısın ama antalya merkezi kastediyosan işte o biraz zor.

köprüyle yol kısalması ne alaka

12 Mart 2016 Cumartesi 22:02

melikler köprüsünün yapılması ile ısparta -antalya nasıl 45 dk,inecek anlayan biri varsa bana da anlatsın...

kml

14 Mart 2016 Pazartesi 10:10

bu iş anlama kabiliyeti içerir 12 yaş altı için sorun yok.

Ahmet Dalkıran

12 Mart 2016 Cumartesi 22:52

Isparta antalya değil sütçüler antalya 1 saat sütçüler ısparta 30 dakika olacak.Bu arada sadi beyin yeni projesinden bahsedeyim eğirdir ada mahmatlar köprüsü göl üzerinden yapılacak ısparta konya yolu 30 dakika kısalacak.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR