24 Nisan 2024 Çarşamba

SANKİ DARBEYİ HABER VERİYOR

SANKİ DARBEYİ HABER VERİYOR

Isparta

SDÜ dışına çıkarılmak istenen dijital materyallerin içinde Fetö/pdy ait belgeler çıkmıştı.

20/05 /2015 tarihinde gündüz saatlerinde Süleyman Demirel Üniversitesi kurum avukatı, Şehit Faruk Kaplan Polis Merkezi Amirliğine müracaatta bulunarak, SDÜ eski Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Halil Karakoç’un özel eşyaları haricinde üniversiteye ait bilgi ve belgeleri özel bir araçla izinsiz olarak kurum dışına çıkardığı ihbarında bulunmuştu.

İhbar üzerine harekete geçen Isparta Emniyeti, kurum dışına izinsiz olarak çıkarılmak istenen bilgisayarlar, harddiskler ile flaş belleklere el koymuştu. Ele geçirilen bu dijital materyallerde yapılan incelemeler sonucunda FETÖ/PDY  ait çeşitli görüntülü ve yazılı belgelere ulaşılmıştı. Isparta Cumhuriyet Başsavcılığını yürüttüğü soruşturma kapsamında bu ele geçen dijital materyaller hatırlanacağı gibi SDÜ FETÖ/PDY iddianamesinde yer almıştı.

Belgelerden bazıları el yazısıyla yazılan terör başı Fethullah Gülen’e ait talimatlardan oluşuyor

SDÜ FETÖ/PDY soruşturmasında savcılığın hazırladığı iddianamede yer alan bu dijital materyallerden bazıları Terör başı Fethullah Gülen’e ait olduğu düşünülen pek çok talimat niteliğinde kaleme alınmış yazılarda bulunuyor. Talimat niteliğindeki bu el yazısı ile yazılmış notlarda dikkat çekici bir ayrıntıya ulaşıldı. Savcılık iddianamesinde yer alan bu el yazısında Fethullah Gülen,  sanki 15 temmuz darbe girişimini haber veriyor. İşte o talimat:

"Dünyada bu hürmetin inşallah sulhan ve sükunun vesilesi olacaktır,ülkemizin Türkiye de çok ciddi bir kavga var,kin var ve nefret var ama hizmetimizle sulh ve sükuna dönüşecek.Bugün bu elimizdeki gücü kullanmasak hak katında mesul oluruz."

Fethullah Gülen’e ait bu sözlerde ”sulh” kelimesinin özellikle kullanılmış olması ve” elimizdeki bu gücü kullanmasak” ifadeleri nedeniyle 15 Temmuz darbe girişiminin bir habercisi olduğu şeklinde yorumlanıyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

her memur adam gibi görevini yapsın

13 Ağustos 2016 Cumartesi 19:54

herkes adam gibi görevini yapsın !!! fetoculuk nedir ya ?? Manyaklığın,mikropluğun ve vatan hainliğinin ta kendisidir fetocu olmak..fetocuların;İslamiyetle bir ilgileri yok ki !!! Heriflerin dinleri ,imanları para-para-para....Vatandaştan sürekli para toplamak,himmet -fitre-zekat-bağış toplamak,vatandaşın parasına-malına ortak olmak bu fetoşların terbiyesizliği.Hayatımda fetocular kadar saygısız -terbiyesiahlaksız insan görmedim.

teröris fetoşlar...

13 Ağustos 2016 Cumartesi 10:25

Türkiye deki bütün fetöcüler yakalansın,T.C vatandaşlığından çıkarılsın,fetocuların mallarına devletimiz el koysun ve bütün fetocular Suriye ye gönderilsin ve ülkemize bir daha gelmeleri yasaklansın.Böylece fetoculardan ve bunların belasından kurtuluruz.

Baki yeşil

12 Ağustos 2016 Cuma 22:07

Allah savaşta dahi namazı terk etmeyin diyor,bunlar çocukları din adı altında tütsüleyip abileri çocuklara gece süt vererek,harçlık vererek maçlar yaparak ailelerinden koparıp herşeylerine fetoş hakim oluyor,20li yaşlardan sonra dinle ilgili konular geri plana ticaret öne çıkıyor,burada herşey heryol mubah sayılıyor,daha üsttekiler ise ajan olarak faaliyet gösteriyorlar. Fetoş bütün bunları planlı yaptı,40 yıl öncede askeriyeye polise,adliyeye,eğitime bilinçli yerleştiler sebetay hareketi aynı.

Baki yeşil

12 Ağustos 2016 Cuma 21:59

1071 den bu yana bu toprakları bize çok görenlerin son haçlı seferi 15 Temmuz,geçen yıl şerefsiz Cemil Bayık "bunları geldikleri yere geri göndereceğiz" derken bu ne diyor ya demiştim,bir diğeride PKK,pyd sizi tükürükle boğar demişti bunlar Fetoş şerefsizini ve pkk nın 40 yıllık mazisi ve SSCB nin dağılımında sonraki yeni dünya düzeni ile alakalı,okullar,eğitim,ordu,polis,maliye,yargı,istihbarat üzerinden Anadolu işgal hareketi Allah aleni bu millete yardım etti,hala körler varsa ne diyelim.

Baki yeşil

12 Ağustos 2016 Cuma 20:43

Bu adamın kökü soyu belirsiz,Erzurum bölgesinde mübadele sırasında ve öncesinde Ermenilerden dönme kaldı bunlar kimlik gizlemek için çocuklarını medreselere gönderdiler buda onlardan olmalı yoksa bu ihaneti yapamazdı. Zaten batı bu ailelerinin iyi tanıyor ve takip edip ajan olarak yetiştirip kullanıyor, mesela Karakaş kuyumculuk,serseriler,ılıcaklar basında iş dünyasında çok var,bizim saflar şunu sorsa bu adamı tanırlar peygamber aşığı olduğunu iddia ediyor yaşı 78 en kuvvetli sünnet sakal yok.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR