26 Nisan 2024 Cuma

SANİYE SANİYE KAMERAYA BÖYLE YANSIDI

KOMŞUDA İLGİNÇ HIRSIZLIK OLAYI ! Polis onu Her Yerde Arıyor....

Isparta

Burdur'un Bucak ilçesinde dün gece yaşanan hırsızlık güvenlik kameralarına yakalandı. Yerde bulduğu telefonu cebine atarak olay yerindenuzaklaşan hırsız, her yerde aranıyor.

Edinilen bilgilere göre dün gece saat 23:45 sularında Süleyman Demirel Bulvarı Kaymakamlık Parkı yanında bulunan ATM’lerden para çekmek için araçtan inen B.D. isimli vatandaş, araçtan indiği sırada cep telefonunu düşürdü. Cep telefonunu düşürdüğünü farketmeyen şahıs, daha sonraaraca binerek uzaklaştı.

Aradan geçen 5 dakikanın ardından yoldan geçmekte olan kasklı motorsiklet sürücüsü, yerde gördüğü telefonu alarak cebine koydu. Cep telefonunu düşürdüğünü anlayarak olay yerine gelen B.D.’nin “dur” ikazlarına rağmen motorsiklet sürücüsü olay yerinden hızlıca uzaklaştı.

Cep telefonunun çalınması üzerine Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne şikayette bulunan B.D. isimli şahıs, çevrede bulunan güvenlik kamera görüntülerini de emniyet ekipleri ile paylaştı.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatan Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, cep telefonunu alarak kaçan motorsikletli hırsızı her yerde aramaya devam ettiği öğrenildi.

Olay sonrası konuşan B.D. isimli mağdur şahıs, motorsikletli sürücünün kendi ikazlarını duyduğunu fakat hızla uzaklaştığını belirtirken,çevrede olayı anlamaya çalışan vatandaşlarda “yüzsüzlüğün bu kadarı” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

İŞTE GÜVENLİK KAMERASINA TAKILAN O ANLAR!

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

28 Ekim 2015 Çarşamba 21:03

kaybolmuş veya hata sonucu ele geçmiş eşya üzerinde tasarrufa girer ;)

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR