24 Nisan 2024 Çarşamba

SANDIK KURUL TOPLANTILARI BAŞLADI

Ak Parti Genel Merkezi tarafından organize edilen ’Sandığa Sahip Çıkıyoruz’ Toplantısı bugün bütün illerde aynı anda yapılıyor.

Isparta

AK Parti teşkilatlarında 7 Haziran Genel Seçimleri çalışmaları devam ediyor. Teşkilat çalışmaları kapsamında AK Parti Genel Merkezi tarafından tüm illerde, il başkanlıkları tarafından gerçekleştirilecek olan ’Sandığa Sahip Çıkıyoruz’ Toplantısı sandık bölgelerinde yapılıyor. Sandık kurulu toplantılarına AK Parti Milletvekili Recep Özel'de katıldı.

Sandık yönetim kurulu başkanı tarafından belirlenen yerlerde yapılacak olan toplantı hakkında bilgi veren AK Parti İl Başkanı Osman Zabun,"Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi 22 Haziran 2014tarihinde gerçekleştirdiğimiz ’Sandığa Sahip Çıkıyoruz’ toplantılarının ikincisini tüm illerde olduğu gibi ilimizde de sandık bölgelerinde yapıyoruz. Düzenlenen bu toplantılardaki amacımız; 9 kişilik sandık yönetim kurullarında eksiklerimizvar mı bunun tespiti yapılacaktır. Varsa eksiklerimiz bunlar tamamlandıktan sonra, sandıklarda görev yapacak müşahitler ve sandık kurulu üyeleri belirlenerek seçim çalışmaları sandık yönetim kurulları üzerinden yapılacaktır" dedi.





YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

RECEP

08 Mart 2015 Pazar 21:08

SİZİN SANDIKLARA ŞİMDİYE DİYE KADAR KİM NE YAPTI DA SANDIĞA SAHİP ÇIKALIM MESAJLARI VERİYORSUNUZ.YOKSA SİZ BİR NUMARAMI ÇEVİRDİNİZ LA.....

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR