24 Nisan 2024 Çarşamba

SANAYİ YATIRIMI ARTIYOR

OSB Başkanı Mustafa Karabulut, 250 hektarlık 2.etap sanayi bölgesinde yatırım yapacaklardan ön talep almaya başladıklarını açıkladı.

Isparta

Süleyman DemirelOSB Yönetim Kurulu, 250 hektarlık genişleme bölgesinin istimlakımı ve altyapıçalışmasını tamamlamadan talepleri toplamaya başladı. İl içi ve dışındanyatırımcıların yer talebi ile karşı karşıya kalan OSB Yönetimi, 2.etap sanayialanı için ön talepleri kabul ediyor.

OSB Başkanı Mustafa Karabulut, 2.etap sanayi alanına yönelikşimdiden çok sayıda taleple karşı karşıya kaldıklarını söyledi. Isparta'dasanayi yatırımlarının giderek arttığını belirten Karubulut, "2.etapgenişleme sahamızda yatırım yapmak isteyenler şimdiden ön taleptebulunabilirler. Yapılacak talebe göre 10 bin, 20 bin ve 30 bin m2 gibiparselasyon çalışması yapmamız mümkün. Taleplere göre parselasyonyapılacak" diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Organize müdürü

31 Aralık 2014 Çarşamba 12:32

organize sanayi için de sırf giderleri ödememek için organizeden çıkan Bir kişi daha çalıştırmayan kişi organizenin müdürü ! Organize de o kadar Istihdam yapan hiç mi patron kalmadı .üzülürüm Isparta'ya

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR