20 Nisan 2024 Cumartesi

SANATÇI AYLİN DİNÇER ULUBORLU'DA KONSER VERECEK

SANATÇI AYLİN DİNÇER ULUBORLU'DA KONSER VERECEK

Isparta

Uluborlu Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen ve bu yıl 41.si gerçekleştirilecek olan Kiraz Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşlerinin 1 – 2 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek.

Yıllardan beridir Uluborlu Belediyesi tarafından kiraz hasat zamanında yapılan ve Uluborlu Halkının yoğun katılımıyla gerçekleştirilen Geleneksel Uluborlu Kiraz Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşlerinin bu yıl 41.si gerçekleştirilecek.

2 gün boyunca yapılacak olan etkinliklerin ilk gününde akşam konserleri düzenlenecek. 01 Temmuz Cumartesi günü saat 21.00'da başlayacak olan konserde Ankaralı Aylin Dinçer ve Orhan Hakalmaz sahne alacak. Festivale yoğun ilginin olması bekleniyor. Ayrıca Yağlı Güreşlere çok sayıda pehlivan katılacak.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

...

14 Haziran 2017 Çarşamba 22:38

Murat sanami soracak yorum yaparken adamligida senden ogrenecek degil herkes

murat

15 Haziran 2017 Perşembe 18:18

bana soracak varmı sorun ? varsa çözelim insanların nasıl para kazandığı nerede sahne aldıgı sizi ilgilendirmez okey sevmiyorsan bile insan olucaksın ilk önce saygı duyucaksın ök...

ayşe

14 Haziran 2017 Çarşamba 15:53

ayşe dinçer olmasın o

yaa

14 Haziran 2017 Çarşamba 15:33

aylin dinçer kim yaa !!! madem haber yapıyorsunuz orhan hakalmaz geliyor diye yapsanıza !!! gazino şarkıcısının haberi mi yapılır !!!

murat

14 Haziran 2017 Çarşamba 17:19

HAYIRDIR sorununmu varda gazino sanatcısı yok su bu diyorsun gazinoda cıksa nolur cıkmasa nolur orada calısıp ekmek yiyen insanlar insan değilmi azıcık su kör zihniyetinden kurtuk bence yorum yapmak için yorum yapma adam ol!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR